• Etusivu
  • Palvelut

Miksi kannattaa valita S-Pankki?

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.03.2013
20133_34517.jpg

S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset.

S-Pankki on S-ryhmän oma pankki, joka tarjoaa arkea helpottavia pankkipalveluita päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankissa voi asioida S-ryhmän toimipaikoissa eri puolilla Suomea. Lisäksi asiakkaiden käytettävissä on verkkopankki ja puhelinpalvelu.

Lue lisää S-Pankista

  • S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset
  • S-Etukortti Visalla voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä Suomessa ja ulkomailla
  • Yhdellä kortilla siis voit maksaa ostoksesi, kerätä Bonusta ja lisäksi saat vielä 0,5 % maksutapaetua S-ryhmässä S-Etukortilla maksetuista ostoksista
  • S-ryhmän kauppojen kassoilla voit nostaa ja tallettaa käteistä S-Etukortilla
  • Asiakaspalvelupisteemme palvelevat ympäri Suomen Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa - myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Tarjoamme myös turvallisia säästämisen tuotteita sekä edullista lainaa arjen hankintoihin.

S-Laina – edullinen laina vaikka remontin tai veneen rahoittamiseen

S-Laina on edullinen 5 000 - 20 000 euron kertalaina, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea helposti verkkopankissa tai soittamalla S-Pankin puhelinpalveluun.

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.
S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.

S-Joustoluotto - kodinkoneisiin, lomamatkaan tai vaikkapa remonttiin

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle. Voit hakea luottoa 2 000–10 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Myönnetty joustoluotto siirretään luottotilille, josta voit nostaa sitä osissa tarpeesi mukaan. Korkoa maksat vain nostetun luoton määrästä.

Voit hakea joustoluottoa, jos olet vähintään 26-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, moitteettomasti hoidetut raha-asiat, suomalainen henkilötunnus sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa.

S-Etukortti Visa Credit / Debit

Ota käyttöösi kuukausi- ja vuosimaksuton kortti, jolla voit maksaa ostoksesi kotimaassa ja ulkomailla joko suoraan käyttötililtäsi tai luotolla. Tässä etusi:

  • Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville. Luottokortin korko on edullinen.
  • Luottoraja on 800–10 000 euroa. Myönnetty luottoraja voi olla korkeintaan kaksi kertaa kuukauden bruttotulosi verran.
  • Voit nostaa käteistä Visa-tunnuksella merkityistä käteisautomaateista Suomessa ja ulkomailla sekä S-Tililtäsi yli 1 000 S-ryhmän toimipaikasta Suomessa.
  • Saat käyttöösi maksuttoman Verified by Visa -palvelun turvallisiin verkko-ostoksiin.

Lue lisää S-Pankista
S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.
S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.
Palvelut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20072_3458.jpg
Decra kiviteräskate
Suomen pisimmän takuun lisäksi Decra® -kiviteräskatetta on kehuttu komeudestaDecra® -kiviteräskate on Suomen ainoa kate, jolle saat 20 vuoden pinnoitetakuun sekä 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Decra® on tiivis ja hiljainen. Eikä pidä itsestään turhaa melua, vaikka rankkasade kuinka ruoskisi, myrskytuuli tuivertaisi tai lämpötilat vaihtelisivat.Decra®-kiviteräskate on kestävä, tiivis ja tyylikäs kate niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseen sekä pientaloihin että julkiseen rakentamiseen.Vaikka Decra on todella vankkaa tekoa, se on silti kaunis katsoa. Ympäristöön mukautuva, luonnonkivisirotteinen pinta ei kiillä. Decra on kevyt nostaa katolle: levy painaa vain kolmisen kiloa. Se on myös helppo asentaa, sillä Decra kestää taivuttelua ja sopii kaikille kattokaltevuuksille 1:5 asti.
202010_67177.jpg
Mihin lasivillaeristeen vähähiilisyys perustuu?
ISOVER-eristeet valmistetaan kierrätyslasistaVähähiilisempi tulevaisuus, siihen kaikkien tulisi pyrkiä. ISOVER lasivillaa valmistava Saint-Gobain Finland haluaakin omalta osaltaan haastaa suomalaiset yritykset toimimaan yhdessä päämäärän saavuttamiseksi.ISOVERin turvalliset, tehokkaat sekä asumismukavuutta lisäävät eristeet on Suomessa valmistettuja ja Suomen oloihin suunniteltuja eristeitä, joissa on otettu huomioon myös tuotteen kierrätysmahdollisuus sekä tuotteen hiilijalanjälki. Eristeet valmistetaan jopa 70 prosenttisesti kierrätyslasista. ISOVER onkin näin Suomen suurin kierrätyslasin käyttäjä.
20227_78987.jpg
Hirsinen atriumtalo japanilaisella twistillä - tutustu uuteen Honka Haikuun
Naantalin asuntomessuilla ihastuttanut Honka Haiku on moderni skandinaavinen atriumtalo japanilaisella twistillä. Talo on sovitettu tontille herkkää kivikkoista luontoa kunnioittaen, erityisesti sen puita ja kalliota varjellen. Sisustuksessa on käytetty rohkeasti puuta, suojaisalla atriumpihalla on japanilainen puutarha ja saunaosastolla rauhoittava kylpylä, joka on kuin onsen, kuuma lähde. Vähäpäästöiset M1-luokan materiaalit, innovatiivinen aurinkosähköjärjestelmä sekä älykkäät tekniset ratkaisut pienentävät asumisen hiilijalanjälkeä ja tukevat kestävää tulevaisuutta. Honka Haiku onkin A-energialuokan talo.
20201_62293.jpg
Vastuullisuutta rakennusmateriaaleihin
Liune on kodin kaikkiin tiloihin sopiva väliovi, joka on vakuuttanut markkinat sekä teknisillä ominaisuuksillaan että upealla tyylillä. Liune on myös ympäristöystävällinen valinta. Täysin kotimaisen välioven logistiikasta aiheutuva hiilijalanjälki on pieni, ja sen hankinta tukee suomalaista elinkeinoa. Liunen uusin panostus kestävän kehityksen puolesta on EPD-ympäristöseloste, joka antaa ostopäätösten tueksi luotettavaa ja vertailukelpoista tietoa tuotteen hiilijalanjäljestä. EPD-seloste osoittaa muun muassa sen, että Liune-väliovien materiaalihukka on 0 % ja kierrätettävyys 100 %.
201110_28320.jpg
SEPA-kattoristikot mittatilaustyönä
Kantavat rakenteet tekevät rakennuksesta vahvan, tukevan ja turvallisen. SEPA:n vankat kattoristikot soveltuvat erinomaisesti kantaviksi rakenteiksi esimerkiksi omakotitaloihin. Kattotuolit toimivat rakennusten kantavina yläpohjarakenteina. Sepa Oy on Suomen ainoa kattoristikkovalmistaja, jolle on myönnetty kansainväliset sertifikaatit.Lue lisää SEPA-kattoristikoista
20191_55814.jpg
Tiedätkö, millä laastilla kiinnität laatat?
Weberin laajasta kiinnityslaastivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto eri käyttökohteisiin. Laaja valikoima ja selkeät pakkaukset helpottavat työskentelyä. Tiiviit muovipakkaukset mahdollistavat kiinnityslaastiemme kuljettamisen ja varastoimisen myös vaihtelevissa olosuhteissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton