Ruukki - täyden palvelun kattoremontti

Ruukilta saat kaiken katollesi, myös asennuksen, sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteet. Sinulle jää vain mieleisen kattomallin ja värin valinta, ja siinäkin toki Ruukki voi auttaa. Rakensitpa siis uutta tai korjasitpa vanhaa, aloita elämäsi helpoin kattoremontti tästä.

Kaipaako vanha vesikatto kattoremonttia? Rakennatko uutta ja katevalintasi on peltikatto? Niin tai näin, Ruukilta saat kaikki katollesi asennettuna. Luotettava asennustiimi huolehtii koko kattoremonttisi alusta loppuun. Helpoin tapa tehdä kattoremontti tai asentaa uusi katto, on ostaa Ruukilta kaikki katollesi: se sisältää kaiken tarvittavan katon asennukseen ja katon toimivuuteen: teräskatteet, listat, läpiviennit, kiinnitystarvikkeet, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.Ruukin ammattilaiset hoitavat katon kuntoon

Ruukin palvelu kattaa niin uuden katon asennukset kuin kattoremontitkin alusta loppuun. Ruukin kattomestarit ja asentajat ovat koulutettuja ammattilaisia, joiden työn jälkeen voit luottaa. Asennustyöllä on viiden vuoden takuu ja samalla luotettavalta toimittajalta saa kaiken, mitä katto tarvitsee.

Kattomestari auttaa!


Miten vanha mineriittikatto purettiin ja uusi teräskate asennettiin tilalle


Lumiesteet, tikkaat, kattosillat ja sadevesijärjestelmät


Esitteet, asennus- ja huolto-ohjeet

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää