• Etusivu
  • Talo

Fenestran ikkunoiden asennusnäytös ke 6.5. Pirkkalassa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 27.04.2009
20093_15539.jpg

Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!
Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Asennusnäytös ke 6.5. Pirkkalassa

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-ja oviasennus on. Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Aika: ke 6.5.2008, klo 10-18.00
Paikka: Ahonen Reijo, Kärppäkallionkatu 4, 33920 Pirkkala (Toivio)

Paikalla edustajat: Erkki Uusitalo 050-344 3769, Kari Sahimäki 050-442 4759, Janne Ylinen 050-552 0579.

Tervetuloa!

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201111_28449.jpg
Ohjaus yksilöllisesti
Nykyaikaisen kodin sähkötekniikalta vaaditaan enemmän kuin koskaan: energiansäästöä, luotettavuutta, muunneltavuutta ja turvallisuutta. KNX -taloautomaatio on standardi (ISO/IEC 14543), joka täyttää nämä vaatimukset. Järjestelmällä voidaan ohjata valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmastointia sekä esim. markiiseja. Yhteensopivia tuotteita valmistaa yli 200 laitevalmistajaa.
202211_80177.jpg
Suunnittele energiatehokas puurunkoinen pientalo
Talon rakentamisessa keskeistä on hyvä energiatehokkuus. Tähän voidaan parhaiten vaikuttaa suunnittelemalla tiivis ja hyvin lämpöä eristävä ulkovaippa. Lämmöneristyksessä tulisikin panostaa laadukkaisiin ja tehokkaisiin eristysratkaisuihin, jotta saavutetaan vähän kuluttava, ympäristöystävällinen ja pitkäikäinen rakennus. Energiatehokkaan puutalon rakentamiseen on nyt saatavilla uusi suunnitteluohje, joka auttaa vähän kuluttavan rakennuksen suunnittelussa.
Honka Heron keittiö
Hirsi on mökkikansan suosiossa
Sijaitsee mökkitonttisi sitten järven tai meren rannalla, pellon laidalla tai perisuomalaisessa metsässä – hirsimökki sopii joka niemennotkoon ja saarelmaan. Vapaa-ajan kodin ei tarvitse olla pelkkä kaukainen haave, vaan sen voi toteuttaa nyt myös pienemmällä budjetilla.
20176_49690.jpg
Automaattinen ilmanvaihto energiaa ja rahaa säästäen
Näin teet energiatehokkaan ilmanvaihdon helposti VILPE® ECo Ideal Wireless -järjestelmällä:Asenna katollesi energiaa säästävä tasavirtamoottorillinen VILPE® ECo -huippuimuri vaihtovirtamoottorilliseen huippuimuriin verrattuna VILPE® ECo -huippuimuri säästää energiaa käyttötarkoituksesta riippuen jopa 40 - 60 % Käytä huippuimurin ohjaamiseen johdotonta VILPE® ECo Ideal Wireless -järjestelmää langattomat anturit mittaavat sisätilojen kosteus- tai hiilidioksiditasoja ja ohjainyksikkö säätää huippuimurin tehoa automaattisesti aina tarpeen mukaan
20232_80872.jpg
Viisi vinkkiä turvalliseen kylpyhuoneeseen
Useat vahingot sattuvat kotona ja yleensä vielä täysin yllättäen. Nyt ei kuitenkaan oteta tarkasteluun tuoleilta putoamista tai maton reunaan kompastumista, keskitytään hetkeksi oman turvallisuuden lisäämiseen kylpyhuoneessa.
Geberit ONE -kalusteet ja -seinä-wc
Kun design kohtaa käytettävyyden: uusi kylpyallassarja täynnä parannuksia
Kun haet inspiraatiota uuteen kylpyhuoneeseen, laaja valikoima on eduksi. Lisäksi, kun yhdistää laajan valikoiman laaja-alaisen tekniikan, tuotekehityksen ja tilasuunnittelun osaamisen – puhumattakaan visuaalisesti miellyttävistä vaihtoehdoista – on onnistuneen ja toimivan kylpyhuoneen resepti jo pitkälle valmis. Mutta miten valita ne sopivimmat tuotteet laajasta valikoimasta?Tässä artikkelissa pureudutaan uudistetun Geberit ONE -sarjan seitsemään erilaiseen innovatiiviseen tuotekehityksen tuotokseen, jotka toimivat esimerkkinä miten kylpyhuoneen tuotevalinnat voivat parantaa kylpyhuoneen toimivuutta jokapäiväisessä elämässä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton