• Etusivu
  • Rakentaminen

Videoarkisto

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
9_P_24176.jpg

Viime vuoden lopulla kerroimme videoiden lisäysmahdollisuudesta Rakentaja.fi-palveluun YouTuben kautta. Jälleen kerran kumppanimme olivat hereillä ja kyseenalaistivat toimintamallin – YouTubessa esitetään usein epämääräistä, joskus hyvinkin arveluttavaa aineistoa. Jälleen kerran kumppanipalautteen aktivoimana päätimme kehittää omaa nettivideoiden toimintamallia. Hyvä päätös - nyt meillä on tarjota yksi markkinoiden korkeatasoisimmista palveluista, high quality -videoiden ja HD-videoiden muodossa.

HD-videoiden nettijakelu mahdollistaa asiakkaan teräväpiirtomateriaalin jakelun internetissä. Teräväpiirtokaistaa voidaan käyttää myös perinteisen, korkeatasoisen DVD-materiaalin toistamiseen korkelaatuisena (high quality) verkkojakeluna. Parhaimmillaan voimme jakaa 720P ja 1080P formaattien mukaista korkealuokkaista videomateriaalia.

Asiakkaalta korkeatasoinen kuva vaatii tietysti korkeatasoista lähdemateriaalia. Edelleen voimme välittää myös ns. perinteiset nettivideotkin mahdollisimman laadukkaina, mutta parhaimman laadun saavuttamiseksi lähdemateriaalin olisi oltava HD-laatua tai vähintään perinteisellä DVD:llä. Myös korkeatasoinen kuvanlaatu ihan videotiedostona käy lähdemateriaaliksi.

YouTube mahdollisti videon sisällyttämisen myös asiakkaan omille sivuille. Myös Rakentaja.fi-videot on mahdollista sisällyttää suoraan asiakkaan omille sivuille yksinkertaisesti kopioimalla linkityskoodin (vastaava kuin YouTuben "embed"-muoto).

Kuka hoitaa?

Videomateriaali kannattaa toimittaa meille mielellään DVD-levykkeellä.

Suorakanava Oy
Raimo Koivukorpi
Luotsinmäenpuistokatu 1
28100 PORI

Videoiden liittämisestä tuotemappiin ja videokirjastoon peritään ainoastaan formaatin muuttamiseen menneen työajan korvaus.

Videoarkistoon...

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201510_44573.jpg
Mökkeily vuoden ympäri vaatii kunnon rakenteet
Vaikka Kastelli tunnetaan omakotitaloistaan, ei pidä väheksyä Kastellin huvilamallistoa. Rakentajatutkimuksen mukaan Kastellin tinkimätön laatu, valmistajan luotettavuus ja huvilamallistojen toimivuus saa huvilavalinnan kääntymään Kastellin malliston puoleen.Tilaa veloitukseton Kastelli-huvilaesiteJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huvilasta
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Soklex-perustusjärjestelmäkoulu
Perustusten suunnitteluValumuotin rakenne ja ominaisuudetSoklex-perustusjärjestelmän esittelyvideoBetonin ominaisuudet ja käyttö Soklex-perustuksissaSoklex EPS-Lämpöpohjan lattia- ja routaeristysMaaperän tutkiminen ja perustamistavan valintaPerustusvalumuottien yleinen asennusohjeSoklex EPS-eristeiden yleinen asennusohjeSoklex-perustusten tekijän muistilistaSoklex - maanvarainen laattaperustusSoklex - reunavahvistettu laattaperustusSoklex - tuulettuva alapohjaSoklex-paaluperustusSoklex-pilariperustusTutkimuksia ja määräyksiä
20214_70110.jpg
Kylpyhuoneen remontointi pienellä budjetilla - katso vinkit
Jos kylpyhuoneen rakenteet ovat hyvässä kunnossa, mutta tila tuntuu epäkäytännölliseltä ja nuhruiselta, ilmettä voi kohentaa maltillisellakin budjetilla.
20213_69561.jpg
Huonokuntoisen katon kanssa ei kannata aikailla
Katto on kotisi ja omaisuutesi tärkein suoja, joten sen on oltava hyvässä kunnossa. Uusi kestävä tiilikatto paitsi pidentää talon käyttöikää myös nostaa sen arvoa.
20219_72428.jpg
Juokseva lämmin vesi myös autotalliin ja puutarhaan
Mietihän hetki tavallista arkeasi, viime kesää, remonttiprojekteja autotallissa tai puutarhassa. Jos jotain yhteistä näille kaikille miettii, on se lämpimän juoksevan veden tarve. Kuinka helppoa olisikaan pestä vihannekset suoraan maalta nostaessa kesäkeittiössä tai puhdistaa kädet autotallissa ennen kuin tarvitsee koskea edes valokatkaisijaan. Tottahan toki juoksevan kylmän veden saa käsienpesua varten aikaan vaikka puutarhaletkulla, mutta miellyttävän lämmin vesi on kuitenkin enemmän kuin helppo järjestää.Lämpimän veden saat luoksesi puutarhaan, mökille sekä autotalliin hyvinkin helposti. Et tarvitse kuin kiinteän kylmävesijohdon sekä sähköä.
20088_12719.jpg
Autotallin rakennusseuranta alkaa
Hankkeen valmistelu alkoi jo vuoden 2008 alussa, jolloin kartoitettiin tilantarve. Aluksi mietinnässä oli talli ja siihen liittyvä katos, mutta kun lämpimästä varastotilasta oli pulaa, piti löytää ratkaisu, jossa on sekä autoille että tavaroille säilytystilaa. Kun vielä säilytettävänä on kaksi moottoripyörää ja skootteri, alkoi talli tuntua pieneltä. Lopulta päädyttiin kahteen talliin ja lisäksi lähes tallin kokoisen varaston rakentamiseen.Vaihtoehdoista oli ensin mielessä pitkästä tavarasta rakentaminen, mutta kun tutustuttiin myös erilaisiin tallipaketteihin, löytyi Koskisen Oy:n mallistosta varsin sopivan kokoinen ratkaisu, joka sisälsi tarvittavan puutavaran, mm. NR-kattoristikot, runkotarvikkeet, vesikaton puutavarat, pohjamaalatun ulkoverhouslaudan ja lisäksi lupapiirustukset sekä työohjeet rakennekuvineen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton