• Etusivu
  • Talo

Säväytä värikkäästi puupaneelilla

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.07.2008
20081_8150.jpg

Puulla sisustaminen on aina vain suositumpaa. Puun esteettisyyden ja lämpöisyyden lisäksi se valitaan usein myös ekologisista syistä. Puu on uusiutuva luonnonmateriaali, jota voidaan korjata, kierrättää ja elinkaarensa lopuksi hyödyntää energian lähteenä. Läpikuultavaksi pinnoitettujen, vaaleiden puumateriaalien rinnalle muotiin ovat tulossa lämminsävyiset sisustustuotteet. Kokeile sinäkin.

Color-paneelilla voit säväyttää sisustamisessa uudella tavalla. Se on tyylikäs vaihtoehto, jos olet rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa. Unohda perinteiset paneelin käyttötavat ja heittäydy villiin mielikuvitusleikkiin.

Color-paneeli täydentää kotimaisten puupaneelien värimaailmaa. Sitä on saatavana viittä eri sävyä: kirkas vaalea, tervalepän sävyinen, kaksi pähkinänsävyistä – vaalea ja tumma – sekä hieman yllätyksellinen hopeansävy.

Hopeasävyisellä paneelilla saat helposti luotua sisutukseen mielenkiintoisia vastakohtia. Mummolta saamasi perintöpiironki tulee kokonaan uudella tavalla esiin hopeansävyisen paneeliseinän edessä. Sillä voit myös esimerkiksi luoda kodin viihdekeskuksen taakse tehosteseinän, jota vasten hifi-laitteet ovat edukseen.

Asentaminen on helppoa. Voit tehdä Color-paneelista raidallisen seinän, pysty- ja vaaka-asennon lisäksi voit asentaa sitä vaikka vinoon. Paneelin suunnalla voit korostaa tai häivyttää huoneen tai tilan mittasuhteita. Color-paneelia voit käyttää tehosteena vain yhdessä seinässä tai koko huoneessa.

Vaikka uutuuspaneelit ovat kirkasta lukuun ottamatta sävytettyjä, kaikkien pinnassa näkyvät mäntypuun kauniit syyt. Valaistuksella voit halutessasi tuoda paremmin esiin puun kuviot. Color-paneelilla voit loihtia monia tunnelmaltaan erilaisia tiloja ja huoneita – tee kodistasi persoonallinen.

20081_8151.jpg
20081_8210.jpg
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20096_17406.jpg
Vapaa-ajan asunto mummon maille
Uuden seurantakohteen rakennuttajaperhe halusi laadukkaan, muuttovalmiin huvilan, joka olisi ammattilaisten rakentama ja sisustama. Rakentaminen jätettiin Kastellin ammattilaisten tehtäväksi, sillä muuttovalmiiksi rakennettu Kastellin ValmisHuvila edusti juuri halutunlaista, vaivatonta mutta laadukasta huvilarakentamista.Tutustu seurantakohteeseen...
20232_80801.jpg
Saako ilmanvaihdon sammuttaa pakkasella?
Energiakriisi on saanut kodin omistajat pohtimaan energiankulutusta entistä tarkemmin. Ilmanvaihdon sammuttaminen voi houkuttaa, mutta sitä ei kannata tehdä talvellakaan.Ilmanvaihto nimittäin poistaa likaista ilmaa ja ylimääräistä kosteutta sekä tuo raikasta hengitysilmaa asuntoon. Siksi toimiva ilmanvaihto on elintärkeää niin asunnon rakenteiden kuin asukkaiden terveydenkin kannalta - myös talvella.
20154_43085.jpg
Maaliruiskulla nopeasti valmista
Ovatko seinät värittömät ja synkät vai onko puu haalistunut? Samantekevää, haluatko maalata puuta tai levittää seinämaalia, Bosch tarjoaa maalausjärjestelmällään juuri oikean ratkaisun, jotta saat uutta väriä elämääsi. Bosch-järjestelmät ovat helppokäyttöisiä ilman vaivalloista puhdistamista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton