• Etusivu
  • Talo

Osmo Color

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Sarbon Woodwise Oy / Osmo Color
Päivitetty 01.04.2022
20223_77486.jpg

Jos kuulut heihin, jotka hakevat luonnonmukaisia sekä ympäristöä kunnioittavia pintakäsittelyvaihtoehtoja puulle, olet tullut oikeaan paikkaan. Pitkät perinteet omaavat Osmo Color -tuotteet ovat kestävä valinta, joka kunnioittaa niin kotia kuin luontoakin.

Puun luonnolliseen käsittelyyn ulkotiloissa

Puupinnat tarvitsevat säännöllistä huoltoa pysyäkseen kauniina sekä hyvässä kunnossa. Huolellisella tekemisellä sekä oikeilla tuotteilla käsiteltynä pinnat kestävätkin säälle alttiina vuodesta toiseen. Yksi varma loppukevään sekä kesän merkeistä on terassin sekä pihakalusteiden huolto.

20224_77487.jpg

Talon julkisivujen käsittely

Suomessa suosittu rakennus- ja julkisivumateriaali on puu. Niin hirsi- kuin myös lautaseinä tarvitsevat pintaansa käsittelyn, joka auttaa pitämään oman kodin kunnossa. Paahtavan auringon sekä runsaan viistosateen tuomat ongelmat ovat hidastettavissa oikeanlaisen käsittelyn avulla. Huolellisella työllä ja laadukkailla tuotteilla saadaan huoltoväliä myös pidennettyä.

20223_77488.jpg

Niksit, vinkit sekä ohjeet

Pienten niksien sekä oikeanlaisten tekniikoiden avulla huoltotyöt sekä ensikäsittelyt ovat mukavaa puuhaa. Tässä listauksena muutamia, joista voisi sinulle olla hyötyä jo tänä kesänä:

Kurkista myös ohjevideot!

20223_77490.jpg
Sarbon Woodwise Oy / Osmo Color
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Talot kadun varrella
Sisätilojen suunnittelun aikataulutus - katso tallenne webinaarista
Torstaina 17.2. järjestimme webinaarin, jossa keskusteltiin sisätilojen suunnittelusta ja aikataulutuksesta. Webinaarissamme käsittelimme useaa arkemme sujuvuuteen hyvin olennaisesti liittyvää asiaa, kuten välioviratkaisuja, tulisijojen valintaa sekä sijoittelua. Puhuimme myös erilaisten pintojen käsittelystä ja värien vaikutuksesta tunnelmaan sekä keittiöistä ja niiden toimivuudesta.Pääset katsomaan illan webinaarin alta.
20225_78345.jpg
Kestävyyttä säännöllisellä huollolla - Puutarhakalusteet kesäkuntoon
Säiden lämmetessä alkaa mieli kaihota entistä enemmän ulos nauttimaan kauniista säästä. Mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia virkistävää juomaa puutarhakeinussa istuskellen ja vaikka kirjaa lukien. Muistithan huolehtia puutarhakalusteet kesäkuntoon jo syksyllä ennen säilytykseen laittoa? Ei hätää, vaikket muistanutkaan, huoltotoimet voi tehdä nytkin.
20226_78836.jpg
Huolehdi työtasot kuntoon niin sisällä kuin ulkonakin
Jokaisen keittiöön kuuluu olennaisena osana työtasot. On keittiö sitten kodin sisätiloissa tai ulkona, tarvitsee työtaso oikeanlaisen pintakäsittelyn kestääkseen käyttöä ja kulutusta.
20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20115_25991.jpg
Vinot seinät turvalliset?
Yksikerroksinen puurunkoinen talopakettitalomme on valmistunut vuonna 1997. Talossa on asuttu ongelmitta siitä lähtien. Huomasimme vasta tänä vuonna ulko-oven vaihtamisen yhteydessä, että vatupassilla mitattaessa seinässä on vinoutta noin 3 cm. Tiiliverhous on kuitenkin muurattu suoraksi. Asuessa vinoutta ei ole huomannut.Onko seinien vinoudesta haittaa rakenteiden kantavuudelle tai asumisturvallisuudelle?
20237_82549.jpg
Uudentyyppiset rakennuslevyt soveltuvat monenlaiseen rakentamiseen
Tycroc Suomi Oy pääsi myös mukaan rakentamaan muutamaa merkittävää messukohdetta Loviisan Asuntomessuilla. Tutustutaampa Talo Loviseaan tarkemmin ja muistellaan, mitä Asuntomessuilla nähtiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton