• Etusivu
  • Talo

Takuulla kestävä Decra® -kiviteräskate

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 09.02.2007
20072_3458.jpg

Suomen pisimmän takuun lisäksi Decra® -kiviteräskatetta on kehuttu komeudesta

Decra® -kiviteräskate on Suomen ainoa kate, jolle saat 20 vuoden pinnoitetakuun sekä 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Decra® on tiivis ja hiljainen. Eikä pidä itsestään turhaa melua, vaikka rankkasade kuinka ruoskisi, myrskytuuli tuivertaisi tai lämpötilat vaihtelisivat.

Decra®-kiviteräskate on kestävä, tiivis ja tyylikäs kate niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseen sekä pientaloihin että julkiseen rakentamiseen.

Vaikka Decra on todella vankkaa tekoa, se on silti kaunis katsoa. Ympäristöön mukautuva, luonnonkivisirotteinen pinta ei kiillä. Decra on kevyt nostaa katolle: levy painaa vain kolmisen kiloa. Se on myös helppo asentaa, sillä Decra kestää taivuttelua ja sopii kaikille kattokaltevuuksille 1:5 asti.

Decra®-kokonaisratkaisu


Kokonaisratkaisuun sisältyvät Monarpern- tai Monarfol-aluskate, Sadetar-sadevesijärjestelmä sekä kattoturvatuotteet. Kevyt, mutta kestävä Monarperm tai Monarfol varmistaa, ettei kosteus pääse rakenteisiin. Tyylikäs ja kestävä Sadetar puolestaan ohjaa veden pois katolta oikeaa reittiä. Pinnoitetusta teräsohutlevystä valmistettua Sadetarta on saatavilla mustana, valkoisena, ruskeana ja tummanharmaana. Kun haluat tyylikkään ja kestävän kokonaisratkaisun katollesi, kysy Icopal Decra® -kokonaisratkaisua lähimmästä rautakaupasta.

20072_3459.jpg

Rakentaja, helpota kattolaskurilla kustannussuunnittelua


Omakotirakentajille suunnatun kattolaskurin avulla voit laskea materiaalimenekin helposti ja nopeasti internetissä.

Rekisteröitynyt käyttäjä voi lähettää laskurista laskelman perusteella tarjouspyynnön, joka ohjataan lähimmälle kattolaskuria käyttävälle jälleenmyyjälle. Laskuria voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä ja myös anonyyminä tehtyyn kattolaskelmaan voi palata uudelleen laskelmanumerolla.

Näin se toimii


Laskurissa on kahdeksan kohtaa, joissa annetaan tarvittavat mitat ja valitaan katolle sopivat tuotteet. Kun mitat on annettu ja materiaalivalinnat tehty, laskelman tekijä saa ruudulle tuotelistan ja oman laskelmanumeronsa. Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisäksi lähettää napin painalluksella tarjouspyynnön, joka toimitetaan lähimmälle kattolaskuria käyttävälle jälleenmyyjälle.

Kattolaskuri kertoo annettujen katon mittojen perusteella esimerkiksi Decra-kiviteräskatteen, Plano-kattolaattojen, Liima-Ultra-tiivissaumakatteen tai PintaUltra-kolmiorimakatteen sekä aluskatteen, Sadetar-sadevesijärjestelmän ja muiden kattotarvikkeiden materiaalimenekin. Kaikki laskelmat tallentuvat tietokantaan, joten laskelmaan voi palata laskelmanumerolla uudelleen.

Vesikaton materiaalikustannukset on hyvä suunnitella etukäteen Sanonta: "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" on hyvä ohje kaikkeen rakentamiseen. Kattolaskurilla saat helposti määritettyä vesikattosi materiaalimenekin ja vältyt turhalta arvailulta.

20072_3460.jpg

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20201_62202.jpg
Kiinnitä ilman ruuveja tai laastia - katso asennusohjeet
Pitäisi kiinnittää kipsilevyt seinään, etkä halua käyttää ruuveja tai saneerauslaastia. Pieni väliseinä harkoista, mutta juotosbetonia ei löydy mistään. Miten saisit jalkalistat kiinni tiiliseinään proppaamatta? Tuntuuko tutulta? Liimaaminen on varmasti käynyt mielessä, mutta ottaako se edes kiinni?Kiinnityslaasti ja ruuvit ovat saaneet kilpailevan vaihtoehdon. Nopeasti kuivuva ja laajentumaton Tytan 60 sec liimavaahto saavuttaa alkutartuntalujuutensa jo 60 sekunnin jälkeen. Laajentumattomuus takaa liitettävien elementtien vakauden ja estää elementtien liikkumisen.
49_P_106956_1.jpg
Rakennusten energiamuotokertoimet uudistettu
Valtioneuvosto on antanut asetuksen, jolla uudistetaan rakennusten energiamuotokertoimet. Asetus on osa lähes nollaenergiarakentamisen säädöspakettia.Rakennettu ympäristö aiheuttaa nykyään noin kolmasosan Suomen kasvihuonekaasupäästöistä.Energiamuotokertoimet ohjaavat kohti energiatehokasta rakentamista ja kestävää luonnonvarojen käyttöä. Mitä suurempi kerroin on, sitä vähemmän kuluttavaksi rakennus tulee suunnitella.Rakennuksissa 1.1.18 alkaen käytettävät energiamuotokertoimet(suluissa 31.12.17 asti voimassa olevat)· sähkö 1,20 (1,70)· kaukolämpö 0,50 (0,70)· kaukojäähdytys 0,28 (0,40)· fossiiliset polttoaineet 1,00 (1,00)· rakennuksessa käytettävät uusiutuvat polttoaineet 0,50 (0,50)"Uusiutuvia energialähteitä ja energiatehokkuutta lämmityksessä pitää edistää. Siksi uusiutuvien polttoaineiden ja kaukolämmön kertoimet ovat alhaisimmat. Myös sähköntuotannossa päästötön tuotanto lisääntyy. Siksi sähkön kerrointa on ollut perusteltua alentaa", painottaa asunto-, energia ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.Tänään (30.11.2017) annettu asetus on osa lähes nollaenergiarakentamisen säädöspakettia, johon kuuluu myös maankäyttö- ja rakennuslain 1.1.2017 voimaantullut muutos sekä kaksi ympäristöministeriön asetusta, jotka on tarkoitus antaa vuoden 2017 aikana. Asetus on myös osa rakennusten energiatehokkuusdirektiivin toimeenpanoa Suomessa.Uudet energiamuotokertoimet tulevat voimaan 1.1.2018 ja ne koskevat uusia rakennuksia, kun hankkeen lupahakemus jätetään 1.1.18 tai sen jälkeen.Ympäristöministeriön ohjeita
20215_70415.jpg
Kasvihuoneen monet kasvot
Puutarhanetin keskustelupalstan Kasvihuoneesta haaveileville -ketjussa on upeita kuvia ja hyviä vinkkejä. Moni lukija on rakentanut itsensä näköisen ja omiin tarpeisiin sopivan kasvihuoneen. Kokosimme sinulle hyvät ja käytännössä kokeiltut vinkit.– Olen nyt saamassa huutokaupasta ikkunoita ja projekti polkaistaan käyntiin viikonvaihteessa ikkunoiden haun merkeissä. Kynä käteen ja suunnittelemaan. Sinitalvikki, 2007.VINKKI! –Mun kasvarissa on harkkoperustus. Koska harkot on onttoja, harkkojen yläpuolelle nakuteltiin reiät ja siitä sisäosa täyteen harkkolaastia. Laastiin pystyyn pätkä tukevaa metallista reikänauhaa. Kun laasti kovettui, niin reikänauha oli tukevasti pystyssä harkoissa. Siihen sitten kiinnitettiin ruuveilla alajuoksut. Ei taatusti heilu eikä hötky kovemmassakaan myrskyssä. Fellow, 2009

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton