• Etusivu
  • Talo

Lapetekin allasperheuutuus BlancoLexa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 11.03.2008
20083_9429.jpg

Kevään trendivärit kahvi ja silkinharmaa

Lapetekin BlancoLexa -allasperhe sisältää viisi helppohoitoisesta ja kestävästä Silgranit®-kivimassasta valmistettua allasta. Värivaihtoehtoja on kymmenen – kevään uutuusvärinä kahvi ja silkinharmaa. Altaiden muotoilu on hyvin suoralinjainen, jolloin suurien astioiden, kuten uunipellin pesu, käy altaassa vaivattomasti. Altaan toiminnallisuutta täydentää pyökkinen leikkuulauta.

BlancoLexa on täydellinen allasperhe sisältäen allasmallit niin pienen keittiön 45 cm allaskaappiin, yleisimmin käytettyyn 60 cm allaskaappiin kuin ison keittiön 80 cm allaskaappiinkin. Lisäksi mallistossa on kulmakaappiin suunniteltu 9E-malli

Altaan kanssa soveltuvia hanoja ovat esimerkiksi Silgranit®-väreissä saatavat BlancoElipso ja BlancoMerkur.

Kuvassa vasemmalla: Lähes naarmuuntumaton Lapetekin BlancoLexa 8, Silgranit® on suunniteltu 80 senttiä leveään kaapistoon. Altaan väri kahvi. Hana BlancoMerkur ulosvedettävällä suihkulla.

Kuvassa oikealla: Lapetekin BlancoLexa 45 S, Silgranit®, silkinharmaana. Hana BlancoElipso.

20083_9430.jpg
20083_9431.jpg

Kuvassa vasemmalla: Kulmaan suunniteltu Lapetekin BlancoLexa 9 E, Silgranit®, alumetallic värinä. Hana BlancoMerkur ulosvedettävällä suihkulla.

Kuvassa oikealla: Puolitoista altainen Lapetekin BlancoLexa 6 S, Silgranit® sisältää rst-vihanneskulhon. Altaan värinä shampanja ja hana BlancoMerkur ulosvedettävällä suihkulla.

20083_9433.jpg
20083_9434.jpg

Kuvassa vasemmalla: Lapetekin BlancoLexa 8 S, Silgranit® -altaassa on kaksi tilavaa allasta ja valutustaso. Altaan värinä valkoinen ja hana BlancoMerkur ulosvedettävällä suihkulla.

Silgranit® on erittäin kestävä allasmateriaali, jonka koostumus on 80 % graniittikiveä ja 20 % sidosainetta. Allas on lähes naarmuuntumaton. Silgranit kestää erittäin hyvin kuumuutta (280º C) eikä sen väri haalistu auringossa. Lisäksi se sietää kaikkia keittiössä käytettäviä happoja ja emäksiä. Silgranit on helppo puhdistaa ja hygieeninen. Värivaihtoehtoja 10.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20225_78183.jpg
Pihasauna pikana pihaan, kiitos! Nopean toimituksen pihasaunat parhaaseen hintaan
Kesä tulee kovaa vauhtia ja monella alkaa lomasuunnitelmat olla valmiina. Kalenteriin on merkitty vapaat viikonloput, kesälomat, reissut perheen kanssa ja etenkin juhannus ‒ kenties mökillä! Puuttuuko sinulta kuitenkin pihasauna, paikka jossa voi rentoutua isommallakin porukalla ja luoda muistoja jaettavaksi sukupolvelta toiselle? Nyt olisi tilaisuutesi hankkia pihasauna nopealla toimituksella, suoraan varastosta.
20214_69885.jpg
Kaipaako kattosi uutta ilmettä? Tartu kevättarjoukseen!
Onko tiilikattosi vielä ehjä ja hyväkuntoinen, mutta katteen pinta on menettänyt värinsä ja roskat jäävät siihen helposti kiinni. Tiilikaton pinnoituksella saadaan helposti pidennettyä katon käyttöikää ja varmistetaan katon helppohoitoisuus sekä kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Pinnoitusta varten paikalle kannattaa pyytää BMI Ormaxin valtuuttama kattourakoitsija, joka tarkastaa katon kunnon ja antaa suosituksen toimenpiteistä.Katso tarjous
17_P_14022.jpg
Porin loma-asuntomessualueen
Vielä muutama tontti vapaanaKorkein hallinto-oikeus on palauttanut Porin Reposaaren loma-asuntomessualueen kaavaratkaisun ennalleen. Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksellä Reposaaren konepajan alueen asemakaava toteutetaan kaupunginvaltuuston 24.7.2006 tekemän päätöksen mukaan. Porin kaupunginhallitus valitti alkuvuodesta osittain kumotusta kaavapäätöksestä.
7_P_17659.jpg
Energia-asiat esitteillä asuntomessuilla
Vaasan asuntomessuilla vihittiin tänään elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen toimesta käyttöön New Energy –energialaitos. Suvilahdessa toteutettu rajatun alueen energiantuotantoprosessi on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen järjestelmä, jossa sähkö ja lämpö tuotetaan ja kulutetaan samalla alueella.- Vaasan asuntomessujen energiainnovaatio on hieno välietappi Asuntomessujen historiassa. Olemme 70-luvulta lähtien esitelleet energia-alan uutuuksia ja tulemme tulevilla messuilla jatkamaan samalla linjalla, toteaa Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.Heiskanen nostaa esimerkkeinä esiin vuonna 1977 Vantaan asuntomessuille toteutetun Ekotalon, 1980 Kuopion messuilla esitellyt ilmalämpöpumput ja 1994 Pietarsaaren asuntomessuille rakennetun aurinkoenergiatalon, joka VTT:n seurantatutkimusten mukaan on edelleen Suomen energiatehokkain omakotitalo. Valkeakosken asuntomessuilla ensi vuonna esitellään mm. passiivienergiatalo, joka käyttää vain noin 30 % normaalin talon lämmitykseen käytettävästä energiasta.- Suomen Asuntomessujen tehtävänä on edistää asumistietoutta. Energia-asiat olemme nähneet tärkeiksi asumiseen liittyviksi kysymyksiksi heti alusta alkaen. Vaasan asuntomessuilla olemme yhteistyössä Motiva Oy:n kanssa toteuttaneet myös kuluttajille suunnatun energianeuvontaklinikan. Kuluttajat tarvitsevat käytännön neuvontaa niin rakentamiseen kuin asumiseen liittyvien energiakysymysten osalta.Vaasan asuntomessut ovat 39. asuntomessut. Messut ovat avoinna 11.7. – 10.8. 2008.
20132_33811.jpg
Miltä näyttää sisustajien omilla parvekkeilla?
Sisustussuunnittelija Maija-Riitta RiuttamäkiAmmattilaisen on vaikeaa suunnitella itselleen, sillä mahdollisuuksia on niin paljon! Muutimme taloon syksyllä, ja minulle jäi talvi aikaa miettiä. Mihin parvekettamme käytetään? Milloin siellä ollaan? Paljonko haluan kuluttaa rahaa?Keskikesän vietämme maalla, joten hylkäsin ajatuksen auringonottotuoleista. En ole viherpeukalo enkä pidä värikkäistä, koristeellisista kesäkukista. Rahaa halusin käyttää vain minimin. Parvekkeen pitäisi jatkaa kotimme sisustustyyliä, joka on selkeän moderni pääväreinään musta ja valkoinen.Parvekkeen mitat ovat 4,5 m x 2 m. Tila on siis kohtuullisen kokoinen, mutta kaikkea sinne ei mahdu. Lopulta mieleni täytti ajatus lämpimistä elokuun illoista leppoisasti grillaillen ja viinilasin ääressä istuskellen. Päädyin kalustamaan parvekkeen reilun kokoisella ruokailuryhmällä.
20081_7990.jpg
KDN
KDN on hienostunut hollantilainen savi kattotiili, jota on valmistettu sen perinteisellä profiililla kautta aikojen. Pienikokoiset ja kiiltäväpintaiset tiilet luovat elegantin vaikutelman ja nostavat talon ulkonäön aivan toiselle tasolle. Syväkouruinen profiili tekee kattopinnasta kauniin ja elävän. KDN-savikattotiilet on suunniteltu hohdokkaaseen rakentamiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton