• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakentaja.fi on Suomen tunnetuin rakentajan ja remontoijan media

Rakentajan toimitus
Päivitetty 23.02.2022
20222_76969.jpg

Tuore bränditutkimus kertoo, että Rakentaja.fin tunnettuus on kasvanut entisestään. Nyt yli puolet suomalaisista tuntee palvelun tai on käyttänyt sitä äskettäin.

Suosittu sivusto jatkaa kasvuaan

Rakentajista ja remontoijista peräti yli 70 prosenttia tuntee Rakentaja.fi-sivuston. Lisäksi joka neljäs tänä vuonna rakentamista tai remontoimista suunnitteleva nimeää Rakentaja.fin ensisijaisten digitaalisten tietolähteidensä joukkoon.

– Rakentaja.fi on palvellut rakentavia ja remontoivia suomalaisia jo 20 vuotta, joten meillä on hyvä perusta vahvalle brändille, sanoo Rakentaja-tuoteperheen liiketoiminnasta vastaava Inka Partanen.

– Toisaalta rakentaminen ja remontointi liittyvät vahvasti tiettyihin elämänvaiheisiin, ja jokainen uusi rakentava sukupolvi pitää houkutella palvelun äärelle. Olemme tosi iloisia, että viime vuosien panostuksemme rakentamisen ammattilaisiin ja toisaalta pienremonteista haaveilevien kuluttajien inspiroimiseen näkyvät sekä tunnettuuden että kävijämäärien kasvuna, Partanen jatkaa.

Tiedonlähteenä erikoissivustot ja kauppapaikat

Tuoreen tutkimuksen mukaan Rakentaja.fin tuntee tai sitä on käyttänyt 55 prosenttia vastaajista. Suomelan tunnettuus on 48 prosenttia, ja kolmannelle sijalle yltäneen TM Rakennusmaailman tuntee 45 prosenttia vastaajista.

Rakentajat ja remontoijat suosivat tiedonhankinnassaan paljon myös verkon kauppapaikkoja, kuten rautakauppojen verkkosivustoja. Ne lähes puolet tutkimukseen osallistuneista suomalaisista nimeää tietolähteekseen.

Rautakauppojen sivuja käytetään etenkin remontointiin liittyvässä tiedonhaussa. Sen sijaan sosiaalinen media tai somevaikuttajat ovat tietolähde vain yhdelle kymmenestä.

Rakennusalan imagoa ja tietolähteiden tunnettuutta kartoittava tutkimus toteutettiin helmikuussa 2022. Kantarin toteuttamaan tutkimukseen vastasi tuhat suomalaista.

Katso uusimmat artikkelit Rakentaja.fin etusivulta.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202110_72912.jpg
Viikon sisustusidea: Kierrätettyä sisustusta ja uusia ideoita
Kierrätys ja tuunaus lisäävät huonekalun tai esineen arvoa ja antavat sille samalla lisäaikaa. Tuunatessa saattaa jopa keksiä ja kehittää uuden trendin. Kertakäyttöinen ei ole muodikasta – tavarat tarvitsevat sekä ansaitsevat saada lisää käyttöikää. Tarvitset vain vähän mielikuvitusta ja muutamia työvälineitä. Löydä inspiraatiosi täältä!
20189_54631.jpg
4 syytä lasittaa terassi syksyllä
Syksyllä on ihanaa nauttia viilenevistä ilmoista ja luonnon väriloistosta. Syksy on myös hyvää aikaa terassin lasittamiselle ja näin varautua viileneviin keleihin. Seuraavassa on listattu 4 syytä lasittaa terassi syksyllä. Parhaimmillaan lasitus pidentää terassikautta jopa 3-4 kuukautta. Tutustu vinkkeihin ja jatka terassikautta pitkälle syksyyn.
20138_36094.jpg
Varmista oikea laasti perustuksen tekoon
weber.vetonit ML Leca®Laasti soveltuu Weberin ohutsaumamuurattavien ja päistään pontatuttujen Leca® perusharkkojen sekä Leca® Design -eristeharkkojen muuraukseen sisä- ja ulkotiloissa ohuella saumalla joko käsin, kelkalla tai pumppaamalla. Se sopii myös tiilien muuraukseen ohuella saumalla. Laastin menekki on alhainen.Laastissa on alhainen vedenimukyky, jonka ansiosta harkkosaumat eivät näy rappauksen alta.Laasti - Lue lisää
20169_47367.jpg
Johdot piiloon erikoisrakenteisella listalla!
Erikoisrakenteinen jalka- ja kattolista helppokäyttöisellä johtouralla. Listassa oleva irrotettava kansi mahdollistaa johtojen lisäämisen ja poistamisen asennuksen jälkeenkin.Lista on valmistettu MDF:stä ja sen alaosa on suojattu kosteudelta sekä sen aiheuttamilta haitoilta. Kansi on valmistettu PVC-materiaalista, joka on kalvoitettu eikä se kellastu.Taipuisan materiaalin ansiosta lista mukautuu myös epätasaisille pinnoille. Listan asentaminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Se vain painetaan seinää vasten ja porataan ruuveille reiät. Ruuvit jäävät kannen alle piiloon. Huomioithan, että listojen lämpötilan ja kosteuden on annettava tasaantua ennen asennusta.
20186_53591.jpg
Ville Haapasalon ja kaksi muuta mökkitarinaa
Loma ja vapaa-aika ovat meille tärkeitä. Niihin ladataan paljon odotuksia, kun halutaan vastapainoa kiireiselle arjelle. Mieltymykset ratkaisevat minkälaisen mökin tai huvilan kukin haluaa rakentaa. Jokaisella mökillä on oma tarinansa. Tässä tarinaa kolmesta hirsihuvilasta.
20143_38257.jpg
Luotettavaa tekniikkaa
Bosch -lämpöpumpun harkittu kokonaisuus erottuu edukseen luotettavuuden ja laadun ansiosta. Miellyttävä ulkoasu on yksi Compress AA -lämpöpumpun monista eduista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton