• Etusivu
  • Varusteet

Vaikuta sisäilman puhtauteen ja raikkauteen helposti keskuspölynimurilla

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Päivitetty 10.11.2023
1920-allaway-makuuhuone-keskuspolynimuri-mikropoly

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka paljon pystyt imurilla vaikuttamaan kotisi sisäilmaan? Tuskin se ensimmäisenä tuleekaan mieleen silloin, kun imuria on hankkimassa. Sisäilman laadulla on tunnetusti yhteys terveyteen sekä hyvinvointiin, sen myötä ei olekaan samantekevää, millaisilla välineillä kodin sisäilmasta pidetään huolta.

Keskuspölynimurin etuna mikropölyn poistuminen

Imuria valittaessa tulee eteen lukuisat vaihtoehdot sekä imureiden väliset erot. Mistä tietää, minkälaisen kannattaa hankkia omaan talouteen? Vaihtoehtojen joukosta esimerkiksi Allawayn keskuspölynimurit erottuvat edukseen, sillä keskuspölynimuri on ainoa vaihtoehto, jota käytettäessä poistoilma ja sen mukana terveydelle haitallinen pölyhiukkasia sisältävä mikropöly poistuu hengitettävästä sisäilmasta.

Keskuspölynimurissa poistoilma kulkee pois hengitettävästä sisäilmasta. Sen ansiosta kodissa ei ole havaittavissa ikävää ja tunkkaista hajua imuroinnin jälkeen. Sisäilma tuoksuu raikkaalle ja puhtaalle, eikä tilassa leiju epämiellyttävää ”imurin hajua”, joka on varmasti monelle tuttu. Lisäetuna on myös, että pölyt kotien pinnoilta vähenevät, kun imuroitaessa pöly poistuu sisäilmasta eikä laskeudu hiljalleen takaisin tasoille imuroinnin päättymisen jälkeen.

Tehokkuus ei tarkoita lisää ääntä

Se mitä imuroidessa kaipaa ehdottomasti, on hyvin toimivaa imuria. Allawayn keskuspölynimurit ovat tavallista imuria tehokkaampia, sillä niissä käytettävät moottorit ovat suurempia sekä voimakkaampia.

Tehokkuus ei kuitenkaan tarkoita automaattisesti lisää ääntä, vaan modernit keskuspölynimurit ovat niin hiljaisia, että perheen pienimmät voivat rauhassa nauttia päiväunistaan aikuisten huolehtiessa imuroinnista.

Hiljainen keskuspölynimuri on hyvä ratkaisu myös lemmikkitalouksiin.
Hiljainen keskuspölynimuri on hyvä ratkaisu myös lemmikkitalouksiin.

Keskuspölynimuri on pitkäikäinen ratkaisu

Verrattaessa perinteisiin imureihin, on keskuspölynimurin käyttöikä huomattavasti pidempi. Usein perinteisempi perässä vedettävä imuri menee vaihtoon noin viiden vuoden sisällä. Keskuspölynimuri sen sijaan kestää normaalissa arkikäytössä jopa 20 vuoden ajan. Allawayn keskuspölynimurit on tehty kestämään arkea ja elämää, sillä imureiden huolto on vaivatonta ja varaosasaatavuus on laaja – myös vanhempiin malleihin.

Kun tulee aika päivittää vanha keskuspölynimuri uuteen, voi vertailun tehdä helposti imurivalitsimen avulla tai vaihtoehtoisesti tutustumalla keskusyksikön päivittämiseen. Selvitä siis vaivatta, millainen keskuspölynimuri sinun kotiisi sopii.

Kotimaista laatua Suomesta

Luota kotimaiseen – Allaway keskuspölynimurit on valmistettu yli 40 vuoden ajan Suomessa. Allaway on avainlippuyritys, ja X- ja Z-sarjan keskusyksiköille on myönnetty lisäksi Design From Finland -merkki suomalaisesta suunnittelutyöstä.

Samalla tehtaalla valmistetaan myös UFOX-ilmankostuttimet, jotka auttavat kuivan sisäilman kanssa kylminä talvipäivinä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Allaway Oy
Varusteet
asuminen
huoneisto
koti
sisäilma
kodinkoneet
siivous
tuotetietous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Puhdistusaineet kodin siivoamiseksi jouluksi
Koti siistiksi järkevästi siivoten
Tänäkin jouluna moni varmasti tuskasteli joulusiivouksen aloituksen tai tekemisen kanssa. Mistä löytyisi se taika, joka aina vain sormia napsauttamalla loihtisi koko kodin juhlakuntoon? Todellisuudessa mitään taikaa ei ole, mutta omaa työkuormaansa voi helpottaa pienten niksien ja kikkojen avulla.
isä ja lapset leikkimässä sohvalla
Mitä kuivalle sisäilmalle voi tehdä?
Talven koleuden ja pakkasten saapumisen moni huomaa kehossaan. Iho kuivuu, silmät oireilevat ja hengitystieongelmia alkaa ilmaantua. Yhtenä syynä tähän on nykykotien sisäilman liian alhainen kosteus.
Allaway Vactronicin lataus- ja tyhjennyspiste
Voisitko sinäkin päästä kodin siivoamisessa helpommalla?
Se tunne, kun koti on siisti ja puhdas. Se on hyvin nautinnollinen tunne, eikö vain? Puhtaana säihkyvät lattiat sekä tasot ja jokainen tavara omalla paikallaan. Tällaiseen tilanteeseen pääseminen edellyttää toki vaivannäköä meiltä kodin asukkailta, vai edellyttääkö?Mitäpä jos ottaisit älykkään sekä arkea helpottavan lähestymistavan siivoukseen?
20203_63639.jpg
Vaivaako katupöly? - ilmankostutin auttaa oireisiin
Asiantuntijoiden mukaan kuiva sisäilma aiheuttaa ja lisää hengitysteiden, limakalvojen ja ihon ärsytysoireita. Hengitystiet voivat tuntua kuivilta ja kutisevilta ja silmät saattavat vuotaa herkästi. Lisäksi allergiaoireet saattavat korostua, sillä kuivassa sisäilmassa on enemmän pölyä kuin kosteassa.Erityisesti katupölystä kärsivät astmaatikot, pienet lapset, vanhukset sekä sepelvaltimo- tai keuhkoahtaumatautia sairastavat.Herkkiin väestöryhmiin kuuluvien on suositeltavaa välttää altistumista pahimpaan katupölyaikaan ja huolehtia mahdollisen perussairauden asianmukaisesta hoidosta.
nainen ja vesihana smartvatten
Kevennä taloyhtiösi kuluja vesitehokkuudella
Taloyhtiöiden kustannuksista merkittävä osa syntyy käyttövedestä, veden lämmityksestä ja jätevesijärjestelmästä. Vesitehokkailla valinnoilla vedenkulutusta on mahdollista pudottaa nopeasti ja asumismukavuudesta tinkimättä jopa 30 %.
20071_2983.jpg
Rakennusalan ammatit
RakennusmiesRakennusmiehen tulee hallita lähes kaikki työmaalla tehtävät työvaiheet betonivalusta aina loppuviimeistelyihin asti. Raskaimpien töiden osalta työmaalla olevat nosturit ja muut koneet ja laitteet kuitenkin keventävät rakennusmiehen työtä. Työ vaatii silti hyvää fysiikkaa ja luovaa ongelmanratkaisukykyä.Koulutusrakennusalan perustutkinto ammattioppilaitoksessa talonrakennusalan ammatti- ja erikoisammattitutkinto oppisopimus

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton