• Etusivu
  • Talo

Helo Deco - viihtyisä saunamaailma

Rakentajan toimitus
Päivitetty 25.02.2008
20081_7929.jpg

Maailman johtavana saunatuotteiden valmistajana Saunatec tunnetaan kaikkialla korkealaatuisesta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Kiuasmuotoilun uusi suunnannäyttäjä Ristomatti Ratia loi suositun Helo Tonttu -sarjan. HELO DECO -saunansisustus luotiin jatkamaan näin alkanutta uutta muotoiluilmettä.

Perinteistä tyylikkyyttä

Saunatec haluaa tarjota asiakkailleen toimivan ratkaisun saunan sisustamiseen. HELO DECO -ratkaisuilla syntyy yksilöllinen ja perinteitä kunnioittava kokonaisuus, nykyaikainen saunan sisustus. Suunnittelun vahva kokemus näkyy viimeistellyissä rakenneratkaisuissa sekä rakenteiden että materiaalien yhteensovitettavuudessa. Ammattitaitoisella suunnittelulla on luotu selkälinjainen, skandinaavisen muotoiluperinteen mukainen kokonaisuus, missä toimivuus yhdistyy tyylikkyyteen. Oman saunasi suunnittelussa voit käyttää valmiita malleja tai toteuttaa kauppiaasi kanssa toiveittesi mukaisen sisustuksen valmiita moduuleja käyttäen.

Deco Excellent

Helo Deco Exellent -kokonaisuuden perustana on jalkataso, joka kattaa koko saunan lattiaosuuden. Istuin- ja jalkalauteentasot ovat erillisiä elementtejä, joten ne voidaan nostaa pois siivouksen ajaksi. Myös runko on pääosin poistettavissa siivousta varten. Alhaisen pintalämpötilan kiuas on integroitavissa jalkalauteeseen.

Pyöreät muodot tuovat pehmeyttä saunan ilmeeseen. Istuinosan etureuna on korkea ja pyöristettu, jalkalauteen etuosa on muotoiltu samalla tavoin. Kokonaisuuden täydentää väliritilä ylä- ja alalauteen välillä sekä pyöreillä muodoilla toteutettu selkänoja. Lauteiden asennus on helppo toteuttaa, se onnistuu ilman erikoistyökaluja.

20081_7930.jpg

Lauteet valmistetaan asiakkaan valitsemasta puumateriaalista saunan mittojen mukaan. Materiaalivaihtoehtoina ovat haapa, lämpöhaapa, tervaleppä ja tuija. Yhdistämällä eri puulajeja voi saunaan luoda lisää ilmeikkyyttä.

Deco Pro

DECO Pro -lauderatkaisulla voit kalustaa saunasi eri tavoilla valitsemalla eri kokoisia istuinlaudekalusteita. Istuinkalusteiden järjestystä voit muutella mielesi ja saunojien tarpeiden mukaan. Esimerkiksi lapsille on helppo järjestää turvallinen tila koko saunan kattavalle alemmalle laudetasolle.

Kaikki tuotteet ovat huolella viimeisteltyjä ja niiden yksityiskohdat sekä ilmeikkäät materiaalit luovat viihtyisän saunatunnelman. Korkeatasoisen puusepäntyönansiosta penkkitasot on koottu ilman nauloja tai ruuveja. Moduulijärjestelmän ansiosta lauteet ovat helposti nostettavissa ylös pesua varten. Lauteiden ja kalusteiden materiaalivalikoimassa on tyylikkäitä ja eksoottisia vaihtoehtoja.

Deco Standard

Helo Standard -valmislaudepaketin asennat helposti remontoitavaan tai uuteen saunaan. Asentamisen voi tehdä itse ilman erikoistyökaluja. Lauteiden materiaalina on kaunis tervaleppä ja runkorakenteet on valmistettu kestävästä kuusesta. Käytännöllisen rakenteen vuoksi voit irrottaa laudeosat siivouksen ajaksi. Onnistuneena lopputuloksena saunassasi on käytännölliset, helppohoitoiset ja turvalliset lauteet nautinnollisia löylyhetkiä varten.

20081_7931.jpg
20081_7932.jpg

Muut saunan sisustustuotteet

Saunan lämpö ja kosteus vaativat saunan ovilta ja ikkunoilta kestävyyttä. Ovien ja ikkunoiden tulee kestää hyvin korkeita lämpötiloja ja roiskevettä. Lasioven ja ikkunoiden turvallisuus on tärkeä tekijä. HELO DECO -saunanovet ja -ikkunat ovat karkaistua 8mm:n turvalasia. Ovet avautuvat joustavasti ja sulkeutuvat pehmeästi jämerien saranoiden ansiosta. Lasiovi lisää saunatilan valoisuutta ja avaruutta. Lasioven vierelle on yhdistettävissä samansävyinen lasi-ikkuna.

Kuituvalaisimilla saat hienon valaistuksen saunaan. Lisäksi Saunateciltä saa sisustuspaneelit, selkänojat, käsi- ja tukijohteet, upotettava vesialtaat ym. saunan sisustustuotteet.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201810_55128.jpg
Energiatehokkuus voi heikentää mobiiliverkkoa - ongelmaan on ratkaisu
FF-SIGNAL on Finnfoam Oyn ja StealthCase Oyn kehittämä signaalivahvistin, joka asennetaan rakenteiden sisään, esimerkiksi ikkunan karmien väliin tai betoniseinään ohutrappauksen alle. Kestävässä FF-SIGNALissa ei ole mekaanisia ja liikkuvia osia, jotka vahingoittuisivat tai kuluisivat käytössä. Tämä innovatiivinen ja signaalia välittävä passiivinen elementti vahvistaa matkapuhelinsignaalien läpäisyä seinärakenteiden läpi, lopputuloksena saavutetaan jopa 30-100 kertaa voimakkaampi signaalin läpäisy.
20213_69529.jpg
Nämä viisi merkkiä viittaavat ongelmiin salaojituksessa
Jos salaojitus ei ole kunnossa, kevät on kodin rakenteille riskialtista aikaa. Kosteus voi jää muhimaan perustusten viereen ja löytää tiensä muihin alapohjarakenteisiin. Pitkään jatkuessaan kosteusrasitus aiheuttaa laho-, home- ym. vaurioita ja voi johtaa sisäilmaongelmiin. Kannattaakin varautua syksyn sateisiin tai keväiseen lumen sulamiseen.
200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
20146_40099.jpg
Uuden kodin Harmoniaa
Rönnkvistin perheen matka Asuntomessuille rakentuvaan omakotitaloon on ollut pitkä. Vahvimpana vaikuttajana on ollut heidän historiansa edellisen, vuonna 1988 rakennetun kotinsa kanssa, joka paljastui hometaloksi. Aluksi näytti, että ongelmat olisivat kohtuudella korjattavissa. Kun ongelmia löytyi jatkuvasti lisää, valkeni, miksi sekä perheen lapset että aikuiset olivat oireilleet jo pitkään. Lopulta oli viisainta lähteä evakkoon - perhe muutti pikavauhdilla lähistöltä löytyneeseen kerrostalokolmioon. Nyt 4,5 vuotta myöhemmin perhe odottaa päivää, jolloin he saavat kantaa omaisuutensa uuteen ja taatusti puhtaaseen kotiin.
20081_8295.jpg
Kerrostaloyksiö remonttiin
Asunto Oy Tähtisilmä sijaitsee Porin keskustassa, näköyhteyden päässä (n. 100 m) linja-autoasemasta. Kaksitoistakerroksinen Tähtisilmä on yksi Porin keskustan korkeimpia taloja. Remontoitava yksiö sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Asunnossa ei ole asuttu muutamaan vuoteen ja aikaisemminkin erilaiset korjaus- ja kohennustyöt oli jätetty väliin, varmaan useammalta vuosikymmeneltä. Lähtökohta olikin, että asunto oli rakennettava sisältä kokonaan uusiksi
202012_67817.jpg
Taide sisustuksessa ei ole vain pienen sisäpiirin yksinoikeus
Mitä sana "taide sisustuksessa" tuo mieleen? Voisin arvata, että kalliin, hienostelevan ja käsittämättömän, pienelle sisäpiirille tarkoitetun yksinoikeuden? Mutta taide voi olla niin paljon muutakin: rento, rauhoittava, tyylikäs, innoittava ja ennen kaikkea kaikkien saavutettavissa. Lotta Sirénon uusi taidelupaus, jonka työt ovat saavuttaneet nopeasti suosiota. Nuoren naisen raikas ote tuo Liunen taidemallistoon uusia ja rohkeita sävyjä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton