• Etusivu
  • Talo

Näin pääset messuille!

Rakenna & remontoi 2013, myyrmäki-halli, vantaa 25.-27.1.2013

Rakentajan toimitus
Päivitetty 21.01.2013
20131_33294.jpg

Ilmainen messubussi 15 minuutin välein.

Ilmainen messubussi 15 minuutin välein

Yhdistä viikonlopun ostosten teko ja messuilla käynti! Myyrmannissa sinua palvelevat monipuoliset kauneuden, terveyden, pukeutumisen ja vapaa-ajan liikkeet, tavaratalot, päivittäistavara-, kodintarvike- ja muut erikoisliikkeet kolmessa kerroksessa.

Kauppakeskus Myyrmannista on ilmainen bussikuljetus messuille ja takaisin n. 15 minuutin välein. Bussipysäkki löytyy Iskostorilta Rajatorpantieltä.

Tiesithän, että Myyrmannissa on 1 200 ilmaista parkkipaikkaa!

Junayhteys:

M-junalla pääsee messuille 10 min välein. Myyrmäen asemalta urheilupuistoon on matkaa n. 900 m.

Bussiyhteys:

Munkkiniemestä pääsee busseilla 39, 58, 52.
Tikkurilasta pääsee busseilla 53
Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee bussilla 51, 451, 540 615.
Pohjois-Vantaalta Linnaisista pääsee Myyrmäkeen busilla 30, 530, 315.
Espoon asemalta Myyrmäkeen kulkee bussi 530
Tapiolasta, bussi 550
Reunasta, bussi 45

20131_33298.jpg

Omalla autolla:

20131_33299.jpg

Myyrmäki-halli ja Energia-Areena sijaitsevat Myyrmäen urheilupuistossa, Raappavuorentie 10:ssä. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta tullaan Vaskivuorentietä.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20148_40673.jpg
Pohjatyö on kaiken A ja O
Betonisten pihakivien ja -laattojen suosio kasvaa koko ajan. Eikä ihme; ne ovat helppoja asentaa, käytössä vaivattomia, viimeistelevät pihan ja jopa nostavat kiinteistön arvoa. Kaunis ja kestävä pihakivetys on helppo toteuttaa, jos se perustuu hyvään suunnitteluun ja huolellisiin pohjatöihin.
20103_20852.jpg
Sisäkatossa tunnelmaa
Seurantakohteemme perinteitä kunnioittava tyyli näkyy myös sisustuksellisissa ratkaisuissa. Kaltatut hirret ja tuppeensahatut laudat ovat näyttävästi esillä Luvian hirsihuvilassa.
20234_81394.jpg
Energiaremontti aurinkopaneeleilla - miksi se kannattaa?
Sähkön rajusti heittelehtivät hinnat ovat viime aikoina saaneet monet pohtimaan sähkönkulutustaan sekä miettimään keinoja kustannusten hillitsemiseksi. Kohonneiden kustannusten myötä energiaremonttien kysyntä onkin kasvanut merkittävästi. Energiaremontilla tarkoitetaan sellaisia toimenpiteitä, joilla parannetaan rakennuksen energiatehokkuutta ja hillitään energiakustannuksia. Energiaremontti ei ainoastaan auta säästämään kustannuksissa, vaan se usein myös parantaa asumisviihtyvyyttä ja -mukavuutta, lisää kiinteistön jälleenmyyntiarvoa, sekä pienentää lämmityksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.
20212_68555.jpg
40-luvun talon savitiilikatto kruunattiin kattojen kunkuksi - katso upea muodonmuutos
Vuoden 2021 King of Roofs -voittaja on taas valittu. Loppusuoralla oli 10 kattoa, joista ammattilaisraati valitsi voittajaksi Suomen Kattocenterin Helsingin Malmilla sijaitsevan savitiilikattokohteen. Valintaan vaikuttivat muun muassa kohteen haastavuus, tekninen toteutus sekä saneerauksella saavutettu ilmeen muutos. Suomen Kattocenter oli myös yleisön suosikki.
20117_27219.jpg
Hallit ja osastot
Messuilla tutustumisen pääpaino on luonnollisesti esiteltävissä kohteissa, mutta arvokasta tietoa ja muuta mielenkiintoista löytyy myös alueen näyttelyhalleista ja talojen yhteydessä olevista osastoista.Messuilla onkin syytä olla tarkkana. Uusia ideoita löytyy aina. Jopa vuodesta toiseen asuntomessuja kiertänyt toimittajakin tuppaa joka kerta yllättymään.Autotallien ja ulkoalueiden osastojen lisäksi Rakentaja- ja Sisustajahalleissa on runsaasti näytteilleasettajia. Muista myös tutustua Tuotetaloon (Kohde 16), jossa rakenneratkaisut ovat nähtävissä.Lisätietoa asuntomessuista...
20233_81143.jpg
Rakentaja.fi tarjoaa vinkit onnistuneeseen energiansäästöön – tilaa uutiskirje ja voita 100 euron lahjakortti!
Energiansäästö ja -kulutus ovat olleet viime aikoina paljon esillä. Sähkön hinnan noustessa olemme kiinnittäneet enemmän huomiota esimerkiksi kodin lämmitykseen ja arkisiin toimintatapoihin sekä miettineet mahdollisia energiaremontteja.Energiaa säästäviä toimia kannattaakin miettiä monesta eri kulmasta. Energiatehokkaammat ratkaisut vähentävät asumisen kokonaiskustannuksia pienentämällä sähkö- ja lämmityskuluja. Älykkäät energiaratkaisut auttavat ylläpitämään pitämään asunnon arvoa – tai jopa lisäämään sitä. Säästämällä asunnon energiankulutuksessa vähennät samalla asumisen hiilijalanjälkeä ja pienennät sen aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Energiatehokkaat ratkaisut kohentavat myös yleistä asumismukavuutta muun muassa parantamalla sisäilman laatua.Rakentaja.fi:n toimitus kokosi yhteen mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita energia-asioihin liittyen, jotka löytyvät tästä artikkelista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton