• Etusivu
  • Rakentaminen

Ulkoasu-uudistuksia

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
9_P_24180.jpg

Vanha fraasi kuuluu: "pysyvää ei ole kuin muutos". Hyvä brändi on kuitenkin hyvä brändi ja hyvin toimivaa juttua, kuten Rakentaja.fi, ei kannata alkaa liian jyrkästi muuttamaan etenkään, kun ollaan vielä koulutusvaiheessa. Konsernin "isoveli", Helsingin Sanomat, on säännöllisin väliajoin uudistunut, mutta myös Hesarin askeleet ovat olleet maltilliset – Hesari on uudistustenkin jälkeen ollut aina Hesari – näin toimivat suunnannäyttäjät.

Rakentaja.fin ulkomuotoa on uudistettu maltillisesti. Uudistukset ovat monilta osin olleet lähtöisin aikaansa seuraavilta kumppaneiltamme - kiitos siitä Teille.

Vasen valikko
Vasemman valikon (avattuna) selkeyttä parannettiin värityksellä. Itse tuotemappialueet (+) ja tuotemapit ovat vaaleansinisellä ja alueeseen kuuluvat palvelut valkoisella.

Oikea valikko
Oikean valikon laatikot yhtenäistettiin ja niihin tehtiin Suorakanavan sinisellä kaksiväriset otsikot. Muutamiin osa-alueisiin ohjelmoitiin rauhallisesti vaihtuvat kuvakkeet.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20204_64371.jpg
Toimivin keittiö mukautuu arkeen kuin arkeen
Moni viettää nyt kotona enemmän aikaa kuin koskaan ennen ja erityisesti keittiö on kovalla kulutuksella. Kun keittiötä ei suunnitella vain keittiötoimintojen mukaan vaan monipuolisesti päivän kaikki toiminnot huomioiden, saadaan arjesta entistä sujuvampaa!Keittiön on jo pitkään sanottu olevan kodin sydän, ja tottahan se on; keittiö on usein paikka, jonka kautta päivä kulkee aamusta iltaan.
20108_22658.jpg
Rakentamisen hurja kasvuvauhti jatkuu
Asuinrakennusten lupakuutiot kasvoivat 56 prosenttia ja erityisesti rivi- ja ketjutalojen lupakuutiot kolminkertaistuivat edellisen vuoden toukokuuhun verrattuna. Myös teollisuus- ja varastorakennusten ja julkisten palvelurakennusten lupakuutiot olivat kasvussa. Liike- ja toimistorakennusten lupakuutiot vuorostaan vähenivät noin 50 prosenttia vuoden takaisesta. Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen rakennus- ja asuntotuotantotilaston ennakkotiedoista.Vuoden 2010 toukokuussa myönnettiin rakennuslupa 2960 uudelle asunnolle, mikä on runsaan kolmanneksen enemmän kuin vuotta aiemmin. Rivi- ja ketjutaloasuntojen lupien määrä kolminkertaistui ja pientaloasuntojenkin lupamäärä kasvoi 66 prosenttia vuoden takaisesta. Myös kerrostaloasuntojen lupien määrä kasvoi 14 prosentilla.Tammi-toukokuussa kaikkien rakennusten lupien määrä kasvoi 7 prosenttia edellisestä vuodesta. Asuinrakennusten lupien määrä kasvoi 67 prosenttia. Liike- ja toimistorakennusten lupakuutiot vähenivät lähes viidenneksellä edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.
201911_61246.jpg
Keittiön parhaat innovaatiot
Keittiön toiminnallisuudet kehittyvät koko ajan. Uudet innovaatiot lisäävät keittiön käyttömukavuutta, tehostavat ja helpottavat toimintoja sekä tuovat lisää tilaa säilytykseen, jopa sinne, mistä et uskoisi tilaa löytyvänkään! Mikä seuraavista innovaatioista on suosikkisi?
20131_33528.jpg
TTS kouluttaa
TTS tarjoaa ammatillista koulutusta työelämän tarpeisiin. Monipuolinen koulutustarjontamme palvelee sekä yksittäisen henkilön ammatillista kouluttautumista että yritysten kanssa toteutettavaa henkilöstökoulutusta.Koulutuksemme ovat hyvin työelämälähtöisiä ja sisältävät paljon käytännön harjoituksia. Kaikkiin tutkintotavoitteisiin koulutuksiimme kuuluu työssäoppimisjakso, jolloin opiskelijat pääsevät tutustumaan ja tekemään oman alansa työtä. Teemme laajaa yhteistyötä yritysten kanssa, mikä takaa opiskelijoillemme hyvät työssäoppimismahdollisuudet.Koulutuskalenterista löydät kaikki tulevat koulutukset.
201910_60519.jpg
Koti kennoharkoista
Helsingin Suutarilassa odotetaan jo malttamattomana muuttoa uuteen kotiin. Keraamisista kennoharkoista muurattu kivitalo on sisä- ja ulkopinnoiltaan viimeistelyvaiheessa.
20114_25291.jpg
Kiinteistön kevättarkastus
Runsaslumisen talven ja kovien pakkasten jälkeen kannattaa kiertää ja tarkastella koko kiinteistönsä kuntoa kriittisellä silmällä – niin sisältä kuin ulkoa. Esimerkiksi rakennusten ja pihan rakenteiden kunnon tarkkaileminen on tärkein keino estää vakavien vaurioiden syntyminen ja heti keväällä tehty talven vaurioiden korjaaminen auttaa myös pihan kasvillisuutta. Tähän artikkeliin on koottu luettelot, joiden avulla voit arvioida kiinteistösi kuntoa vuosittain. Uudisrakennuksen tärkeimmät tarkastuskohteet voit listata yhdessä suunnittelijoiden kanssa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton