• Etusivu
  • Rakentaminen

Henri Härmä Rakentajan myynnin vetäjäksi

Rakentajan toimitus
Päivitetty 03.08.2020
20207_65956.jpg

Henri Härmä aloittaa Rakentaja-tuoteperheen uutena myyntijohtajana elokuun alusta. Hän siirtyy uuteen tehtävään Deko-Talo Oy:n myyntijohtajan paikalta. Aiemmin Härmä on kerryttänyt toimiala- ja myyntikokemusta muun muassa Den Finland Oy:ssa, Inwido Oy:ssa, Lumonilla ja Gigantissa.

- Olen todella innoissani päästessäni mukaan Rakentaja.fi:n ammattilaisten joukkueeseen! Rakentajan brändi on tunnettu ja arvostettu ja uskon, että löydämme lukijoillemme entistä parempia ratkaisuja ja mielenkiintoista luettavaa yhdessä luotettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa, kommentoi Härmä. Nähdään pian!

Härmä ottaa vetääkseen myyntitiimin, jonka vastuulla ovat Rakentajan kaikki palvelut Rakentaja.fi, Puutarha.net, Omataloyhtiö.fi, Rakentaja PRO sekä Talovertailu.fi. Hänen edeltäjänsä Jussi Kuusela siirtyi uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle toukokuussa.

- Henri tuo meille vankkaa kokemusta ja uutta näkemystä sekä taatusti myös hyvää energiaa ja tuoreita verkostoja, kiittelee Rakentajan liiketoiminnasta vastaava johtaja Inka Partanen.
Info

Info

Rakentajan tuoteperhe on Suomen vanhin ja kattavin rakentamiseen ja remontointiin keskittyvä digitaalinen palvelukokonaisuus. Rakentajan sivustoille tehdään vuosittain yli 13 miljoonaa käyntiä (Google Analytics 2019) ja Rakentajan jäsentietokannassa on jo yli 600 000 rekisteröitynyttä jäsentä.

Henri Härmä
puh. 0440 350 250

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

19_P_110981_2.jpg
Joutsenmerkki korjausrakennuskohteille
Joutsenmerkki eli pohjoismainen ympäristömerkki on laatinut kriteerit korjausrakentamiselle. Joutsenmerkkiä voi nyt hakea asuintalojen, päiväkotien, koulu- ja toimistorakennusten peruskorjauksille.Joutsenmerkitty korjausrakentaminen on hyvä keino varmistaa, että peruskorjaukset toteutetaan tiukkojen ympäristövaatimusten mukaan. Ennen korjaustöitä tehdään aina perusteellinen ympäristökartoitus ja vaaralliset jätteet hävitetetään asianmukaisesti. Lisäksi edistetään rakennusmateriaalien kierrätystä ja uudelleenkäyttöä.Joutsenmerkitty korjausrakentaminen takaa, että rakennuksessa on korjauksen jälkeen:alhainen energiankulutushyvä sisäilma ja vähäiset kemikaalipäästötrakennusmateriaalit ja kemialliset tuotteet, jotka täyttävät korkeat ympäristö- ja terveysvaatimukset
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Tuulensuoja vai pelkkä villa?
Kysymys:Olen rakentamassa aittaa ja kysyisin yläpohjan eristeestä. Voinko jättää tuuletusraon niin, että eristevilla on paljaana kattokannakkeiden välissä, vai pitääkö villan pinta olla esimerkiksi tyvek-pinnalla varustettu tuulensuojaeriste? Tuulensuojaraot suojaan metalliverkolla niin, että eläimet eivät pääse eristeisiin.
20105_21832.jpg
Löylynautinto kuntoon
Saunan remonttia suunniteltaessa kannattaa miettiä, miten toimiva ilmanvaihto toteutetaan. Hyvin toteutettu ilmanvaihto lisää löylyjen tuomaa nautintoa ja kuivaa tilat kylpemisen jälkeen. Sauna pysyy jatkuvasti raikkaana ja sinne on mukava mennä kerta toisensa jälkeen.Venttiilit Jäsentukusta
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakkatarjousten avaaminen
Toimenpiteet:Urakkatarjousten avaustilaisuus järjestetään pääsääntöisesti tarjousten jättöpäivää seuraavana päivänä. Tilaisuudessa todetaan saadut tarjoukset, mahdollisesti myöhästyneet tarjoukset, tarjouksissa mahdollisesti olevat ehdot. Tilaisuudesta pidetään pöytäkirjaa. Tilaisuuteen osallistuu vähintään kolme henkilöä, joista vähintään yksi on tilaajan edustaja.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:AvauspöytäkirjaHyväksyntä:Kaikki osallistujat allekirjoittavat avauspöytäkirjan
7_P_17659.jpg
Kuopion asuntomessutontit
Vuoden 2010 asuntomessut järjestetään Kuopion Lehtoniemessä. Alueen tonttien haku alkaa maaliskuussa. Alueelta on haettavissa 35 omakotitonttia, 2 rivitalotonttia ja yksi yhtiömuotoiseen pientalorakentamiseen tarkoitettu tontti. Tonttien neliöhinta vaihtelee 40 ja 100 euron välillä. Kooltaan tontit ovat 600–1800 m².Tontteja voivat hakea kaikki messurakentamisesta kiinnostuneet henkilöt, talotehtaat ja rakennusliikkeet. Hakijan kotikunta tai mahdollisesti aikaisemmin kaupungilta saatu tontti ei rajoita tontin saamista. Messurakentajien valinnasta ja suunnittelun ohjauksesta vastaa messutoimikunnan alaisuudessa toimiva laaturyhmä. Siinä ovat edustettuina molemmat messujen järjestämisestä vastaavat tahot eli Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Kuopion kaupunki. Tavoitteena on mielenkiintoinen ja monipuolinen asuntoalue.– Messualueen erikoisuutena on, että tarjolla on myös edullisempia, pienellä rakennusoikeudella olevia tontteja. Tällöin rakennuttajalta ei edellytetä suuria investointeja. Toivomme hakijoiksi myös ensimmäisestä omakotitalostaan haaveilevia rakentajia, sillä Kuopion asuntomessuista halutaan tavalliset, koko kansan messut, kertoo messupäällikkö Pasi Hulkkonen.Messualue Lehtoniemi on yksi neljästä uudesta asuinalueesta, jotka yhdessä muodostavat Kuopion Saaristokaupungin. Linnuntietä Lehtoniemi sijaitsee vain 2,5 kilometrin etäisyydellä Kuopion torilta. Uusi, maisemakatuna toteutettava Saaristokatu tulee yhdistämään messualueen ja Kuopion keskustan. Vesistö ja kauniit rantamaisemat ovat näkyvin osa tulevaa Saaristokaupunkia. Rantaviivaa alueella on yli 40 kilometriä, ja kaikki tulevat asunnot ovat enintään 500 metrin etäisyydellä Kallavedestä. Asuntomessualueen tonteista 8 on omarantaisia.Kuopion asuntomessujen teemoiksi on valittu "Hyvinvointia ja elämänlaatua – hyvä kaupunkikoti järven rannalla", "Matalaenergiatalot – edullista asumista luontoa säästäen" ja "Oma piha – perheen paras puuhapaikka". Teemojen tehtävänä on tukea messualueen rakentumista kokonaisuutena.Tonttien saajat valitaan suunnitelmien laadun ja teemojen huomioinnin perusteella. Suunnitelman tulee myös sopia asuntomessukokonaisuuteen sekä Suomen asuntomessujen asettamiin tavoitteisiin. Suomen asuntomessujen toimintaideana on parantaa asumisen laatua Suomessa. Toimintaideaan voi tutustua osoitteessa: www.asuntomessut.fi.Tonttien haku alkaa maanantaina 3. maaliskuuta ja päättyy keskiviikkona 23. huhtikuuta. Laaturyhmä kokoontuu 12.5. ja valitsee tonttien saajat. Tämän jälkeen kaupungingeodeetti tekee asuntomessujen laaturyhmän esityksestä tonttien varauspäätökset ja vuokraa tai myy asuntomessualueen tontit sekä päättää muut tonttien luovutusehdot.
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton