• Etusivu
  • Energia

Johdot piiloon erikoisrakenteisella listalla!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.09.2016
20169_47367.jpg

Erikoisrakenteinen jalka- ja kattolista helppokäyttöisellä johtouralla. Listassa oleva irrotettava kansi mahdollistaa johtojen lisäämisen ja poistamisen asennuksen jälkeenkin.

Lista on valmistettu MDF:stä ja sen alaosa on suojattu kosteudelta sekä sen aiheuttamilta haitoilta. Kansi on valmistettu PVC-materiaalista, joka on kalvoitettu eikä se kellastu.

Taipuisan materiaalin ansiosta lista mukautuu myös epätasaisille pinnoille. Listan asentaminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Se vain painetaan seinää vasten ja porataan ruuveille reiät. Ruuvit jäävät kannen alle piiloon. Huomioithan, että listojen lämpötilan ja kosteuden on annettava tasaantua ennen asennusta.

Kuusi eri profiilia

Valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja kotiin sopiva profiili. Erikoisrakenteen ansiosta irtonaiset johdot ja kaapelit voidaan kätkeä listan sisälle piiloon.

Katso vaihtoehdot tästä

20169_47368.jpg

Listan asentaminen on helppoa ja nopeaa

Info

Info

Helppokäyttöinen lista johtouralla

  • Soveltuu kattoon ja lattiaan
  • Näkymätön asennus
  • Taipuisa materiaali
  • rrotettava kansi
  • Kansi ei kellastu
  • Alaosa suojattu viilulla

    Katso jälleenmyyjät tästä

Tapettien ja sisustustuotteiden maahantuontia jo 25 vuoden kokemuksella

Suomen AM-Markkinointi Oy:llä on vankka jalansija suomalaisessa tapettien maahantuonnissa. Perinteisten tapettien ja valokuvatapettien ohella tuotevalikoimaan kuuluvat sisustustarrat, lasitaulut, sisustusparrut, -listat ja rosetit. Lisäksi tuotevaikoimassa ovat Pride valmisliimat ja liisterit.

Tuotteitamme myyvät rautakaupat, sisustusliikkeet ja -tavaratalot kautta maan.

Tutustu tuhansien tapettien maailmaan - valikoimasta löytyvät tapetit jokaiseen makuun!

Tutustu AM-markkinointi OYy:n valikoimaan

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20084_9903.jpg
Cello-kokonaisuudet kotiin, jossa mieli lepää
Maailmat ideoittesi mukaanCello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus. Tee koti, jossa mieli lepää.Tyylivalintoja voit tehdä seinäpinnoissa: tapetit ja maalit sekä lattioissa: laminaatit ja parketit, kuin myös valaisimissa.
20215_70662.jpg
Katso vinkit paperin ja pahvin kierrätykseen
Paperin ja pahvin kierrätys on melko helppoa. Kunhan kierrätettävät asiat ovat puhtaita ne voi lajitella uudelleen käytettäväksi materiaaliksi. Kannattaa kuitenkin lukaista muutama vinkki kierrätykseen, koska jotkut itselleen selvät asiat kuuluvatkin sekajätteeseen kuten lahjapaperit.
201410_41196.jpg
Huolehdi ikkunoiden ja ovien tiivisteistä!
Oikea tiivistys parantaa oleskeluviihtyvyyttä ja säästää energiaaIkkunatiiviste on kahden pinnan välissä oleva eristävä kerros. Oikealla tiivistämisellä voidaan parantaa oleskeluviihtyvyyttä, estämällä vedon tunnetta. Kun huone on tiivistetty oikein, voidaan sen lämpötilaa laskea ilman, että oleskelumukavuus kärsii. Vedottoman huoneen oleskelulämpötilan alaraja on 20 – 21 astetta. Oikea tiivistys mahdollistaa toimivan ilmanvaihdon, estää melun, pienten ötököiden, kosteuden ja likaisen ulkoilman pääsyn sisätiloihin, vähentää ikkunoiden huoltotarvetta, vähentää siivoustarvetta sekä säästää energiaa merkittävästi, jopa 5-20 %.
202111_73664.jpg
Kylpyhuoneen upean yhtenäisen lattiapinnan salaisuus: laatoitettava kaivonkansi
Uutta kylpyhuonetta rakennettaessa tai vanhaa remontoidessa monen haaveissa siintää kauniin yhtenäinen lattia, jota ei haluta rikkoa keskelle asennettavalla perinteisellä lattiakaivolla. Toive on nykyisin helppo toteuttaa, sillä Vieserin laatoitettavien kansien valikoima on laajentunut erittäin monipuoliseksi.
20196_58740.jpg
Kodin lämmitys hallussa missä ja milloin vain
NIBE Uplinkin avulla voit sujuvoittaa arkea ja lomaa valvomalla kotisi lämmitystä ja aurinkosähköjärjestelmää kätevästi etänä.
201410_41309.jpg
Talopaketti haluamaasi valmiusasteeseen
Valitse sopivin toimitusvaihtoehtoKastellin rakentamistavan ansiosta on helppoa huomioida rakentajan omat toiveet ja mahdollisuudet rakentamiseen. Kastellin Peruspaketti on erinomainen vaihtoehto silloin, kun rakentaja haluaa hyödyntää omaa työtä ja säästää kustannuksia. Suurin osa Kastellin talomalleista on saatavana Peruspakettia laajempana ja pitemmälle rakennettuna toimituksena.Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirjaJätä yhteydenottopyyntö tästä

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton