• Etusivu
  • Talo

Tule tekemään tiilikattolöytöjä

Monier varastomyynti 15.4.2008

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 10.04.2008
15_P_18757.jpg

Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä edullisia tiilikatto- ja kattotarvikelöytöjä! Monier myy nyt suoraan varastolta laatutiiliä poistohinnoin.

Tehtaallamme Orimattilan Pennalassa järjestetään 15.4.2008 klo 14-20 varastomyynti. Nyt laadukkaita ORMAX-betonikattotiiliä sekä muita kattotiiliä ja -tarvikkeita edullisesti. Paikalla myös makkara- ja kahvitarjoilu!

Myymme varastosta mm:

  • 2-laadun kattotiiliä
  • kattotiilien poistoeriä
  • valikoima kattotarvikkeita

Huomioithan, että maksu tapahtuu paikan päällä ja ainoastaan pankkikortilla.

Lisätietoja valikoimasta ym. saat myyntipäällikkö Ari-Pekka Ryttyläinen, puh. 040-841 355

Tehtaamme löydät osoitteesta Tiilentie 1, 16320 Pennala.

TERVETULOA TEKEMÄÄN TIILIKATTOLÖYTÖJÄ!

Terveisin, Monier Oy, Sinikalliontie 9, 02630 Espoo
Puh. 09-2533 7200

Lisätietoa Monierin tiilikatteista...

Lisätietoa Monierin kattotarvikkeista...

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20149_40752.jpg
Perusta pientalotyömaa oikein ja aloita työt
Rakentamisen suunnitteluun kuuluu olennaisesti työmaan perustaminen. Työmaan suunnitteluun kannattaa kiinnittää huomiota, sillä rakentaminen vaatii tilaa, jota monilla taajama-alueiden tonteilla on varsin rajoitetusti. Työmaalla täytyy olla paikka mm. maamassojen ja rakennustarvikkeiden varastoimiseen siten, että tilaa jää turvalliselle kulkemiselle, rakennustelineille, jätepisteelle, sosiaalitiloille ja WC:lle. Vesi ja sähkö ovat myös perusasioita, joita tontilla tarvitaan varsin aikaisessa vaiheessa, joten liittymäasioista tulee huolehtia ajoissa. Työmaa voi edellyttää myös aitaamista, jotta sivulliset eivät joudu alttiiksi työmaan vaaroille.
20193_56843.jpg
Suomalaista ilmanvaihdon huipputekniikkaa
Vallox-ilmanvaihtokoneet sopivat erinomaisesti kaikkiin asuntoihin: matalaenergia- ja passiivitaloihin, peruskorjauskohteisiin sekä rivi-ja kerrostaloasuntoihin. Koneet on kehitetty, valmistettu ja testattu Suomessa lähes 50 vuoden ilmanvaihdon kokemusta hyödyntäen. Niiden valmistuksessa panostetaan korkeaan laatuun, turvallisuuteen ja pitkäikäisyyteen.
202110_73084.jpg
Miksi suodattimen laadulla on väliä?
Nykypäivän suurin ympäristöterveysongelma ovat ulkoilman hiukkasmaiset ilmansaasteet. Pienhiukkasten on arvioitu aiheuttavan Suomessa noin 1800 ennenaikaista kuolemaa vuosittain. Lievempien haittojen määrä taas on moninkertainen. Jos pienhiukkaset kuitenkin ovat lähtöisin ulkoilmasta, miksi sisäilman suodattaminen on tärkeää?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton