• Etusivu
  • Varusteet

Vuokrakoneet avuksi työmaalle

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.04.2011
20114_25478.jpg

Ramirent on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Haluamme olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta koneita työmaalle hankittaessa.

Asiakas saa halutessaan perinteisen konevuokrauksen lisäksi Ramirentiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelun. Asiakkaan työmaakohtainen tarve kartoitetaan tapauskohtaisesti ja eri ratkaisuvaihtoehdot käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa.

Vuokraa kone Jäsentukun kautta

Konevuokraus on taloudellisesti järkevää. Konetta tai laitetta käytetään vain sen tarvittavan hetken ja palautetaan. Varastoinnin tarvetta turhille työkaluille ei synny - ja onhan osa koneista sen verran isoja, etteivät ne omakotityömaalle edes mahdu.

Vuokraamosta saa kaikki tarvittavat koneet ja kalut samasta paikasta. Ramirentin asiantuntevat myyjät neuvovat heti, mikä kone millaiseenkin työvaiheeseen käy. Aikaa ei kulu turhaan tuotteisiin tutustumiseen tietenkin käyttöönotto-opastus sekä suojausohjeet annetaan aina.

Koneet ovat kovasta käytöstä huolimatta turvallisia käyttää. Ne huolletaan ja turvatarkastetaan ennen vuokrausta. Kalusto on myös turvallisuussäädösten mukaista.

20114_25479.jpg
20114_25480.jpg

Tuotteet

Ramirent-konsernin päätuoteryhmiä ovat työmaiden rakennuskoneet ja henkilönostimet, telineet ja suojauskalusto, muotit ja tuentakalusto, työmaatilat ja kontit sekä torninosturit ja työmaahissit. Konserni tarjoaa myös näihin liittyviä suunnittelu-, asennus-, kuljetus- ja neuvontapalveluja. Ramirentin vuokraustoiminnan lisäksi harjoittama tekninen kauppa käsittää tärkeimpien rakennuskoneiden ja -laitteiden maahantuonnin ja markkinoinnin.

Tuotevalikoimaan kuuluvat: paineilma- ja louhintakalusto, tutkimus- ja mittausvälineet, pumput, maantiivistäjät, betoniteräksen käsittelykoneet, betonointikalusto, pora- ja piikkauskalusto, hiomakoneet ja jyrsimet, naulaus- ja kiinnityskalusto, sahat, sirkkelit ja leikkurit, lämmityslaitteet ja kosteudenerottimet, sähkö- ja valaistuskalusto, hitsauslaitteet, siivous-, pesu- ja ilmanpuhdistuskalusto, piha- ja puutarhakalusto, muu pienkalusto, nosto- ja siirtokalusto, sääsuojat ja -hallit, muotit, tuentakalustot ja suojakaiteet, työmaatilat, teräskontit ja taukovaunut, henkilönostimet, mastonostimet, telinekalusto ja maanrakennuskoneet

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Perusteellisempi arviointi kannattaa
Omaa kotia etsiessä kannattaa huomio kiinnittää pintaa syvemmälle, sillä talotekniikan rooli rakentamisessa ja asumisessa kasvaa. Ammattimainen suunnittelu ja oikeat valinnat luovat terveellisen, turvallisen ja viihtyisän kodin ja asumiskustannuksissa säästetään.Huomion kiinnittäminen taloteknisiin ratkaisuihin ennen ostopäätöksen tekoa vie kohti mukavampaa ja taloudellisempaa asumista. Ohessa on koottu muutamia perusasioita, joihin omakotiasujaksi haluavan kannattaa kiinnittää huomiota.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Lattialämmitys klinkkerin päälle?
Kysymys:Tuulikaapissamme on sähköpatteri jonka lämmittää vain yösähköllä. Haluamme korvata sen lattialämmityksellä joka edes hieman varaisi lämpöä. Voidaanko vanhan klinkkerilattian päälle laittaa tasoite + lattialämmityskaapelit + uudet klinkkerit? Vai onko syytä poistaa vanhat klinkkerit?
20083_9834.jpg
Tuloilman jälkilämmitys
Vesikiertoinen lattialämmitys on yleisin lämmönjakotapa Suomessa. Sen valitsee lähes 60 prosenttia pientalorakentajista. Matalalämpöisen veden käyttö lämmönjaossa ja lämmön tehokas kohdistuminen sekä tasainen jakautuminen tekevät siitä miellyttävän ratkaisun, joka soveltuu hyvin myös maalämpötaloissa käytettäväksi. Myös ilmanvaihto voidaan oikeanlaisella ilmanvaihtokoneella kytkeä suoraan lattialämmitykseen, jolloin tuloilma jälkilämmitetään lattialämmityksestä otettavalla lämmöllä.
201710_50505.jpg
90-luvun keittiö remontoitiin. Mitä se maksoi?
Kyseessä on 2-kerroksinen omakotitalo, joka on valmistunut 1990-luvun alussa. Talossa asuu pariskunta kahden lapsen ja koiran kanssa.
20121_29159.jpg
KIRJAESITTELYMikko Mansikka: Pihoja ihmisille - kivikorttelien vihreät keitaat
MultikustannusKaupunkien suurten umpikorttelien sisällä, rakennusmuurien kätköissä, on suojaisia ja usein laajojakin piha-alueita. Avariksi ja yhtenäisiksi suunnitellut ulkotilat on pilkottu raja-aidoin ja täytetty erilaisilla rakennelmilla tai asfaltoitu parkkipaikoiksi.Arkkitehti Mikko Mansikka on tutkinut, miten kaupunkien laiminlyödyt korttelipihat voidaan palauttaa alkuperäiseen käyttöönsä eli asukkaitten virkistykseen. Onnistuneet esimerkit muista Pohjoismaista osoittavat, että kaupungin, kiinteistöjen ja asukkaiden yhteistyöllä ja hyvällä suunnittelulla on mahdollista toteuttaa monenlaisia ihmisläheisiä ja luonnonmukaisia ratkaisuja.Kirjassa käydään läpi kaupunkipihojen historiaa ja uusia, ekologisia suunnitteluperiaatteita sekä annetaan ohjeita onnistuneen pihahankkeen valmisteluun ja läpiviemiseen.Kirja on suunnattu erityisesti taloyhtiöille, asukasyhdistyksille ja kaikille kaupunkipihojen elävöittämisestä kiinnostuneille. Upeat värikuvat motivoivat pohtimaan oman korttelin potentiaalia.ISBN 952-468-102-1 1. painos 2006 Sidottu, 172 sivua
20186_53478.jpg
Muurikivet tekevät näyttävän pihan
Nyt pihan muurit kuntoon! Rakentaja.fi-Verkkokaupasta Ruduksen muurikivet edulliseen tarjoushintaan!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton