• Etusivu
  • Rakentaminen

Ideaparkin Talopäivät 9-11.1.2009

Rakentajan toimitus
Julkaistu 09.12.2008
200812_14346.jpg

Kuluttajille Ideaparkin Talopäivät tarjoaa yhdessä Ideaparkin erittäin laajan sisustusliikkeiden ja rakennusalan toimijoiden täyttämän makasiinien valikoiman kanssa ainutlaatuisen kokonaisuuden. Lähes 40 000 neliömetriä ideoita rakentamiseen, remontointiin, asumiseen ja sisustamiseen. Kaikki saman katon alla, ilman sisäänpääsymaksua ja ilmaisia pysäköintipaikkoja 4500:lle autolle! Talopäivienkin ajan Ideaparkissa palvelevat 35 sisustamisen ja rakentamisen toimijaa.
Talopäivillä mukana mm. Jämerä-kivitalot.

Tervetuloa!

200812_14347.jpg

Lähes 40000 neliömetriä ideoita rakentamiseen, remontointiin, asumiseen ja sisustamiseen.

Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
202212_78157.jpg
Pienennä riskiä vahingoille - Kunnon koti kaikille
Vietätkö mahdollisesti unettomia öitä miettien, onkohan kodissa kaikki kunnossa? Eihän katto vuoda yläpohjaan ja ullakolle, tai alapohjassa viihdy homekasvusto? Omassa kodissaan tulisi voida olla ja elää huoletonta ja sitä ihan tavallista arkea ilman, että tarvitsee erikseen murehtia. Hyvällä ja säännöllisesti tapahtuvalla kunnossapidolla sekä huoltotoimilla saa aikaan ihmeitä.
20182_51771.jpg
Hanki lasitettu terassi kesän juhliin viimeistään nyt
Onko juhlia tiedossa tulevana kesänä? Ylioppilasjuhlat, viisikymppiset, rippijuhlat, kesäjuhlat tai vaikkapa juhannus. Jos mielit hankkia terassilasit ennen kesän juhlakautta, alkaa olla jo kiire. Kesä on kiireisintä sesonkiaikaa lasitoimittajilla ja lupaprosessissakin voi vierähtää kunnan puolella tovi. Kannattaa siis toimia heti.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Omakotitalon Tontin Hankinta
Kun ajatus omasta omakotitalosta syttyy, tonttiasia nousee ensimmäisenä isona asiana esille. Seuraavaksi on päätettävä minkälainen tontti hankitaan. Suunnitellaanko talo tontille vai hankitaanko tontti talolle?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton