• Etusivu
  • LVI

Kurastoppari stoppaa kuran

Rakentajan toimitus
Julkaistu 10.03.2008
20083_9334.jpg

Mikäli Suomen talvi muuttuu ilmastonmuutoksen myötä plusmiinus nollakeliseksi läpi talven, kaivataan mitä suuremmassa määrin kotiovelle kuran; kosteuden ja hiekan pysäyttäjää. Hyvä ovimatto pitää lattiat puhtaana ja takaa näin eteiseen siistin ensivaikutelman.

Kotimainen Kurastoppari pysyy pohjaominaisuuksiensa vuoksi hyvin paikallaan ja on näin ollen turvallinen. Kosteuden imevä matto pitää lattian kuivana ja luo näinkin turvallisuutta. Märkä lattia on liukas, ja kosteus ei ole hyväksi monelle lattiamateriaalillekaan. Matto on pestävä ja pakkasenkestävä. Luonnonkuitu imee ja sitoo kosteuden ja lian tehokkaasti. Näin säästyy siivoustyötä ja –kuluja. Vaalea kumilateksipohja ei murru, joten matto on helppo kääriä ravisteltavaksi kaatamatta hiekkaa lattialle.

20083_9335.jpg

Kurastopparin ja Kurastoppari+n runsaasta koko- ja värivalikoimasta löytyy sopiva ovimatto niin kotiin, kesämökille, veneeseen, asuntoautoon kuin toimistoonkin.

20083_9336.jpg
20083_9337.jpg
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Palamaton roskakatos Rakennusbetoni
Uusi tuoteinnovaatio valtaa markkinoita: Palamaton katos kasvikatolla
Kiinteistöjen pihoilla jätekatos on tärkeä osa pihakokonaisuutta. Hyvin sijoitettu, toimiva, siisti ja ajanmukaisin ohjein varusteltu jätetila lisää jokaisen lajitteluintoa.
20123_29911.jpg
Pihakivien käyttökohteet
Viheralueet• Pihan kävelytieto Päällysteeksi sopivat niin pihakivet kuin –laatat.o Pihakiven korkeudeksi riittää 50-60 mm, mutta pihalaatan paksuus voi olla 40-50 mm. o Ruduksen Pihakivi 50 sopii erinomaisesti pihan kulkuteille. Kiven paksuus on 50 mm.
201312_37372.jpg
Näin routaeristät eri perustustaparatkaisut
Lämmin lattia on asuinviihtyvyyden kannalta tärkeä, koska lattian pinnan lämpötila tuntuu sen päällä käveltäessä. Alapohjan sekä alapohjan ja seinän liitoksen oikea eristäminen on tärkeää asumismukavuuden ja sisäilman laadun kannalta.Tehokas eristäminen palauttaa sijoitetut eurot pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa. Rakenteet tulee suunnitella ja toteuttaa siten, että lämmöneriste pysyy kuivana eikä sen läpi kulje hallitsemattomia ilmavirtauksia.Tutustu tarkemmin alapohjan eristys ja routaeristys -tuotteisiin
201912_61759.jpg
Harkittuja yksityiskohtia ja ympäröivän luonnon lumoa
Entisenä NHL-jääkiekkoilijana tunnetun Ville Leinon ja hänen sisustussuunnittelijana työskentelevän puolisonsa Eveliina Alanteen taloprojektin etenemistä on seurattu syksyn aikana TV5-kanavalla esitetyssä Design by Lauri -ohjelmassa.Leinon ja Alanteen uusi merenrantakoti Inkoon saaristossa on harmoninen viiden rakennuksen kokonaisuus, jossa toistuvat minimalistinen tyyli, harkitut yksityiskohdat ja ympäröivän luonnon sisälle päästävät suuret lasipinnat − sekä kotimaisen Vieserin yksilölliset lattiakaivoratkaisut.
20205_64632.jpg
Historiallinen Kakolan vankila muuttui asunnoiksi - katso kuvat
Historiallisen vankila-alueen saneeraus laadukkaiksi asunnoiksi ja palveluiksi sai sujuvuuttasaman valmistajan tuoteperheistä, joiden yhteensopivuus on testattu. Kotimaiset rakennusmateriaalit kestävät myös pitkällä tähtäimellä.
20116_26395.jpg
EkoPassin avulla
Ympäristöystävällisten valintojen tekemistä helpottava EkoPassi on ensi kertaa käytössä loma-asuntomessuilla Mäntyharjussa: Kaikkien messukohteiden ekotehokkuus arvioidaan EkoPassin avulla. Arvioinnit ovat nähtävillä loma-asuntomessuilla kesällä.Suomessa on lähes puoli miljoonaa loma-asuntoa. Loma-asuntojen määrän kasvaessa ja varustelutason parantuessa niiden aiheuttama energiankulutus ja ympäristökuorma kasvavat. Samaan aikaan energiatehokkuutta pitäisi parantaa tuntuvasti, jotta Euroopan komission asettamat ilmastotavoitteet saavutettaisiin vuoteen 2020 mennessä.Loma-asuntomessut Mäntyharjussa 27.6.-10.7.2011

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton