• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakentaja.fi-Golf 2008

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.03.2008
20083_9312.jpg

Viime vuoden Rakentaja.fi-Kumppanuus-Golf pelattiin sen perinteisellä kentällä, Porin Kalaforniassa. Voitto jäi jo toisen kerran isännille, kun Hannu Myöhänen voitti kotikentällään 38 pisteellä. Kilpailu on aina kilpailu ja siihen lähdetään "samalta viivalta." Tänä vuonna tarjoamme vieraillemme kuitenkin pienen tasoituksen, sillä kumppanimme saavat valita pelikentän. Vaihtoehtoina ovat pääkonttorin lisäksi "Tampereen aluetoimisto" ja "Etelä-Suomen aluetoimisto"

  • Porin Golfkerho, Kalafornia
  • Pirkkala Golf, Pirkkala
  • Sea Golf Rönnäs, Pernaja

Pori on Hanneksen, Pentin ja Lassen kotikenttä, Aulis on jäsenenä Pirkkalassa ja Rami Rönnäsissä. Siinä johdannaiset. Kalafornia on yksi Suomen vanhimmista kentistä, Rönnäskin yli 20 vuotta, Pirkkala sen sijaan edustaa kenttäsuunnittelun uutta aaltoa ja valmistautuu nyt käytännössä ensimmäiseen 18. reiän pelikesään.

20083_9315.jpg

Ilmoittaudu – peliin tai golf-opetukseen

Mikäli pelipäivä, torstai 29.5. sopii, niin ilmoittaudu jo nyt alla olevalla linkillä ja valitse mieluisin kenttä. Golf.fin kautta löydät kaikista kentistä lisätietoa.

www.rakentaja.fi/golf

Mikäli et ole vielä lajia aloittanut, niin nyt on siihenkin oiva mahdollisuus, sillä samaan aikaan golf-kilpailun kanssa valitun kentän pro (golf-opettaja) opettaa lyönnin aakkosia harjoitusalueella.

Lähetämme vielä erillisen kutsun tarkemmalla aikataululla, kun kenttä-äänestyksen tulokset ovat selvillä. Voit toki ilmoittautua vielä silloinkin.

Tervetuloa!

Rakentaja.fi Golf-team

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20076_5422.jpg
Laiturin piirustukset
Alla olevasta kuvasta näet laiturin piirustukset. Tee se itse -ohjeiden linkistä pääset tutustumaan tarkkoihin mittoihin ja materiaaleihin, joita laiturin piirustukset sisältävät.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Sähköjohtojen paikka seinärakenteessa?
Kysymys:Saako sähköjohdot olla lisäkoolauksen ja ilmasulkupaperin välissä ilman putkitusta? 50mm lisäkoolaus on talon sisäpuolella ja eristeenä selluvillapalat.
20088_12300.jpg
Vaasan asuntomessut päättyvät sunnuntaina
Järjestäjäorganisaatiot ovat tyytyväisiä Vaasan asuntomessujen tähänastisiin kävijämääriin. Messujen viimeinen viikko on käynnissä. Viikon kävijämääriin vaikuttaa varmasti myös se miten Pohjanmaa ottaa messutapahtuman omakseen. – Viimeinen kiriviikko käynnistyy, ja nähtäväksi jää kuinka pohjalaiset innostuvat tulemaan messuille lomiensa jälkeen, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen toteaa.Heiskanen painottaa, että suurtapahtuman onnistumiseen vaikuttavat monet muutkin tekijät kuin kävijämäärät. – Messujen onnistumista voi tarkastella useammasta näkökulmasta, joista kävijämäärä on yksi. Olemme iloisia, että viimeisellä viikolla messuilla on paljon ministeritason vierailuja. Lisäksi messuille on tulossa toista sataa ryhmää ja delegaatiota ulkomaita myöten. Se osoittaa, että messujen sisältö on onnistunut ja tapahtuma on mielenkiintoinen, Heiskanen toteaa.
20196_58688.jpg
Helposti raikasta sisäilmaa
Sisällä on koko ajan kylmä, eikä jalka voi ilman villasukkaa edes hipaista lattiaa. Aina väsyttää, lihaksia ja päätä särkee. Taas on kipeä olo ja nenä vuotaa. Tästä huolimatta talon lämmitykseen palaa isoja rahamääriä. Onko tuttu tarina? Jos on, kannattaa harkita ilmanvaihtojärjestelmän ratkaisuja.
20151_42035.jpg
Montako erilaista ovea voi yhdessä talossa olla?
Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.
Keittiön remontointi
Huomioi nämä asunto-osakeyhtiön keittiöremontissa
Keittiöremontti asunto-osakeyhtiössä voi olla sekä jännittävä että haastava projekti. Huolellinen suunnittelu, realistinen budjetointi ja avoin kommunikointi niin taloyhtiön kuin naapureiden kanssa ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Olipa kyseessä pieni pintaremontti tai suurempi peruskorjaus, oikeilla valinnoilla voidaan luoda uutta ilmettä ja lisätä asunnon arvoa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton