• Etusivu
  • Rakentaminen

Kokonaiskustannusarvion tarkistus

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Hankkeen kustannusarvion toteutumista seurataan jokaisen osaurakan hyväksymisen yhteydessä. Hyväksyttyä kokonaisbudjettia ei voi ylittää ilman tilaajan hyväksyntää.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Tarkistettu kustannusarvio

Hyväksyntä:
Tilaaja

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200711_7320.jpg
Kastelli Kartano 171
Kartano-malliston kookkaimpia malleja, jonka komea ulkonäkö kätkee sisälleen muhkeat tilat. Alakerran avarien oleskelutilojen yhteydessä on pariovin erotettu kirjasto/työhuone. Makuuhuoneesta on yhteys reilunkokoisiin pesutiloihin. Yläkerran suuri makuuhuone voi haluttaessa toimia myös työ- ja harrastetilana tai siitä voi erottaa pienen lapsen nukkumatilan. Monikäyttöisestä aulasta on mukava yhteys talon paraatioven yläpuolelle sijoitetulle parvekkeelle.
20086_11467.jpg
Motoristina messuilla
Moottoripyöräily harrastuksena lisääntyy Suomessa vuosittain ja moni vierailee messuillakin moottoripyöräreissun ohessa. Verkkolehtikin testasi, miten messureissu Reposaareen onnistuu moottoripyörällä.
20233_81298.jpg
Miksi mitata ja tilata kattopellit itse? Entä mikä on yleisin virhe mittauksessa?
Tilaamalla itse kattopellit ja kattoturvatuotteet voi säästää kattoremontin kustannuksissa. Tässä artikkelissa käymme läpi mitä huomioida kattopeltien mittauksessa ja tilaamisessa. Mikä on esimerkiksi yleisin virhe kattopeltien mittauksessa? Entä mitä on hyvä huomioida erityisesti huopakaton kohdalla? Kysymyksiin vastaa kattopeltien ja kattoturvatuotteiden asiantuntija Jaakko ItkonenMetehe Oy:stä.
20215_70674.jpg
Pienet neliökannet uudistuivat - valikoimassa nyt myös trendikästä mustaa
Kotimaisia lattiakaivoratkaisuja valmistava Vieser on viime vuosina tuonut kauniin designin ja luksuksen tunnun osaksi myös peruskansiksi miellettyjä pieniä RST-neliökansia. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi trendikkään mattamustia kansimalleja, jotka muodostavat upean yhtenäisen kokonaisuuden kylpyhuoneen muiden mustien yksityiskohtien kanssa.
33_P_21026.jpg
Asuntomessut onnistuivat odotetusti
Messuvieraat arvostivat monipuolista tarjontaaTänään päättyvillä asuntomessuilla Vaasassa saavutettiin kaikki järjestäjien odotukset. Kävijäpalautteen mukaan messuihin oltiin erityisen tyytyväisiä monipuolisen tarjonnan ja hyvin toteutetun rantarakentamisen takia. Järjestäjät ovat tyytyväisiä energiaratkaisujen ja Vaasan kaupungin saamaan julkisuuteen. Asuntomessuihin tutustui kuukauden aikana 140 675 maksanutta kävijää. - Olemme olleet näihin messuihin tyytyväisiä jo messujen alkaessa, sillä uudet innovaatiot niin energiaratkaisujen kuin myös pientaloteollisuuden puolelta saivat jo etukäteen paljon huomiota julkisuudessa. Vaasan messualue toimi myös hyvänä esimerkkinä ajankohtaisesta kaupunkirakenteen tiivistämisestä. Tavoitteenamme on parantaa suomalaisen asumisen laatua ja olemme näillä messuilla pystyneet jälleen viemään tätä asiaa eteenpäin, toteaa Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.
20081_8150.jpg
Säväytä värikkäästi puupaneelilla
Puulla sisustaminen on aina vain suositumpaa. Puun esteettisyyden ja lämpöisyyden lisäksi se valitaan usein myös ekologisista syistä. Puu on uusiutuva luonnonmateriaali, jota voidaan korjata, kierrättää ja elinkaarensa lopuksi hyödyntää energian lähteenä. Läpikuultavaksi pinnoitettujen, vaaleiden puumateriaalien rinnalle muotiin ovat tulossa lämminsävyiset sisustustuotteet. Kokeile sinäkin.Color-paneelilla voit säväyttää sisustamisessa uudella tavalla. Se on tyylikäs vaihtoehto, jos olet rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa. Unohda perinteiset paneelin käyttötavat ja heittäydy villiin mielikuvitusleikkiin.Color-paneeli täydentää kotimaisten puupaneelien värimaailmaa. Sitä on saatavana viittä eri sävyä: kirkas vaalea, tervalepän sävyinen, kaksi pähkinänsävyistä – vaalea ja tumma – sekä hieman yllätyksellinen hopeansävy.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton