Bosch-lämpöpumput

Elämää helpottavaa tekniikkaa Boschilta kaikkialle suurista kiinteistöisä omakotirakentamiseen.

Lämmitystuotteiden laadun takaa Bosch-konsernilla oleva yli 50 vuoden kokemus lämpöpumpuista ja geotermisestä energiasta. Bosch-lämpöpumppujen kehitystyöstä suurin osa tapahtuu Ruotsissa, joten ratkaisut sopivat erinomaisesti pohjoismaisiin ilmasto-oloihin. Bosch tarjoaa lämmitystuotteita niin suuriin kuin pieniin rakennuksiin.

Kiinteistöt

Boschin kiinteistömaalämpöpumput lämmittävät rivitalot, kerrostalot, teollisuushallit, maatilat ja erilaiset julkisrakennukset energiatehokkaasti. Maalämpö on uusiutuvaa ja ekologista energiaa, jolla lämmittäminen on erittäin edullista.Bosch Compress 7000 LW -maalämpöpumpussa on edistynyt kylmäpiiri, joka mahdollistaa erinomaisen hyötysuhteen ja korkean menoveden lämpötilan. Lämpöpumpun teho on valittavissa useista kokoluokista 22-80kW. Yksikköjä voidaan lisäksi kytkeä sarjaan, joten tehoa on saatava sopiva määrä kaiken kokoisiin kiinteistöihin!

Tutustu tuotteeseen
 

Ammattitaitoisen mitoituksen ja asennuksen takaavat Bosch Kiinteistölämpömestarit. Kiinteistölämpömestareilta saat Bosch-lämmitysjärjestelmäsi ainutlaatuisilla eduilla:

  • Ammattitaitoinen mitoitus ja asennus: Bosch kouluttaa kaikki Kiinteistölämpömestarinsa!
  • Kiinteistölämpömestareiden asentamille lämmitysjärjestelmille myönnämme kuuden vuoden takuun.
  • Boschin etävalvonta koko takuun ajan

Tutustu Bosch Kiinteistölämpöpmestareihin!

Omakotitalot ja muut pienet rakennukset

Bosch on taattua laatua myös omakotitalouksien lämmittäjänä. Ostamalla uuden lämmitysjärjestelmäsi Bosch Lämpömestarilta saat lämmitysjärjestelmälle lisäksi kuuden vuoden takuun ja maa-, ilma-vesi ja poistoilmalämpöpumpulla 10 vuoden kompressoritakuun.Maalämmöllä lämmität erittäin edullisesti parhaalla mahdollisella hyötysuhteella ja uusiutuvalla energialla!


Tutustu maalämpöön!Ilma-vesilämmöllä lämmität edullisesti niin kodin kuin käyttövedenkin ilman erillistä keruupiiriä!

Tutustu Ilma-vesilämpöön!Ilmalämpöpumpulla varmistat miellyttävän sisäilman niin talvella kuin kesällä.

Tutustu ilmalämpöön!

Poistoilmalämpöpumput sopivat vaihtokoneeksi vanhan tilalle!

Tutustu poistoilmalämpöön!

Bosch Lämpömestarit ovat lämmitysalan ammattilaisia.

Tutustu Bosch Lämpömestareihin!

 
Päivitetty
22.7.2020