• Etusivu
  • Talo

Finlaysonilla lukuisia allergiatunnustuotteita

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.04.2008
20084_10024.jpg

Vuodetekstiilien, tyynyn, peitteen ja patjan kanssa vietetään keskimäärin kolmannes vuorokaudesta. Finlayson mahdollistaa yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa laadukkaan unen myös herkimmille: useimmille Finlayson- ja Familon-tuotteille on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Finlayson-vuodemalliston Finlayson-sijauspatja on markkinoiden ainoa sijauspatja, jolle on myönnetty Allergiatunnus. Vuodemallistoon kuuluu kuusi korkealaatuista Allergia- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitettyä sijauspatjaa, joissa on vetoketju neljällä sivulla, joten päällinen on helppo irrottaa ja pestä kahdessa osassa 60 asteessa.

Kehoa lähellä olevat Finlayson-vuodetekstiilit ja Familon-peitteet ja -tyynyt on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Ne täyttävät tiukat allergiakriteerit, ja niille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Finlayson-tekstiileissä käytetään kansanvälisen Ökö-Tex standardin (suomeksi Turvallinen Tekstiili) täyttäviä kankaita, joten niiden formaldehydiarvot ovat erittäin alhaisia.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20235_81768.jpg
Nanopinnoittaminen on kustannustehokas vaihtoehto kylpyhuo­neremontille - lue miksi
Kärsiikö kylpyhuoneesi likaantuneista tai kellastuneista saumoista? Tarraavatko kalkkijäämät pintoihin? Tai homepilkut nurkkiin?
20185_53076.jpg
Uusia ideoita ja inspiraatiota talonrakentajalle
Suomalainen kivitalojen markkinajohtaja Lammi uudisti brändiään ja julkaisi samalla 32 talomallia sisältävän ideakirjan. Ideakirjan tarkoituksena on nimensä mukaisesti tarjota ideoita ja lähtökohtia oman talon suunnitteluun.
201111_28726.jpg
Rakennusluvan asiakirjat
Rakennusluvan hakeminen voi tuntua A4-viidakolta ainakin ensikertalaiselle. Usein kysymyksiä herättävät tilanteet, jolloin ei olla aivan varmoja tarvitaanko koko lupaa ollenkaan vai riittääkö esim. toimenpideilmoitus. Mikäli rakennuslupa vaaditaan, mitä kaikkea on huomioitava, jotta riittävä määrä hakemuspapereita saadaan yhdellä kertaa toimitetuksi.
20192_56156.jpg
Ei huuhtelukaulusta - ei likaa eikä bakteereja
IDO Glow Rimfree® wc:issä ei ole lainkaan perinteistä likaa ja bakteereja keräävää huuhtelukaulusta, mikä parantaa wc:n hygieenisyyttä ja helpottaa siivousta.
20193_56560.jpg
Täyslämmintä tunnelmaa läpi vuoden
Huvilamarkkinoita nopeasti valloittaneella Kastellilla on toimivat huvilamallit. Monipuolisesta huvilamallistosta löytyy malleja perinteisistä mummonmökeistä moderneihin huvilaluomuksiin. Kastelli-huviloiden monipuolinen mallisto ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu takaavat, että kukin rakennuspaikka saa arvoisensa rakennuksen. Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön.Kastellin Täyslämpimiä huviloita on eri kokoisia ja mallisia jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan sekä myös tunturiin.Tutustu Kastellin huviloiden mallistoihinTilaa veloitukseton Kastelli-huvilaesite
Abloy_Yale_Ecosystem
Valvontakamerat, hälyttimet, älykkäät säilytysratkaisut ja älylukot hallintaan samalla sovelluksella – mistä on kyse?
Kuvittele koti, joka yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden: älylukko avaa oven ilman mekaanista avainta, samalla poistaen hälyttimen käytöstä ja laittaen sisäkameran yksityisyystilaan. Järjestelmää voi hallita vaivattomasti yhden sovelluksen kautta, joka yhdistää älylukot, valvontakamerat ja hälytysjärjestelmän. Voit näin kätevästi valvoa useita kiinteistöjä, kuten kodin ja mökin sekä hallita kaikkia turvalaitteita samasta sovelluksesta.Kaikki edellä mainittu on nyt mahdollista Yale-ekosysteemillä eli Yale Home -sovelluksella – mutta mitä kaikkia laitteita ja uutuuksia järjestelmä pitää sisällään?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton