• Etusivu
  • Talo

Kestävät ja huolettomat lattiat

Rakentajan toimitus
Julkaistu 17.04.2008
20084_10380.jpg

Mikä voisi olla mukavampaa kuin kaunis lattia joka säilyttää ulkonäkönsä vuodesta toiseen? Tavalliset lattiat kuluvat, naarmuuntuvat ja haalistuvat ajan mittaan. Mutta PERGO®-lattioissa aika näyttää pysähtyneen. Niissä et näe jälkeäkään villeistä juhlista, koirien tassuista, lastenkutsuista, kaatuneista jäätelöannoksista tai pöydänjaloista. Lattia on kuin uusi päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Siksi PERGO® on kaikkein huolettomin lattia. Ja siksi PERGO®-lattioille myönnetään elinikäinen kolmoistakuu. Kolmoistakuun piiriin kuuluvat kulutus, tahrattomuus ja värin kesto.

Pergo kehitti ja toi laminaattilattiansa markkinoille 30 vuotta sitten, ja olemme sen jälkeen koko ajan parantaneet niiden poikkeuksellisia ominaisuuksia. Patentoimamme TitanX Surface-erikoispinta on vain yksi esimerkki lattioidemme ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Esittelemme joka vuosi uusia, jännittäviä tyylejä, muotoja ja muita parannuksia, jotka saavat PERGO®:n erottumaan muista. Tämän hetken uutuus on SoftTech - täysin uudentyyppinen laminaattilattia, jonka akustiset ja ergonomiset ominaisuudet ylittävät entiset perusteellisesti.

Markkinoiden laajin lattiavalikoima

Lattian merkitystä huoneen tyylin ja tunnelman luojana ei voi yliarvioida. Lattiavalinta muuttaa tunnelman romanttisesta rohkeaksi, klassisesta trendikkääksi. Kyse on omista mieltymyksistä, temperamentista ja siitä, mitä etsii. Juuri siksi Pergo tarjoaa markkinoiden laajimman lattiamallivalikoiman.

Ulkonäkö ratkaisee paljon, mutta merkitystä on myös pinnan rakenteella. Sivelemällä lattiaa kädellä, tuntee sen ulottuvuudet. Sileä, öljytty pinta pursuaa aitoa lämpimän puulattian tunnelmaa. Laattojemme kohotettu pinta taas korostaa keraamista vaikutelmaa.

20084_10382.jpg
20084_10383.jpg

Kolme laatuluokkaa - Silver, Gold ja Diamond

Valinnan helpottamiseksi olemme jakaneet lattiamme kolmeen selvään laatuluokkaan, joita ovat Silver, Gold ja Diamond. Silver on suunniteltu normaalikäyttöön koteihin. Gold taas on erinomaisen laadukas ratkaisu perheille, joilla on lapsia tai koiria, sekä kovemmalle kulutukselle altistuviin huoneisiin, kuten lastenhuoneisiin ja keittiöön - kuten myös pieniin toimistoihin ja ravintoloihin. Diamond-sarjan lattiamme on suunniteltu kovaan julkiseen käyttöön ja pinnoitteensa ansiosta ne kestävätkin äärimmäisen kovaa kulutusta.

20084_10384.jpg

Pergo Oy

Pergo kehittää, valmistaa ja markkinoi lattioita ja niihin liittyviä lisätarvikkeita. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia laminaattilattiamallistoja, jotka on kehitetty erilaisiin tarpeisiin. Yritys valmistaa lukuisia toimivuudeltaan ja suorituskyvyltään erityyppisiä laminaattilattioita. Tarjolla on myös paljon erilaisia kuoseja, pintarakenteita ja muotoja.

PERGO®-lattiat ovat myös yksi parhaista ympäristöystävällisistä vaihtoehdoista. Kaikilla lattioillamme on Pohjoismainen ympäristömerkki – Joutsenmerkki – rauhoittava uutinen sinulle, joka haluat sekä kauniin lattian että pitää huolta ympäristöstä.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20192_56113.jpg
Keittiön led-nauhaprojekti itse tai mittatilaustyönä
Keittiön led-nauharatkaisut ovat jokaisessa kodissa yksilöllisiä. Tämä johtuu siitä, että keittiöiden muodot ja mitat vaihtelevat. Myös keittiökalusteiden paikat ja esimerkiksi liesituulettimen tyyli ja koko aiheuttaa suunnittelutarvetta toimivalle led-nauhatoteutukselle. Suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa hankkia apua ammattilaiselta.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Ensi kesän asuntomessutaloista moni on jo harjakorkeudessaan
Asuntomessuja 2008 rakennetaan merenrannalle Vaasan Suvilahteen, joka on 1970-luvun kaupunginosa aivan keskustan kupeessa. Ilmeikäs asuntomessualue virkistää ikääntyvää Suvilahtea ja toimii lähiöuudistushankkeen tärkeänä työkaluna.Vaasan asuntomessualueen rakentamistyöt ovat alkaneet jo lähes kaikilla tonteilla. Yleisiä puistoja ja saaria työstetään tänä kesänä ahkerasti, jotta ne olisivat mahdollisimman valmiita jo syksyllä 2007. Katujen rakentaminen aloitetaan keväällä 2008. Vaasan asuntomessuportit avataan yleisölle perjantaina 11.7.2008.
20083_9334.jpg
Kurastoppari stoppaa kuran
Mikäli Suomen talvi muuttuu ilmastonmuutoksen myötä plusmiinus nollakeliseksi läpi talven, kaivataan mitä suuremmassa määrin kotiovelle kuran; kosteuden ja hiekan pysäyttäjää. Hyvä ovimatto pitää lattiat puhtaana ja takaa näin eteiseen siistin ensivaikutelman.
20127_31634.jpg
Tuotetalo havainnollistaa
Asuntomessujen kohde numero 1 on kenties poikkeuksellisin esittelykohde. Kyseessä ei ole asuintalo, vaan rakenteita ja talotekniikkaa havainnollistava Tuotetalo, jossa on käytetty lukuisia eri rakenneratkaisuja.
201910_60724.jpg
Tiedätkö miten painovoimainen ilmanvaihto toimii?
Moni ei ymmärrä, miten kodin ilmanvaihdon pitäisi toimia
20212_68604.jpg
Viikon sisustusidea: Miten korjataan vanha rapattu sisäseinä?
KYSYMYS:Tarkoituksena olisi tasoittaa & maalata 1800-luvun lopussa valmistuneen kerrostalon keittiön väliseinä. Seinän rappaus on pahasti halkeillut - halkeamia koputtaessa seinästä tulee alas tikkurappausta isoilta alueilta. Seinän keskellä on lisäksi levytetty vanha oviaukko. Miten tätä kannattaisi lähteä tekemään?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton