• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakentaja uudistuu – vastaa kyselyyn ja voita leffalippupaketti!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 25.01.2021
20211_68211.jpg

Tältä Rakentaja.fi näytti vuonna 2004. Parhaillaan teossa oleva uudistus tähtää huippuluokan käytettävyyteen erityisesti mobiilinäytöillä.

Rakentaja.fi-sivustoa rakennetaan parhaillaan uuteen uskoon. Uudistuksessa tärkeintä on käytettävyys, houkuttelevuus ja asiantuntevan sisällön helppo löydettävyys. Luultavasti sinä tiedät parhaiten, mikä nykyisin rakentajassa on pielessä ja mitä ei ainakaan saisi muuttaa.

Kerro kyselyssä toiveesi! Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme elokuvalippupaketteja.

Rakentaja.fi on Suomen laajin ja vanhin rakentamiseen ja remontointiin keskittyvä verkkopalvelu. Ensimmäinen sivu avattiin jo vuonna 1998. Nykyisin Rakentaja-tuoteperheeseen kuuluvat myös Rakentaja Pro, Puutarha.net, Omataloyhtio.fi ja Talovertailu.fi. Palveluissa vieraillaan yli miljoona kertaa kuukausittain ja niiden jäsenmäärä on yli 600 000.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20078_6060.jpg
Tuoksukynttilä tuikkii Oliivi-kulhossa
Kermansaven uudet tuoksukynttilät on valettu suoraan Oliivi-kulhoihin. Kotimaiset kynttilät kestävät pitkään, ja laadukkaalle Oliivi-kulholle löytyy myöhemmin monenlaista käyttöä. Tuoksuina muun muassa lempeä vanilja, tunnelmallinen terva ja raikas laventeli.
20122_29786.jpg
Sisäilman pienhiukkasten terveyshaitat kuriin!
Sisäilman pienhiukkaset ovat erityisen haitallisia riskiryhmiin (sydän-, verisuoni- ja hengitystiesairaat) kuuluville henkilöille. Hengitettäessä hiukkaset kulkeutuvat keuhkojen kautta verenkiertoon. Keuhkoihin asti kulkeutuvat hiukkaset, joiden koko on alle 5 mikrometriä. Näitä pieniä hiukkasia ovat noki-, öljy- ja raskasmetallihiukkasia. Erilaisista palamisprosesseis-sa, tupakan poltosta, liikenteestä ja teollisuuden
201111_28529.jpg
Märkätilojen seinät - vedeneristys
Yksi oleellisimmista asioista märkätiloja rakentaessa tai remontoidessa on huolellinen vedeneristys niin seinissä kuin lattiassakin. On tärkeää, että vesieristys tehdään tarkasti eikä huolimattomia kohtia jää eristettävälle alueelle. Materiaalit on myös syytä valita siten, että lopputuloksesta tulee toivottu.
201010_23434.jpg
Olohuoneen sohvalla mukava
Lämmön varaaminen ja siirtäminen veden avulla on luonnollinen ja tehokas tapa, jota suomalaiset ovat käyttäneet kotiensa lämmitykseen jo sukupolvien ajan. Liitä lämmitysjärjestelmääsi Akvaterm- varaaja – lämmität kotisi entistä helpommin, turvallisemmin ja edullisemmin.
AquaClean Alba -pesu-wc
Turha pelko – seinä-wc:n huolto ei tarkoita seinän purkamista
Viimeisen kymmenen vuoden aikana seinä-wc:n suosio on kasvanut tasaisesti. Niitä asennetaan uudiskohteiden lisäksi paljon myös saneerauskohteisiin. Vuosittain Suomessa vaihdetaan noin 200 000 wc-istuinta remonttien yhteydessä. Seinä-wc:n huolto ei kuitenkaan tarkoita seinän purkamista.
S1255 sisään
Poistoilmalämpöpumppu NIBE F470 - Uuden sukupolven lämpöpumppu
NIBE F470NIBE F470 on poistoilmalämpöpumppu, joka liitetään vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Yksikkö lämmittää myös tuloilman. Se sopii siis taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja mekaaninen ilmanvaihtojärjestelmä. Siinä on valmiudet erilaisten tuotteiden ja lisävarusteiden, esim. vedenlämmittimen ja muiden lämmitysjärjestelmien liittämiseen.NIBE F470 on varustettu ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan kustannustehokkaasti ja luotettavasti halutulla tasolla. Tilatiedot, toiminta-aika ja lämpöpumpun lämpötilat näytetään suurella ja selkeällä näytöllä. Tämän ansiosta ei tarvita ulkoisia lämpömittareita.Lue lisää poistoilmalämpöpumpusta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton