• Etusivu
  • Talo

Fenestran asennusnäytös Vantaalla to 11.6.2009

Rakentajan toimitus
Julkaistu 09.06.2009
20095_17001.jpg

Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna- ja oviasennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Ikkuna-asennus to 11.6.2009 klo 9-18

Osoite: Moukarintie 4, 01280 Vantaa.
Kartta

Tervetuloa!

Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ulko-ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20226_78691.jpg
Kosketusvapaat toiminnot parantavat hygieenisyyttä - näin saat ne käyttöön
Yhä useammin ravintolan, lentokentän tai hotellin vessassa asioidessa käsienpesu hoituu kätevästi hanaan koskettamatta ja wc:n huuhtelu ilman huuhtelupainikkeen painallusta. Oletko miettinyt, että haluaisit samat hygieenisyyttä lisäävät toiminnot myös omaan kotivessaan? Lue, miten se onnistuu.
201611_47747.jpg
Yksinkertaista ja helppoa kodin tilanneohjausta - ABB Free@home
ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmänavulla ohjaat joustavasti ja helposti kodin valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ovipuhelinta.
43_P_22363.jpg
Radonkorjaamisen opas
Ohjeet pitoisuuden alentamiseksi uudessa radonkorjausoppaassaSuomessa on yli 50 000 asuntoa, joissa sisäilman radonpitoisuus ylittää enimmäisarvon 400 becquereliä kuutiometrissä. Asunnon radonpitoisuutta voidaan alentaa kohtuuhintaisella korjauksella. Eri korjausmenetelmistä kerrotaan Säteilyturvakeskuksen (STUK) julkaisemassa radonkorjausoppaassa.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
NIBE mukana Korjausrakentaminen-tapahtumassa 9.2.2016
NIBEn messuosastolta löytyvät laajojen lämmitysjärjestelmien valikoimat. Ammattitaitoiset jälleenmyyjät neuvovat, miten juuri sinun kotiisi löydetään sopivin NIBE lämmitysratkaisu.
20118_27419.jpg
Uudet kalusteet
ABB:n uutuudetJussi-asennuskalusteiden uutuudet antavat kulma-sennuksiin uusia mahdollisuuksia, laadukkaat termostaatit energiatehokkaaseen lämpötilansäätöön, keskeisimmät Impressivotuotteet saa nyt keskiölevyllisinä, uusi iDock-telakka täydentää Jussi- ja Impressivo- sarjoja sekä BasicLINE-läsnäolotunnistimet säästävät energiaa.ABB Asennustuotteet
20232_80864.jpg
Tiedätkö, kuinka paljon valmistalopakettia voi muokata? Näin Janni ja Joel päätyivät Kastelliin
Liikunta-alan yrittäjä ja mediapersoona Janni Hussi rakensi avopuolisonsa, niin ikään mediapersoonana tutuksi tulleen, poliitikko Joel Harkimon kanssa Kastelli-kodin Sipooseen. Pariskunnan ja heidän Harri-koiransa unelma valoisasta omakotitalosta muokattiin ja toteutettiin muuttovalmiiksi asti modernin ja skandinaavisen Kastellin Veistos 163 -talomallin pohjalta. Nyt pääsemme seuraamaan viisiosaisessa videosarjassa, pariskunnan fiiliksiä kotiunelman etenemisestä sekä parin ajatuksia koko talonrakennusprojektista. Kannattiko projektiin lähteä?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton