• Etusivu
  • Rakentaminen

Perjantai on Rakentaja.fi-verkkokaupassa supermusta ja -halpa

Rakentajan toimitus
Päivitetty 24.11.2020
202011_67638.jpg

Tee Black Fridayn parhaimmat ostokset kätevästi Rakentaja.fi-verkkokaupasta. Tarjolla on superedullisin hinnoin kymmeniä mustia tuotteita eri kategorioista − aina kiukaista keittiöhanoihin ja sähkökalusteista pyyhekuivaimiin. Huomioi, että alennetut hinnat ovat voimassa ainoastaan perjantaina 27.11.2020.

Rakentaja.fi-verkkokaupan kaikki Black Friday -kampanjatuotteet löydät täältä >>>.

Jos kotisi kaipaa edullisesti jotain mustaa ja tyylikästä, hyödynnä syksyn paras ostospäivä 27.11.2020! Kaikki Rakentaja.fi-verkkokaupan Black Friday -tuotteet toimitetaan ennen joulua, joten vielä ehdit laittaa kotisi jouluksi priimaan juhlakuntoon.
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20077_5715.jpg
Väliseinät ja väliovet mitä huomioitava?
3.4 SisätyötSisätyöt ovat jo pitkällä. Talon säilyvyyden osalta yksi tärkeimmistä töistä on edessä. Suomalaisen rakentamisen ongelmat alkoivat siinä vaiheessa kun sauna siirrettiin erillisestä rakennuksesta sisätiloihin.
202210_79677.jpg
Haaveiletko harmaasta keittiöstä? Katso inspiroivat ideat eri tyyleihin
Moni mieltää harmaan yksitoikkoiseksi ja ankeaksi väriksi, vaikka todellisuudessa se luo mitä parhaimman pohjan erityylisille sisustuksille. Myös harmaa keittiö on muuntautumiskykyinen, ajaton ja moneen eri tyylisuuntaan taipuva. Neutraali harmaa antaa muiden värien loistaa, mutta harmaan eri sävy- ja kiiltoasteilla leikitellen jopa kokoharmaa keittiökin voi olla kaikkea muuta kuin tylsä ja tavallinen!
20222_77022.jpg
Muuttovalmis hirsikotimallisto Aisti sai jatkoa: tutustu myös hintaturvatakuuseen
Aisti-hirsikodeissa luonnonvalo tulvii suurten ikkunoiden ja läpi talon kulkevien avointen tilojen ansiosta vuodenaikaan katsomatta, tehden hirsikodista luonnonläheisen ja lämpöisän talon, jota voi kutsua kodiksi. Mallisto sai juuri kolme uutta talomallia lisää alati laajenevaan hirsitalomallistoon, tuoden markkinoille kompakteja ja luonnonympäristöön sulautuvia koteja jokaiseen makuun.Uutuutena Kastelli tarjoaa hintaturvaa uusille asiakkailleen muuttuneen maailmantilanteen vuoksi. Tästä lisää artikkelin lopussa.
20216_71437.jpg
Katkaise vaivattomasti paksummatkin oksat
Oksien katkaisu saattaa joskus osoittautua yllättävänkin haastavaksi. Saksia puristetaan kaksin käsin ja hampaat irvessä. Sujuva siistiminen onnistuu nyt todella helposti uusien voima-avusteisten oksasaksien avulla. Jopa 25 mm paksuiset oksat napsahtavat kevyesti poikki.
20201_62086.jpg
5 vinkkiä keittiön kodinkoneiden valintaan
Kodinkoneet ovat merkittävä osa keittiötä. Ne vaikuttavat huomattavasti niin keittiön toiminnallisuuteen ja käyttömukavuuteen kuin koko kodin energiatehokkuuteen. Kodinkoneet ovat myös iso investointi keittiön kokonaisuudesta, joten niiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Listasimme viisi vinkkiä kodinkoneiden valintaan.
20226_78546.jpg
Avaruutta ja valoa suurilla ikkuna­pinnoilla - kansallis­maisema huoneen­tauluna
Avariksi ja hukkaneliöttömiksi kodeiksi suunnitelluissa Kultaranta-kodeissa korostuvat toimivat ja helppokäyttöiset tilaratkaisut, ilmavat oleskelutilat sekä fiksusti suunnitellut säilytystilat. Laajat asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat, niihin liitettävissä olevat kesähuoneet, katokset sekä fiksut pohjaratkaisut korostavat ammattitaitoista suunnittelua ja Kastellin varmaa ammattitaitoa rakentaa koti juuri sinun perheesi tarpeisiin.Tule ja koe modernisti kodikas, laadukkailla kotimaisilla materiaaleilla sisustettu Kultaranta-omakotitalo Naantalin Asuntomessuilla kohteessa 11. Käy tutustumassa myös Hirsi-Kastellin valoisaan Aisti 135/150 -hirsikotiin, jokalöytyy kohteesta numero 7.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton