• Etusivu
  • Talo

Lafarge Roofingista tulee Monier Roofing Oy

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 15.01.2008
20081_7903.jpg

Kun katsot suomalaisten talojen kattoja, näet todennäköisesti esimerkiksi Ormax- ja Vittinge-kattotiiliä. Tähän asti nämä tiilet on Suomessa valmistanut ja toimittanut Lafarge Roofing, joka oli kansainvälisen rakennusmateriaalikonsernin Lafargen yksikkö. Nyt kattomateriaalien markkinajohtajalle luodaan maailmanlaajuisesti, Pohjoismaissa ja Suomessa uusi tavaramerkki nimellä MONIER.

Katto ei koostu pelkästään tiilistä. Vaikka kattomateriaalit ovat näyttäneet samalta monia vuosia, katon kaikkia osia on jatkuvasti kehitetty. Kehitystä on tapahtunut muodossa, materiaaleissa ja toimivuudessa sekä käytettävyydessä ja menetelmissä. Rakennusteollisuuden vaatimukset kasvavat samaa vauhtia. Tänä päivänä laadussa on kyse yhtä paljon palvelusta kuin tuotteista. Odotetaan täydellisiä järjestelmiä, kokonaisia toimintoja, eikä "vain" tuotteita.

MONIERin tuotevalikoima on entistä täydellisempi, ja siihen kuuluvat betoni- ja savitiilten lisäksi myös aluskatteet, tarvikkeet, kattoturvatuotteet ja kaikki muu, mitä täydelliseen ja toimivaan tiilikattoon tarvitaan. Paikalliset myyntiorganisaatiot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa huolehtivat palvelusta markkinoilla.

– Laajan ja monipuolisen kattovalikoimamme ansiosta olemme ainutlaatuinen toimija markkinoilla. Nyt tavoitteenamme on kehittää yhteistyötä asiakkaiden kanssa entisestään. Sen ansiosta, että keskitymme täydellisiin ratkaisuihin, voimme yksinkertaistaa kuluttajan katon ostamista ja samalla tehdä prosessista helpomman sekä rakentajille että vähittäismyyjälle, sanoo Monierin Pohjoismaiden ja Baltian myynti- ja markkinointipäällikkö Mats Ekström.

Monier toimii 46 maassa. Sillä on yli 200 tuotantoyksikköä, ja liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa. Pohjoismaiden ja Baltian liiketoiminta-alueeseen kuuluvat Ruotsi, Tanska, Norja, Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Yrityksellä on näissä maissa yli 500 työntekijää. Tällä toiminta-alueella Monierilla on kaksi savikattotiilitehdasta, viisi betonikattotiilitehdasta sekä kaksi tarviketehdasta. Nämä ovat tällä hetkellä Pohjoismaiden ja Baltian suurimpia kattomateriaalien toimittajia. Suomessa Monier Roofing Oy on markkinajohtaja tiilikattomarkkinoilla ja työllistää noin 50 henkilöä Espoossa ja Orimattilan tehtaalla.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20118_27454.jpg
Mitä pihasuunnitelma maksaa?
Mikä on pihasuunnitelma?Pihasuunnitelmalla tarkoitetaan yksityiskohtaisia suunnitelma-asiakirjoja (yleissuunnitelma, työselitys ja materiaaliluettelot), joiden perusteella piha rakennetaan. Toisinaan riittää suppeampi ja suurpiirteisempi suunnitelma. Tällöin puhutaan esimerkiksi idea- tai luonnossuunnitelmasta tai pihasuunnittelijan konsultaatiokäynnistä.Pihakonsultointia ja -suunnittelua
20111_24109.jpg
Vallox BlueSky
Vallox BlueSky on erityisesti ilmanvaihtoon kehitetty taipuisa, ääntä vaimentava ja asennusystävällinen ilmanvaihdon kanavajärjestelmä. Se tekee ilmanvaihtokanaviston asentamisesta sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa entistä nopeampaa ja helpompaa.Tulo- ja poistoilmakanavat kulkevat Vallox-ilmanvaihtokoneelta Vallox-äänenvaimennusosan tai äänenvaimentimien kautta BlueSky -ilmanjakolaatikoihin, joista tulo- ja poistoilma jaetaan "tähden" muotoon rakennetulla ilmanjakojärjestelmällä koko taloon. Jokaiseen venttiiliin viedään yksi tai kaksi BlueSky -putkea suoraan äänieristetystä ilmanjakolaatikosta.Polyeteenistä valmistettu, taipuisa, mutta muotonsa pitävä Vallox BlueSky -ilmanvaihtoputki on helppo ja perinteistä kanavaa nopeampi asentaa. Ratkaisu on edullinen, sillä joustavan putken ansiosta myös erillisten kanavaosien tarve on lähes olematon.Vallox BlueSky voidaan asentaa kätevästi väli- ja alapohjaan, betonivaluun, väliseiniin, alas laskettuun kattoon ja koteloihin. Putken ulkohalkaisija on vain 75 mm. Tarvittaessa suurempia ilmamääriä voidaan asentaa kaksi BlueSky -putkea rinnan. Yhdelle putkelle suositellaan ilmamääräksi 8,3 l/s, kahdella putkella 16,7 l/s.
46_P_114446_1.jpg
Ratkaisu imuroinnin ikuiseen ongelmaan
Imurointi on meille kaikille tuttua puuhaa. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, miten suuri vaikutus imurityypillä on siivoukseen ja sen lopputulokseen. Kun poistoilma johdetaan ulos talosta, ei pölyä jää leijailemaan huonetiloihin. Keskuspölynimurilla kodin ilmanlaatu on selvästi puhtaampi sekä pölyn määrä vähäisempi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton