• Etusivu
  • Sisustus

Viimeistele Askon sisustustuotteilla

Rakentajan toimitus
Päivitetty 28.05.2008
20084_10648.jpg

Cream - käsinmaalattu öljyvärityö. Kaksi erilaista.

Tekstiilit, matot, taulut ja pientavarat luovat sisustuksen tyylin. Jos kotiin on valittu ajattomat suuret kalusteet, sisustustuotteilla voidaan luoda moderni, klassinen, etninen, romanttinen tai retrotyyli. Useimmat ihmiset sekoittavat kotinsa sisustuksessa elementtejä kaikista tyyleistä.

Sisustustuotteissa sisustustrendit näkyvät ensimmäisenä, sillä pienillä jutuilla kodin ilme pystytään muuttamaan vaivattomasti. Pehmeät ja luonnonmukaiset arvot nostavat päätään entistä enemmän, olemme menossa kohti luontoa. Luonto tuodaan sisälle kivillä, heinillä, puuesineillä ym. Materiaaleissa, muodoissa ja värityksessä kuljetaan kohti pehmeämpää linjaa. Harmaat, ruskeat, musta ja metallin sävyt ovat pääosassa tällä hetkellä. Niiden rinnalla kulkee yhä muita värejä kirkkaina tai pastelleina, riippuen vuodenajasta.

Teak aamiaistarjotin.
Teak aamiaistarjotin.
Teak kynnysritilä.
Teak kynnysritilä.

Kotiin hankitaan aikaa kestäviä sisustusratkaisuja, moderni 2000-luku kohtaa ekologisen ja tulevaisuudesta huolestuneen kuluttajan.

Camilla matot.
Camilla matot.
Esprit lasten matto.
Esprit lasten matto.

Lastenhuoneen sisustamisessa tulee ensisijaisesti ottaa huomioon turvallisuus. Kalusteissa ei tule olla teräviä kulmia ja kalusteet ovat tarvittaessa kiinnitetty seinään, etteivät kaadu hurjissa leikeissä. Sisustusmateriaalit tulee olla kestäviä ja pestäviä. Hyvä valaistus tuo lastenhuoneeseen turvallisuutta ja tunnelmaa. Yleisvalon lisäksi huoneeseen kannattaa asentaa kohdevalo, jonka loisteessa on mukava piirtää ja askarrella. Lastenhuoneeseen voi tuoda yllättäviä sisustuselementtejä, esim. sängyn katos saa jokaisen pikkutyön tuntemaan itsensä prinsessaksi.

Sia Kids raput.
Sia Kids raput.
Sia Kids katosverho.
Sia Kids katosverho.
Sisustus
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
20235_81859.jpg
Kokeile ohjelmalla miltä kylpyhuone voisi näyttää ja kuinka paljon se maksaisi
Kylpyhuone suunnitteilla? Taloyhtiössä putkiremontti tiedossa ja sitä myöten kylpyhuoneremontti? Uusi kylpyhuone pitäisi suunnitella ja etenkin hahmotella miltä se voisi näyttää. Uuden selainpohjaisen suunnittelutyökalun ansiosta kylpyhuoneen suunnittelu ja hahmottelu ei ole ikinä ollut helpompaa kotikoneelta ja selaimesta kuin nyt.
20089_12792.jpg
Pihoista kilpailu
Valkeakoskella kesällä 2009 järjestettäville asuntomessuille toteutetaan kaksi messupihaa opiskelijasuunnittelukilpailun voittajien ehdotusten pohjalta. Pihasuunnittelukilpailu on suunnattu Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan-yksikön maisemasuunnittelun koulutusohjelman opiskelijoille. Hämeen ammattikorkeakoulu ohjaa kilpailuun osallistuvien opiskelijoiden suunnitteluprosessia osana heidän syventäviä opintojaan.
20234_81366.jpg
Tiesitkö tämän? Näin nanopinnoite helpot­taa kylpy­huoneen puhtaana­pitoa
Nanopinnoituksella voi siirtää kylpyhuoneen täysremontin tarvetta. Samalla tilasta tulee ulkoisesti siistimpi ja sen käyttömukavuus paranee.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton