• Etusivu
  • Rakentaminen

Mukaan kuntien tonttitarjontaan

Rakentajan toimitus
Julkaistu 20.11.2007
200711_7490.jpg

Kuntien tonttitarjonta -palvelu on hakupalvelu, jonka kautta Rakentaja.fi-palvelun käyttäjät voivat tutustua kuntien vapaana olevien tonttien tarjontaan.

Jos haluat linkittää kuntasi tiedot tai luoda sille esittelyn palveluun, ota yhteyttä puhelimitse
(02) 634 6400.

Laajempi esittely kunnasta on maksullinen.

Rakentaja.fi on rakentamisen johtava tiedonvälittäjä. Kuntien tonttitarjonta-palvelussa "tonttimessut" ovat avoinna läpi vuoden ja ympäri vuorokauden. Kävijöitä virtuaalimessuilla riittää, sillä Rakentaja.fi-palveluita käyttävät lähes kaikki pientalon rakentajat ja rakentajaksi aikovat. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi on liittynyt jo yli 280 000 rakentajaperhettä ja lisää jäseniä palveluun liittyy noin 250 kappaletta joka päivä. Käyttäjät hakevat sivustolta aktiivisesti tietoa; Rakentaja.fi-palveluita käytetään yhteensä noin 800 000 kertaa kuukaudessa.

Katso malli kunnan linkityksestä
Katso malli laajemmasta esittelystä

200711_7491.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20086_11271.jpg
Vanha fiilis uuteen puuesineeseen
Haluatko wanhentaa uuden puisen lipaston tai muokata tavanomaista vanhaa kalustetta toiseen lookiin? Tällä ohjeella saat vanhaa fiilistä.
202112_74279.jpg
Tee testi! Oletko remontti-ihme vai täystuho?
Vaikka välttämättä käytännön kokemusta tai koulutusta ei olisikaan kovin laajalla rakentamisen rintamalla, löytyy silti useimmilta meistä riittävää perustietoa yleisistä rakentamisen termeistä sekä työtavoista. Välineet sekä materiaalit ovat tuttuja – edes välillisesti. Vai kuulutko kenties niihin, jotka eivät erota ruuvimeisseliä jakoavaimesta ja vasarakin toimii lähinnä pähkinänsärkijän virassa?
20223_77369.jpg
Näin 1940-luvun rintamamiestalossa parannettiin ilmanvaihtoa
Juttu ja kuvat on tehty VILPEn ja Anniina Jalkasen välisenä kaupallisena yhteistyönä.
20202_62775.jpg
Poikkeuksellisen varaava kiertoilmatakka kotiisi
Tulikiven Pielinen-takkamallisto koostuu useammasta pienikokoisesta kiertoilmatakasta, jotka sopivat monipuoliseen lämmittämiseen – myös mökille. Toisin kuin perinteisissä kamiinoissa niiden paksu vuolukivikuori varaa lämpöä pitkään hiilloksen sammuttua. Lisäksi etuna on kevytrakenteisuus, minkä vuoksi takan voi sijoittaa helposti lähes mihin tahansa.
202110_72853.jpg
CLT-tekniikka tutuksi puutalon rakentamisessa
Puutalojen rakentamisessa yleistyy CLT-tekniikka. Valmiit massiivipuuelementit helpottavat omakotirakentajan työtä ja ovat terveellinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Talosta tulee tiivis ja helposti huollettava.
20095_16614.jpg
Kaavamuutos ja materiaalin valinta
Ote päiväkirjasta: kesä 2007Tontti oli nyt meidän, mutta kipeästi tarvitsemastamme lisärakennusoikeudesta ei ollut varmuutta. Meillä oli vain kaupunginosamme kaavamuutoshankkeista vastaavan sana, "tehokkuusluvun nostaminen 0,20:stä 0,25:een myönnetään alueella lähtökohtaisesti kaikille hakijoille ja toisaalta sen myöntäminen ei valitusoikeuden yms. takia ole sataprosenttisen varmaa tai voi viivästyä pahimmissa tapauksissa vuosilla".

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton