• Etusivu
  • Rakentaminen

Lasitus onnistuu vanhempaankin taloon

Tiina PainokallioKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 08.04.2024
Lumon kevät ja pääsiäinen 2024_Videotoimisto ikimedia (85)

Oletko koskaan miettinyt, että voisit tuoda ripauksen luksusta arkeen ja juhlaan omassa kodissasi? Voisit rentoutua kahvikupin kanssa terassillasi kiireisen päivän päätteeksi ja hengähtää raittiissa ulkoilmassa? Voisit tarjoilla illallisen terassilasien suojassa tavallisena maanantaina tai järjestää lasten synttärit säästä riippumatta ja olla murehtimatta riittääkö kodin sisällä tila kaikille vieraille.

Tai ehkäpä sinulla on vanhempi rintamamiestalo, jonka terassi kaipaa uudistusta, mutta et ole varma, miten lisäisit sen käyttöikää ja viihtyvyyttä?

Lumon lasitus on ratkaisu näihin ja moniin muihin tilanteisiin. Se tarjoaa innovatiivisen tavan muuntaa avoin tila viihtyisäksi ja käyttökelpoiseksi ympäri vuoden. Lumonin terassilasituksen avulla voit nauttia ulkoilmasta aina säästä riippumatta ja lisätä kotisi arvoa sekä asuinmukavuutta.

Miksi sitten valita Lumon? Syitä on useita, ja ne ulottuvat laadukkaista materiaaleista joustavaan suunnitteluun ja erinomaiseen asiakaspalveluun. Lumonin lasitukset on suunniteltu kestämään aikaa ja säätä, mikä tekee niistä kestävän investoinnin kaikenlaisiin kiinteistöihin.

Lumon lasituksella on monia hyötyjä vanhassakin talossa

Monet ihmiset saattavat epäröidä lasituksen asentamista vanhaan taloon, mutta Lumon tekee sen mahdolliseksi ja helpoksi. Lumonin asiantunteva tiimi osaa suunnitella ja toteuttaa lasituksen vanhaan rakennukseen niin, että se täyttää sekä esteettiset että toiminnalliset vaatimukset.

Terassilasitus soveltuu erilaisiin asuntoihin, kuten omakotitaloihin, rivitaloihin ja mökkeihin. Näin voit päivittää vanhan terassin tai parvekkeen nykyaikaiseen tyyliin ja samalla parantaa sen käyttömahdollisuuksia.

Lumon 24

On myös tärkeää huomata, että lasitus ei ainoastaan paranna asumismukavuutta vaan myös energiatehokkuutta. Lasitus toimii eristeenä, joka auttaa pitämään lämmön sisällä talvella ja estää lämpöä pääsemästä ulos kesällä. Lisäksi se vähentää vedon tunnetta muualla kodissa. Tämä voi johtaa energiansäästöön ja alentaa lämmityskustannuksia.

Koska Suomen sää on todella ailahteleva, voivat vanhempien talojen terassit ja parvekkeet olla helpommin alttiita sään aiheuttamalle kulumiselle ja vaurioille. Lasituksen asentaminen suojaa tilaa sateelta, lumelta, ja tuulelta, mikä auttaa pidentämään terassin käyttöikää ja vähentämään tarvetta jatkuville korjauksille ja huoltotoimenpiteille.

Investointi terassin lasittamiseen on samalla sijoitus asunnon arvon säilymiseen tai kasvattamiseen. Viihtyisä ja toimiva terassi voi olla ratkaiseva tekijä myös kodin myynnissä. Lisäksi lasitettu terassi tuo lisää käyttöneliöitä asuntoon.

Keväästä syksyyn terassi toimii ylimääräisenä oleskelutilana, kun taas talvella se voi tarjota paikan vilvoitella saunomisen jälkeen tai säilytyspaikan kalusteille ja muille tarvikkeille. Erityisesti vanhemmissa taloissa ja rivitaloissa, joissa tilan laajentaminen ei ole muuten mahdollista, lisätila on arvostettu lisäys.

Olipa kyseessä sitten ulkotilan laajentaminen, kodin arvon lisääminen tai vain paremman elämänlaadun tavoittelu, Lumon tarjoaa ratkaisun, joka kestää aikaa.

Lumon lasiterassi 24
Info

Info

Kampanja: Lasitusostoksen yhteydessä kaihtimet -30 %

Uuden Lumon terassi- tai parvekelasituksen oston yhteydessä saat Visor terassi- tai parvekekaihtimista -30 %:n alennuksen. Tarjous voimassa 21.03.-30.04.2024.

Varaa oma suunnittelukäynti tästä

Miksi Lumon?

Lumon on kannattava ja luotettava valinta. Yksi Lumonin vahvuuksista on sen monipuolisuus. Lasituksia on saatavilla eri kokoisina ja erilaisilla toiminnallisuuksilla, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olipa kyseessä sitten pieni parveke tai laaja terassi, Lumonin ammattilaiset auttavat sinua löytämään optimaalisen ratkaisun tarpeisiisi.

Viisi keskeistä syytä, miksi Lumonin terassi- tai parvekelasitus voi olla juuri sinulle oikea valinta:

  1. Laadukkaat ja kestävät tuotteet: Lumonin lasitukset ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa, mikä takaa niiden kestävyyden vaihtelevissa sääolosuhteissa. Pitkä kokemus alalta varmistaa tuotteiden laadun ja kestävyyden – Lumonin lasitukset kestävät vuosikymmeniä, ja niille luvataan yli 30 vuoden käyttöikä.
  2. Kotimaisuus: Kaikki Lumonin lasitukset valmistetaan Suomessa, mikä takaa paitsi laadun myös työllistävän vaikutuksen kotimaassa. Kotimaisuus heijastuu myös tuotteiden suunnittelussa, sillä lasitukset on suunniteltu suomalaisten tarpeisiin ja vaihteleviin sääolosuhteisiin.
  3. Oma tuotekehitys ja suunnittelu: Lumon panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen ja asiakaspalautteiden hyödyntämiseen varmistaakseen tuotteidensa laadun ja toimivuuden. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa laboratorioissa ja niille myönnetään tarvittavat hyväksymissertifikaatit.
  4. Oma asennus ja huolto: Lumon tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun alusta loppuun – asennuksesta huoltoon. Koulutetut asentajat asentavat tuotteet paikoilleen ja opastavat niiden käytössä. Lisäksi Lumon huolehtii lasitusten huollosta koko niiden elinkaaren ajan.
  5. Ympäristövastuu: Lumonin lasitukset valmistetaan kierrätettävistä, kestävistä materiaaleista ja niiden pakkaus on optimoitu kuljetuksen aiheuttamien ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Lasitetut tilat vähentävät myös lämmitystarvetta, mikä johtaa energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähenemiseen.

Tee nopea testi ja löydä sinulle sopivin terassilasitus

Lumon on koonnut inspiroivan kuvagallerian erilaisiin koteihin toteuttamistaan terassilasituksista. Pääset katsomaan sinulle sopivia terassitoteutuksia vastattuasi muutamaan kartoittavaan kysymykseen.

Lumon 24 lasiterassi

Terassilasituksen hinta

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat. Muun muassa terassin muoto ja mitat, asennustapa ja arkkitehtuuriset vaatimukset. Lasiterassin tarkkaa hintaa on mahdoton sanoa tutustumatta kohteeseen. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Terassilasituksen hankinta voi tuntua kertainvestointina suurelta. Säästössä ei kuitenkaan tarvitse olla koko summaa. Terassin voi hankkia myös osamaksulla – aivan kuten minkä tahansa huonekalun tai kodinkoneen. Lasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa.

Lumonilta saat joustavan rahoituksen:

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Rakentaminen
lasitukset
terassi
terassit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Lumon lasiterassi Espoo 1
Näin hankit terassilasituksen
Lumon terassilasituksen hankinta on todella helppoa. Lumon hoitaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen niin, että sinulle jää vain pohdittavaksi, mihin kaikkeen aiot käyttää uutta lisätilaasi. Varaamalla Lumonilta maksuttoman suunnittelukäynnin, asiantuntijat suunnittelevat lasituksen kanssasi tarpeidesi mukaiseksi, ottaa tarvittavat mitat terassisuunnitelmaa varten ja laatii sinulle tarjouksen.
20229_79607.jpg
Terassilasituksella kesä jatkuu ympäri vuoden
Lasitetulla terassilla aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin, kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Talvella se toimii sisustettuna tunnelmallisena talvihuoneena. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle.Se on mainio lisähuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa.
20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20213_68111.jpg
Routasuojaus tulee muistaa myös terassin ja pihakiveyksen teossa
Elääkö terassisi talvella omaa elämäänsä? Tai nouseeko kiveys joissain kohdissa niin, että lähes kaadut aina siitä mennessäsi? Terassin ja pihakiveyksen suunnittelussa sekä toteutuksessa kannattaakin aina muistaa, että talvi ja sen myötä routa tuovatkin omat haasteensa.
201610_47614.jpg
Terassilasien talviasennuksessa ideaa
Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvi on itse asiassa oiva aika asentaa lasiterassi! Lasitettu terassi tuo lisätilaa myös jouluksi – joulukuusi ilahduttaa terassilla jo ulkoa katsottuna ja pysyy pidempään vihantana, ja lahjat ja jouluruuat voi säilyttää terassilla poissa jaloista mutta turvassa lumelta ja tuulelta.Tilaa maksuton esite!
20184_52728.jpg
Vinkit mökkeilijälle terassilasien hankintaan
Mökkikaudesta nautitaan vuosittain, kuka lyhyempään, kuka pidempään. Mieleen pulpahtelee ajatuksia, mitä kaikkea mökillä pitäisikään tehdä tai miten mökkielämästä tekisi vieläkin mukavampaa. Onko mielessä esimerkiksi mökkiterassin lasittaminen? Lasitetun terassin ei nimittäin tarvitse olla pelkästään omakoti- tai rivitaloasumisen luksusta. Lasitettu terassi tuo lisää viihtyvyyttä ja asumismukavuutta myös mökille tai vapaa-ajan asunnolle ja mahdollistaa ihanasta kesämökistä nauttimisen kaikkina vuodenaikoina.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton