• Etusivu
  • Talo

Kysy sisustamisesta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 05.03.2008
20083_9275.jpg

"Miten luoda makuuhuoneesta täydellinen unimaailma?"
"Ovatko paneeliverhot toimivia?"
"Miten pimentää kotiteatterihuone?"
"Mitkä ovat kevään trendivärit?"
"Millä löytää kodin tiloihin oma, selkeä tyyli?"

Tässä muutamia esimerkkikysymyksiä, joihin olisi mahdollista saada vastaus Sisustaja.comin kysy, vastaamme -palstalta. Palstalla käyttäjämme voivat esittää sisustamiseen liittyviä kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat. Kysymykseensä voi liittää myös kuvan, jolla havainnollistaa esimerkiksi johonkin tilaan liittyvää kysymystä. Uusiin kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa. Palstalla aikaisemmin esitetyt kysymykset arkistoituvat aihepiireittäin, jolloin myös muiden esittämiin kysymyksiin pääsee tutustumaan.

Sisustaja.comista löytyy myös keskustelupalsta, jossa käyttäjämme voivat esittää kysymyksiä muille jäsenille ja vastaavasti tuoda omia näkemyksiä esiin. Jos mielessä on siis jokin sisustamiseen liittyvä asia, johon kaipaa kommentteja ja mielipiteitä, ei kun aloittamaan uutta keskustelua tai kommentoimaan.

Kysy, vastaamme -palstalle...

Keskustelupalstalle...

Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20081_7992.jpg
Katon vaihto on kannattava investointi
Katto on talosi suoja. Sen toimivuus on mitä tärkein koko talon toiminnallisuutta ajatellen. Katto joutuu vuosien kuluessa alttiiksi sään vaihteluille ja vähitellen tulee aika arvioida kattoremontin tarve. Katto on myös talon viides julkisivu, joka vaikuttaa oleellisesti koko talon ulkoasuun. Katon uusimisella voi kohentaa oleellisesti talosi ilmettä ja samalla nostaa sen arvoa.Lisätietoa tiilikatteesta...
Kastelli toimittaa myös autotallit ja -katokset
Autotalli helposti ja vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella
Voidaan sanoa, että Kastelli on toimittanut jo vuosikymmenien ajan tuhansia omakotitaloja Suomen kamaralla ja vuosien ajan tarjonnut myös autotalliosaamista Kastelli-talon rakentajien käyttöön. Nyt autotallivalikoima on kaikkien saatavilla. Mikä parasta, jokainen malli on Kastellilta totuttuun tapaan, muokattavissa omiin tarpeisiin sopivana pakettina.Valikoimasta löytyy useita valmiita autotalli- ja autokatosratkaisuja, mutta usein malleja kuitenkin räätälöidään vastaamaan asiakkaan toiveita. Asiakas voi toimittaa Kastellille myös omat piirustuksensa, joiden pohjalta rakennus toteutetaan.Kastellin autotallit ja -katokset toimitetaan precut-menetelmällä, jossa runkopuut on katkottu määrämittaan. Rungon kasaaminen on helppoa, mutta Kastelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää laadukasta asentajaverkostoaan.
201111_28764.jpg
Vesikaton rakenteet
Vesikatto on osa talosi julkisivua. Sitä kutsutaan myös talon viidenneksi julkisivuksi, joka vaikuttaa olennaisesti talon kokonaisilmeeseen. Vesikaton tärkein tehtävä on silti suojata taloa sateelta, tuulelta ja tuiskulta. Hyvä vesikatto suojaa taloa sen elinkaaren aikana ja on samalla näyttävä osa taloa. Vesikatteen pintamateriaalina käytetään mm. tiiltä, bitumia tai kiviterästä. Kokonaisuuden täydentävät toimiva aluskate ja sadevesijärjestelmä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton