• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli avasi rakentajilleen verkkokaupan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 19.07.2007
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Kastelli-Talot Oy avasi omille talo- ja huvila-asiakkailleen Kastelli-rakentajan Tukku -palvelun. Kastelli-rakentajan Tukku on verkkopalvelu, josta asiakas saa tilattua rakentamiseen liittyviä tuotteita edullisesti ympäri vuorokauden.

"Olemme valinneet palveluun hinta-laatusuhteiltaan parhaat tuotteet, jolloin asiakas hyötyy eniten yhteistyöstämme ja suurostoeduistamme", tukkumyyjä Tero Kivioja kertoo.

Asiakas saa verkkokauppaan käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilausten jälkeen myyjä ottaa vielä henkilökohtaisesti yhteyttä rakentajaan, jolloin tuotteiden sopivuus ja tarvittavat määrät varmistetaan Kastellilla olevien talon piirustusten ja muiden tietojen perusteella.

Myyjä sopii asiakkaan kanssa tuotteille sopivimman toimitusajan rakennushankkeen etenemisen mukaan, jolloin tavarat eivät odota turhaan tontilla.

Valikoimassa on muun muassa ilmastointijärjestelmiä, lämpöpumppuja, kattoturvatuotteita ja pienempiä tuotteita kuten heloja ja lukkoja. Kysyttyjä ovat olleet myös jätevedenpuhdistusjärjestelmät, sisäportaat ja kiukaat.

Kastelli-talot Oy on suomalainen talo- ja huvilatoimittaja. Yritys kuuluu Harjavalta-konserniin, jonka liikevaihto oli vuonna 2006 yli 160 miljoonaa euroa. Kastelli on ollut alansa markkinajohtajana Suomessa vuodesta 1994. Viime vuonna Kastelli-talot toimitti 1490 talopakettia ympäri Suomea.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
32_P_20930.jpg
Asuntomessujen 100 000. Kävijä kukitettiin sunnuntaina
Ylivieskalaiset Henna ja Päiviö Jutila yllättyivät iloisesti saapuessaan Vaasaan asuntomessujen messuportille heidän 1-vuotiaan tyttärensä Aleksa Jutilan kanssa. 100 000. kävijän raja rikkoutui heidän kohdallaan. Perhe tuli asuntomessuille hakemaan ideoita ja innovaatiota omaan juuri valmistuneeseen taloonsa.– Rakennusprojekti kesti neljä vuotta ja nyt on valmista. Olemme kuitenkin ikuisia rakentajia ja haluamme nähdä missä mennään, Päiviö Jutila kertoo.Perhe odottaa näkevänsä messuilla modernia rakentamista ja sisustamista. – Toivottavasti löytyy moderneja kohteita. Minä katselen sisustamista ja mieheni katselee muita rakentamisasioita, Henna Jutila sanoo.Aikaisemmin he ovat vierailleet Lappeenrannan asuntomessuilla vuonna 1999. – Lappeenrannan messut olivat ajankohtaiset, aloittelimme silloin rakentamista. Oulun messuilla emme päässeet käymään, kun silloin olivat rakennuspuuhat pahasti kesken, Päiviö Jutila muistelee.Kolmen tunnin ajomatkan jälkeen perhe lähti tyytyväisinä messukierrokselle, kun Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen ja Ylisiisti Vaasan projektipäällikkö Eva Hudd olivat ojentaneet perheelle vapaaliput messuille sekä vapaaliput Wasalandiaan, juoma- ja ruokaliput messuille, messuluettelot sekä kukkakimpun.
BMI Ormax asennus
Betonitiilikaton asennusohje: Kattotiilien nosto ja asentaminen
Kattotiilien nosto lavoittain tapahtuu helpoimmin autonosturilla. Täysiä tiililavoja ei kuitenkaan saa nostaa ruoteiden päälle, vaan lavoilta tiilet siirretään nippuina piirroskuvan mukaisiin paikkoihin katolle (kuva 7).Jos halutaan, että kuljetusauto nostaa tiilet katolle, siitä on sovittava erikseen tilauksen yhteydessä. Tiilet voi nostaa katolle myös rakennuskonevuokraamoista saatavilla tikas- tai muilla nostureilla.
20117_27154.jpg
Saunat asuntomessuilla
Saunat ovat aina eräs kiinnostavimmista osa-alueista asuntomessuilla. Kokkolassa on esillä erityyppisiä saunaratkaisuja aina perussähkösaunoista puulämmitteisiin rantasaunoihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton