• Etusivu
  • Talo

Fenestran asennusnäytös Kaarinassa to 28.5.

Rakentajan toimitus
Päivitetty 27.05.2009
20095_17001.jpg

Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna- ja oviasennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Ikkuna-asennus to 28.5. Kaarina

Aika: torstai 28.5.2009, klo 10-18.00

Osoite: Leena Sihvonen, Heinätie 3, 20780 Kaarina.

Edustajat paikalla: Reijo Tiilikainen 0400-789 236, Tuomo Mehtälä 050-344 3613.

Tervetuloa!

Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ulko-ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38331.jpg
Tutustu Kastellihuviloihin ja vertaile hintoja
Monipuolisesta huvilamallistosta löytyy kymmeniä eri malleja perinteisistä mummonmökeistä moderneihin huvilaluomuksiin. Kastelli-huviloiden monipuolinen mallisto ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu takaavat, että kukin rakennuspaikka saa arvoisensa rakennuksen. Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön. Kastellin Täyslämpimiä huviloita on eri kokoisia ja mallisia jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan, sekä myös tunturiin.Tilaa ilmainen esite Kastelli-huviloista ja -taloistaJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huviloista
20116_26378.jpg
Mäntyharjun oheiskohde
Perinnekorjausrakentamisesta kiinnostuneen aarreaitta on loma-asuntomessujen virallinen oheiskohde, vain noin kahdeksan kilometrin päässä messualueesta sijaitseva Iso-Pappilan museoalue. Iso-Pappila on osa Mäntyharjun vanhaa, entisöityä kirkonkylää.Iso-Pappila on oivallinen käyntikohde vanhojen rakennusten, tavaroiden ja elämänmenon ystävälle. Oheiskohteessa voi tutustua muun muassa perinteisiin rakennusmenetelmiin ja perinnekunnostukseen. Päivittäin alueella tehdään uutta pärekattoa, saumataan navetan kiviseiniä, kunnostetaan kattotiilejä ja porisutetaan keittomaaleja. Maaleja voi ostaa myös mukaansa. Valtavan kivinavetan ylisiltä löytyy myös Etelä-Savon laajin maa- ja metsätalousajokalujen kokoelma. Lisäksi riihi on kattoremontin jälkeen taas yleisölle avoinna.Iso-Pappilassa olevan perinnekunnostusklinikan Korjataanko? Tietenkin! -näyttely selventää perinnekunnostustoimenpiteiden suunnittelua, työvaiheita ja välineitä. Loma-asuntomessujen aikana pidettävien teemapäivien aikana voi opetella tekemään vaikkapa aidon saunavastan mökille mukaan tai käydä hevosajelulla. Tallikahvila puolestaan tarjoaa apua kahvihampaan kolotukseen.Mäntyharjun loma-asuntomessut 27.6.-10.7.2011
20131_33436.jpg
Kahi-kylpyhuonejärjestelmä kosteisiin tiloihin
Kahi -tuotteista löytyy kaksi erilaista väliseinäjärjestelmää: Kahi-väliseinätiilet sekä Kahi-ponttiharkot.Kahi-väliseinätiilistä voidaan muurata perinteisin muuraustyömenetelmin toiselta puolen puhtaaksi muurattavia että tasoitettavia väliseiniä.Kahi-ponttiharkot ovat tarkoitettu pääsääntöisesti tasoitettaviin seiniin.Kahi-viisteharkoilla ja viistetiilillä voidaan ohutsaumamuuraamalla tehdä myös puhtaaksi muurattavia väliseiniä.Ohutsaumamuuraustekniikan ja ponttiharkkojen tiiltä suuremman kokonsa ansiosta työ on perinteistä muurausta nopeampaa ja edullisempaa.
20131_33268.jpg
Laastit toimivat liimana tai tasoitteena
Muuraukseen ja tasoitustyöhön on omat laastinsa. Yhteistä laasteille on se, että niihin lisätään vain vesi.
20235_81774.jpg
LedStoren suomalainen led-innovaatio on voittanut palkinnot kolmessa kansainvälisessä suunnittelukilpailussa
Janne Haltun suunnittelema Tunnelma CCT Led-spottituoteperhe on palkittu A' Design Awards & Competitionin palkintolautakunnan esiin nostamana kuuluisalla A' Design Award palkinnolla valaisintuotteiden ja valaisimien suunnittelu -kategoriassa. Lisäksi kultaisella International Architecture and Design Awardilla, sekä BIG SEE Architecture Award -palkinnolla Product design -luokassa.
20099_18824.jpg
Tiilestä muuratut tulisijat
Muuratuista tulisijoista on kertynyt hyviä kokemuksia jo vuosisatojen ajalta. Kun niihin yhdistetään tiilien ja laastien kehitystyö, ei tiilestä muurattujen tulisijojen suuri suosio tule yllätyksenä. Tiilestä muuratun tulisijan valintaan on monta hyvää syytä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton