• Etusivu
  • Talo

Rakentaja.fin Suuri Kattotutkimus - Osallistu!

Saat sähköisen huoltokirjan käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Rakentajan toimitus
Päivitetty 07.05.2012
20125_30697.jpg

Mikä katemateriaali on suosituin uudiskohteissa? Entä remontointikohteissa? Mitkä ominaisuudet vaikuttavat katemateriaalin valintaan? Mikä katemateriaali mielestäsi vaatii vähiten huoltoa?

Rakentaja.fin Suurella Kattotutkimuksella selvitetään mm. katemateriaalien hankintatapaa, tunnettuutta ja hintamielikuvia. Uuden tutkimusjärjestelmän ansiosta vastaaminen on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan! Tutkimusaika on 7.-20.5.2012.

Saat HuoltoOptimin käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Kaikki tutkimukseen osallistuvat saavat käyttöönsä sähköisen huoltokirjan, joka sopii niin uusille kuin vanhoille rakennuksille. Voit täyttää huoltokirjaa koko rakennushankkeen tai remontoinnin ajan ja tulostaa sen tarvittaessa. Eri huoltotöiden opastamisen lisäksi ohjelma myös muistuttaa tehtävistä huolto- ja tarkastustöistä. HuoltoOptimin latausohjeet saat sähköpostiisi 3 vrk:n kuluttua tutkimukseen osallistumisesta.

Arvonnassa palkintona Boschin akkuporakone (sh. 149 €)

Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Boschin uutuustuote, kaksivaiheinen akkuruuvinväännin PSR 1800 Li. Ruuvinvääntimessä on mm. älykäs 3-portainen lataustilan näyttö, kohdevalo, luokkansa paras käsiteltävyys litiumioniteknologian ansiosta ja paljon muuta!

Tutustu ruuvinvääntimeen tästä

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20186_53568.jpg
Jokilammissa viimeistellään sisätöitä
Jokilammi on aivan joen rannalla sijaitseva kaksikerroksinen kivitalo, joka on suunniteltu lapsiperheelle. Kivitalon upeat terassit avautuvat kohti jokimaisemaa.Olemme seuranneet asuntomessukohteen rakentamista perustuksista lähtien. Nyt on päästy vaiheeseen, jossa viimeistellään sisätöitä. Porin Asuntomessut avautuvat yleisölle 6.7.2018.Pääset tutustumaan Jokilammin muihin rakennusvaiheisiin täällä.
20206_65493.jpg
Honka Huomen ihastuttaa luonnollisuudellaan - katso kuvat Tuusulan messukohteesta
Tuusulan asuntomessuilla esiteltävässä Honka Huomenessa terveelliset luonnonmateriaalit ja ekologinen hirsirakentaminen yhdistyvät asumisen laatua parantavaan älykkääseen talotekniikkaan ja kaikkia aisteja inspiroivaan taiteeseen.
20086_11276.jpg
Kaakelipinnat uuteen kuosiin
Kylpyhuoneen vaalennus ilman kaakeleiden poispiikkausta, onko se mahdollista? Ronsealin kaakelimaalilla teet sen näin:
20136_35571.jpg
Vesitiiviit läpiviennit kaikille kattotyypeille
Kosteus ja huono ilmanvaihto heikentävät sisäilman laatua asuin- ja muissa rakennuksissa, rakenteiden kunto heikkenee, ja home, ilman epäpuhtaudet sekä maaperän radonkaasu ovat terveysriskejä. llmanvaihdon ja tuuletuksen merkitystä lisäävät myös rakennusmääräykset, jotka edellyttävät yhä suurempaa energiatehokkuutta ja entistä tiiviimpiä rakenteita. Rakennukset tarvitsevat rakenteiden tuuletusta säilyäkseen kunnossa, ja terveellinen sisäilma varmistetaan vain riittävällä ja oikeaoppisella ilmanvaihdolla. Näihin ongelmiin ja tarpeisiin SK Tuote on kehittänyt kattavan valikoiman VILPE® -tuotteita ja ratkaisuja, joita voi käyttää sellaisenaan tai osana koneellista ilmanvaihtoa.Lue lisää kattoläpivienneistä!Osta Vilpe-huippuimureita
201810_54892.jpg
2300 tiilikattoneliötä turvattu tuleviksi vuosikymmeniksi
2300 tiilikattoneliötä on turvattu tuleviksi vuosikymmeniksiKING OF ROOFS 2019 -KATTOREMONTTIKOHDETOTEUTUS /Suomen Kateasennus OySuomen Kateasennus Oy toteutti Espoon Asunnot Oy:n vuokra-asuntokohteeseen kattoremontin Oxfotintiellä Espoon Nöykkiössä. Rivitaloyhtiö koostuu neljästä talosta, joissa on yhteensä 19 asuinhuoneistoa ja huoltorakennus. Rivitaloyhtiön asuinrakennukset ovat valmistuneet 1986, ja niissä oli alkuperäinen Varma-betonitiilikate ja kartonkialuskate. Tiilikattoneliöitä kohteessa on noin 2300. Itse betonitiilikate oli säilynyt hyvin, ja käyttövuosia sillä olisi ollut hyvällä huollolla ja ylläpidolla vielä kymmeniä.
20199_59975.jpg
Autotalleihin erinomaisesti soveltuva eriste
Miltä kuulostaisi autotalleihin sekä -halleihin suunniteltu eriste, joka on varustettu hyvällä lämmöneristyskyvyllä ja joka toimii myös tehokkaana äänenvaimentajana? Palamattomasta materiaalista valmistettu, epäorgaaninen eriste ei lisää tilan palokuormaa eikä osallistu paloon esimerkiksi autopalon sattuessa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton