• Etusivu
  • Rakentaminen

Ole mukana rakentamisen kasvussa - Raksassa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 03.03.2011
20113_24675.jpg

Suomen suurin rakennusalan erikoistapahtuma Raksa tarjoaa jälleen parhaat eväät rakentamiseen, remontoimiseen ja saneeraamiseen. Saman katon alla pääsee tutustumaan kokonaisvaltaisesti alan tarjontaan ja tuotteisiin. Nähtävää riittää niin pien-, rivi-, kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajillekin.

Lisätietoja messuista ->>

Työnäytökset ja tietoiskut

Raksasta löytyy ideat, osaaminen, tekijät ja tuotteet rakentamiseen ja remontoimiseen. Kattava tietoiskuohjelma tarjoaa tietoa mm. värien valinnasta ja yhdistelystä sisustuksessa, keittiöremontoinnista, rakentamisen ja remontoinnin rahoitusvaihtoehtoisesta sekä päivänpolttavasta asunto-osakeyhtiölaista. Messujen työnäytöksissä yleisöllä on mahdollisuus tutustua mm. puuhun sisustusmateriaalina, uuteen luonnonkivipinnoitteeseen ja vinyyliverhoukseen.

Ilmainen rakentaja- ja remonttikoulu Raksassa
Messujen yhteydessä järjestetään ilmainen koulutus kaikille rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille. Kaikki koulutukseen saapuvat saavat veloituksetta pääsylipun Raksa-messuille.

Koulutus järjestetään Lahden Messukeskuksessa, Lahti Hallin kokoustiloissa (sisäänkäynti kokoustilat -ovesta), Salpausselänkatu 7, Lahti.
Rakentajakoulu lauantaina 19.3.2011 klo 9 - 12
Remonttikoulu sunnuntaina 20.3.2011 klo 9 - 12
Ilmoittautuminen tilaisuuksiin viimeistään torstaina 17.3.2011, www.prkk.fi, p. 0207 312 312.

Tietoiskut ja työnäytökset C-hallissa jokaisena messupäivänä 18.-20.3.2011

Tietoa taloyhtiöille

Kodin tai mökin rakentaja- ja remontoijajoukon lisäksi Raksa palvelee myös taloyhtiöitä tarjoamalla ajankohtaista tietoa ja palveluita taloyhtiöiden asukkaille ja saneerauksista vastaaville. Perjantaina 18.3.2011 järjestetään Lahti Hallissa Raksa -messujen yhteydessä taloyhtiöiden hallitusten jäsenille sekä isännöitsijöille suunnattu maksuton korjausrakentamisen seminaari. Tilaisuudessa tarjotaan ajankohtaista tietoa mm. asunto-osakeyhtiölain edellyttämistä pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmista sekä hissien rakentamisesta hissittömiin kerrostaloihin.

Lisätietoja messuista ->>

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20193_56843.jpg
Suomalaista ilmanvaihdon huipputekniikkaa
Vallox-ilmanvaihtokoneet sopivat erinomaisesti kaikkiin asuntoihin: matalaenergia- ja passiivitaloihin, peruskorjauskohteisiin sekä rivi-ja kerrostaloasuntoihin. Koneet on kehitetty, valmistettu ja testattu Suomessa lähes 50 vuoden ilmanvaihdon kokemusta hyödyntäen. Niiden valmistuksessa panostetaan korkeaan laatuun, turvallisuuteen ja pitkäikäisyyteen.
20086_11310.jpg
Kerrostaloyksiön remontointi - keittiö
Keittiöremontti aloitettiin purkamalla kaikki vanha alta pois. Avaruuden ja toimivuuden lisäämiseksi keittiön ja olohuoneen välistä poistettiin myös väliovi. Keittiön seinät maalattiin valkoiseksi ja hauskana yksityiskohtana keittiöön maalattiin myös magneetti-/liitutaulu. Välitiloihin ei haluttu laatoitusta, vaan ne maalattiin erikoismaalilla. Keittiön lattiaan laitettiin tyylikäs, valkotamminen laminaatti. Keittiöön hankittiin myös laadukkaat kalusteet ja kodinkoneet.
20077_5729.jpg
Asuntomessut käynnistyivät
Viiden ensimmäisen päivän jälkeen kävijöitä jo yli 26 000Asuntomessut Hämeenlinnassa ovat päässeet hyvin käyntiin, ja kävijöitä on riittänyt säästä riippumatta. Yhteensä Harvoilanmäen messualueella on ensimmäisen viiden päivän aikana vieraillut jo 26 397 kävijää. Messujärjestäjät ovat tyytyväisiä tapahtumaan, ja esimerkiksi pysäköintijärjestelyt sujuvat avajaispäivän aamun ruuhkaa lukuun ottamatta sujuvasti. Messujen aukioloaikaa on tänä vuonna myöhennetty tunnilla: messuilla voi vierailla yhdentoista ja seitsemän välillä.
20131_33573.jpg
Täyslämmin Kastelli-huvila on ympärivuotisten ykkönen
Viihtyisää vapaa-aikaa ympäri vuoden täyslämmin Kastelli-huvilaHuippusuositut Kastellin Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Arkkitehtien suunnittelema Kastelli-huvila on viihtyisä vapaa-ajanasunto, joka toimii täydellisesti myös ympärivuotisena kakkosasuntona. Kaikkien Kastelli-huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat samaa korkeaa tasoa kuin Kastellin omakotitaloissa.Toimivassa ja tasokkaasti varustellussa huvilassa on mukava viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Ja joskushan voi myös tehdä etätöitäkin rauhoittavan luonnon keskellä. Kastellissa huvilaelämä on parhaimmillaan!Tilaa esite
202210_79687.jpg
Talvikauden voimaruokaa juureksista
Juurekset sopivat Pohjolan kylmään kauteen loistavasti, koska niistä saa lämpimän makuista, hellivää ruokaa. Juuresten pehmeisiin makuihin kannattaa tutustua vähin erin, yhteen kerrallaan.
20174_48895.jpg
Laatta osittain irti - miten sen saa takaisin?
Kopo-laatalla tarkoitetaan alustastaan irti olevia laattoja lattiassa. Eskon Oy on injektointikorjauksiin erikoistunut yritys, joka on kehittänyt näiden laattojen kiinnitykseen uudenlaisen menetelmän. Menetelmän avulla laatat saadaan siististi kiinnitettyä uudelleen alustaansa ilman suurempaa remonttia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton