• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakennuslehti - rakentaminen, kiinteistöt, talotekniikka

Rakentajan toimitus
Päivitetty 02.04.2015
20087_11807.jpg

Rakennuslehti kertoo kaiken mitä kiinteistö- ja rakennusalan kanssa tekemisissä olevan tulee tietää. Rakentaminen, kiinteistöt, talotekniikka ja infra. Taustat, tilanteet, tulevaisuus ja haasteet koko alalle. Tilaajana saat käyttöösi myös sähköisen näköislehden ja yli 10 000 artikkelin lehtiarkiston. Ilmestyy 41 numeroa vuodessa.

Rakennuslehden vuosikerta rekisteröitymisen yhteydessä vain 83,80 € (norm. 139,60 €)

Ammattilaisen työkalut samassa lehdessä

  • Tärkein rakennus-, kiinteistö- ja talotekniikka-alan ammattitieto yksissä kansissa
  • Viikkolehti pitää varmasti ajan tasalla
  • Uutisten lisäksi vahva paketti hyötytietoa joka numerossa
  • Tunnet henkilöt, tiedät tapahtumat ja kuulet ilmiöistä
  • Näet viikoittain alan avoinna olevat työpaikkailmoitukset

Tilaa heti, vuosikerta rekisteröitymisen yhteydessä vain 83,80 € (norm. 139,60 €)

Tarjous koskee uusia tilauksia. Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti voimassa olevaan kestotilaushintaan. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista kunnes tilaaja irtisanoo tilauksensa tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Irtisanominen tulee voimaan neljän viikon kuluessa irtisanomisilmoituksesta. Irtisanomisen voi ilmoittaa puhelimitse soittamalla Sanoma Magazines Finlandin asiakaspalveluun.

Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksu.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
VTT:ltä uusia toimintamalleja kiinteistöjen putkistokorjauksiin
VTT kehittää uusia toimintamalleja taloyhtiöiden viemäri- ja käyttövesiputkien korjauksiin ja linjasaneerausten hankintaan. Tekesin rahoittama hanke toteutetaan yhdessä alan toimijoiden kanssa. Tavoitteena on myös, että palveluntarjoajat kehittävät ja pilotoivat tuotteitaan syntyvää kysyntää vastaavasti.
Eristevaihtoehdot esillä
Vältä rakentamisen ja remontoimisen ongelmia
Avainsanoja onnistuneeseen rakennusprojektiin ovat huolellinen suunnittelu, kohtuullinen aikataulu sekä taitavien ammattilaisten käyttö. Kun projektin kanssa lähdetään ajoissa liikkeelle, jää hyvin aikaa tutustua eri vaihtoehtoihin, tehdä päätöksiä ajoissa ja rauhassa sekä ehkä yksi tärkeimmistä - mahdollisuus nauttia projektista.Kiinteistön tulevan käyttäjän sekä rakennuttajan/remontoijan välillä saattaa joskus ilmetä pieniä ja miksei vähän suurempiakin ongelmia. Tavallisin ja ehkä myös yleisin ongelma projektin koosta riippumatta on, että työn lopputulokselle asetetut odotukset ja itse toteutunut lopputulos eivät välttämättä kohtaakaan odotetulla tavalla. Myös urakan lopullinen hinta sekä urakkaan kuuluva sisältö saattavat yllättää, mikäli sopimukset on tehty suullisesti eikä mitään varsinaista dokumenttia sovitusta löydy. Takuukorjaustöistä kannattaa aina selvittää, mitkä eivät takuun piiriin kuulu ja kauanko työlle oleva takuu on voimassa.
20177_49742.jpg
Tutustu lämmitysjärjestelmiin
Kesän asuntomessut järjestetään tänä kesänä Mikkelissä 14.7.- 13.8.NIBE lämmitysjärjestelmät valittiin taloihin 3, 5, 6, 10, 12 ja 24.Kohteessa Wave nro 5 pääset lähemmin tutustumaan NIBE lämmitykseen.Käy myös NIBEn Facebook-sivuilla, joka viikko arvotaan ( 17.7.2017 asti) yhden kahden hengen lippupaketti messuille.
20235_81910.jpg
Pihasaunan rakentamisen hinta - näin voi vaikuttaa saunan hintaan
Oletko jo kahlannut läpi kaikki pihasaunoja markkinoivat yritykset ja verkkokaupat, mutta et osaa päättää mikä olisi omiin tarpeisiin paras vaihtoehto. Mietit kenties, pitäisikö säästää ja tehdä kokonaan itse? Itse tehty on toki aina hyvä vaihtoehto, mutta mitäpä jos valmiista pihasaunamallista saisi räätälöityä omiin tarpeisiin sopivan ja pihasauna olisi löylytettävissä hyvinkin pian tontillasi. Kysyimme Smartia Oy:n myyntijohtaja Johannes Kurtilta, miten voi vaikuttaa pihasaunan kokonaishintaan ja millaisia valintoja kannattaa tehdä saadakseen edullisen, mutta täydellisen pihasaunan itselleen?
200611_1810.jpg
Varaava Tulikivi-uuni...
Tulikivellä on markkinoiden näyttävin ja monipuolisin mallisto vuolukiviuuneja, jotka varaavat lämpöä ja luovuttavat sitä pitkään ja tasaisesti. Tulikiven uuniperheeseen kuuluu sekä modernin linjan edustajia että paljon perinteisiä, ajattomia klassikkomalleja. Oletpa ahkera lämmittäjä tai herkeämätön tuleen tuijottaja, vaihtoehtoja piisaa. Olipa asumismuotosi tai sisustusmakusi mikä tahansa, sama juttu: valikoimastamme löydät helposti oman suosikkisi. Uutuustuotteiden valmiiksi suunnitelluilla penkki- ja hyllyratkaisuilla saat lisää toiminnallisuutta tulisijoihin. Mallistoa täydentävät mittatilaustyönä tehtävät tulisijat.
20081_8288.jpg
Luonnosta ilmeensä ammentavia kuoseja olohuoneeseen
Finlaysonin kevään ja kesän 2008 tekstiilimallisto jakautuu vuodenaikoja mukaillen kolmeen erihenkiseen teemaan, joiden yhteisinä nimittäjinä ovat luonto, vesi ja saaristo. Olohuoneeseen mallistosta voi poimia muun muassa teemojen mukaiset koristetyynyt ja verhokankaat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton