• Etusivu
  • Rakentaminen

Tervetuloa vuoden ensimmäisille rakennusmessuille!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 18.01.2011
20091_14769.jpg

Perinteikkäät Rakenna & Remontoi -messut järjestetään jo yhdeksättä kertaa

Mukana on jälleen alan ehdoton kärkiosaaminen, oli kyseessä sitten uudisrakentaminen tai remontointi. Näytteilleasettajia on jälleen mukana ennätysmäärä, valmiina palvelemaan kuluttajia heidän hankkeissaan.

Rakenna & Remontoi

Vieläkään ei ole myöhäistä aloittaa rakennushanketta. Vaikka pankit ovatkin nostaneet marginaaleja, korkotaso on edelleen historiallisen alhaalla, verrattuna aiempiin vuosiin. Myös remontoijien tilanne on hyvä, sillä he saavat tukea mm. kotitalousvähennyksen avulla.

Rakentaja.fi-vuosikirjat kaikille kävijäperheille ilmaiseksi!

Uunituore Rakentaja.fi-vuosikirja ilmestyy jälleen Rakenna & Remontoi -messuilla. Kävijäperheet saavat ensimmäisen osan messuilta tällä sivulla olevaa kuponkia vastaan. Toinen osa toimitetaan postitse sen ilmestyttyä, sekin veloituksetta!

Tulosta kuponki tästä

Työnäytöksiä ja luentoja joka päivä!

Suuren suosion vuoksi asiantuntijat luennoivat jälleen messujen jokaisena päivänä. Paikalla olevat asiantuntijat kertovat osaamisalueistaan kaikille rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille. Luennoissa käsitellään mm. energiatehokkuuden parantamista, talotekniikkaa, uusia energiamääräyksiä, terveen talon ilmanvaihtoa, jne.

Katso aikataulut tästä

Ravintolapalvelut

Messuilla tehdään tärkeitä päätöksiä ja aika vierähtää. Välillä voi käydä levähtämässä messuravintolassa. Casseli vastaa messujen ravintolatoiminnasta. Tarjolla on mm. pientä purtavaa, kahvia, pullaa, virvokkeita ja olutta.

Lapset viihtyvät Muksulassa

Perheen pienimmät on myös huomioitu. Muksulassa voi osallistua vaikka värityskilpailuun tai katsoa piirrettyjä. Onni-pelle on myös jälleen mukana aiheuttamassa hämmennystä. Onni-pelle

Tervetuloa messuille koko perheen voimin!
Jussi Ruotsalainen
messupäällikkö

Pääsylippujen hinnat, aukioloajat, kartta ja yhteystiedot

Asiantuntijaluentojen ja työnäytösten aikataulu

20091_14770.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_26129.jpg
Kokkolan messualue kohoaa
Kokkolan asuntomessuihin on aikaa vajaat kaksi kuukautta. Aikataulu asuntomessutyömaalla pitää, vaikka iso urakka onkin vielä tekemättä ja messuaikataulu painaa päälle.
20147_40194.jpg
Kodit Drama Queenille ja Äijälle
Äijälänrannalla kohoaa komea 13-kerroksinen tornitalo Jyväskylän Maailmanpylväs. Kaikista kerrostalon 52 asunnosta on järvinäköala kohti Jyväsjärveä. Kaikkiaan asuntomessukohteina esiteltäviä asuntoja on Maailmanpylväässä viisi. Tässä esiteltävät kaksi asuntoa ovat periaatteessa toinen toistensa vastakohtia. 12. kerroksessa sijaitseva Drama Queenin asunto on suunniteltu kuvitteelliselle, tyylikkäälle sekä luksuksesta pitävälle sinkkunaiselle. Alempaa toisesta kerroksesta löytyy sosiaalisen musamiehen unelmaboxi Äijä.YIT Rakennus Oy antoi sisustussuunnittelija Milla Alftanille teemat messuasuntoihin ja sisustukset on mietitty annettujen teemojen kautta. Sisustus onkin Alftanin toimesta mietitty aina väreistä lopulliseen ulkoasuun asti.Drama Queen sekä Äijä asunnoissa on haluttu näyttää, mitä kaikkea kerrostaloasuntoon voidaan rakentaa. Tarkoitus on ollutkin tehdä sisustukset ehkä tavallista näyttävämmin. Kerrostaloasuntojen ei tarvitse olla perusmateriaaleilla ja valkoisella värillä toteutettuja.-Haluamme että kohteemme muistetaan. Kaikki mielipidettä herättäneet asiat ovat eduksi, sillä silloin olemme onnistuneet jäämään mieleen ja silloin asioista puhutaan, kertoo YIT:n edustaja tiimiesimies Johanna Heinonen.Artikkelin kuvia klikkaamalla sinun on mahdollista nähdä ne suurempina.
20218_71929.jpg
Tässä talossa oli asuntomessualueen pienin hiilijalanjälki
Kastelli esitteli Lohjan asuntomessuilla 9.7.–8.8.2021 kaksi upeaa, modernia, ja avaraa kotia. Kastelli säväytti asuntomessuilla Veistos- ja Plazia-messutaloillaan. Näissä upeissa kodeissa voi isompikin perhe nauttia olostaan ja elämästään vuosien ajan. Veistos 163/195 -mallissa yhdistyvät kauniisti julkisivurappaus ja erilaiset puutehosteet, kun taas Plazia Järven sydän -kodissa korostuu vaivaton muokattavuus. Lohjan kaupunki laski tänä vuonna asuntomessualueen talojen hiilijalanjäljen sekä hiilikädenjäljen. Käytössä oli ensimmäistä kertaa ympäristöministeriön päivitetty rakennuksen vähähiilisyyden arviointimenetelmä.
Vallox 125 MV
Keittiöremontissa liesikupukin on osa kokonaisuutta
Keittiöremontin suunnittelua aloitettaessa mielessä ovat usein ensimmäisenä kaappien ovien ulkonäkö sekä keittiökalusteiden järjestys hyvän ruoanlaittokokemuksen aikaansaamiseksi ja arjen sujuvuuden lisäämiseksi. Kalusteita valittaessa tulee pian eteen myös liesikuvun tai -tuulettimen mallin päättäminen.Liesikuvun tai -tuulettimen ulkonäkö painaa paljon remontoijan vaakakupissa. Toisaalta tehokkaalla liesikuvulla tai -tuulettimella ruoanlaiton yhteydessä syntyvät käryt, hajut ja vesihöyryt poistuvat varmasti ennen niiden leviämistä huoneilmaan, ja keittiön ilma pysyy raikkaana. Onneksi hyvä ulkonäkö ja tehokkuus eivät sulje toisiaan pois, vaan ne ovat saatavilla samassa paketissa.Lataa esite Vallox -liesikuvuista ja -tuulettimista
20085_11025.jpg
Suomen johtava kuvan- ja äänentoiston erikoisliike
Hifi Studio 17 on korkealaatuisten kuvan- ja äänentöistolaitteiden myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kaiuttimet, monihuonejärjestelmät, yritysten av-järjestelmät sekä suunnittelu- ja asennuspalvelu.
20207_65956.jpg
Henri Härmästä uusi myyntijohtaja Rakentajalle
Henri Härmä aloittaa Rakentaja-tuoteperheen uutena myyntijohtajana elokuun alusta. Hän siirtyy uuteen tehtävään Deko-Talo Oy:n myyntijohtajan paikalta. Aiemmin Härmä on kerryttänyt toimiala- ja myyntikokemusta muun muassa Den Finland Oy:ssa, Inwido Oy:ssa, Lumonilla ja Gigantissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton