• Etusivu
  • Talo

Elämänkumppaneita tositarkoituksella

Rakentajan toimitus
Julkaistu 21.01.2008
20081_8214.jpg

Vepsäläinen on merkkikalusteiden erikoisliike, joka palvelee asiakkaitaan tarjoamalla heille johtavien koti- ja ulkomaisten valmistajien tuotteita. Valikoimasta löytyvät niin ikuiset klassikot kuin trendikkäät uutuudet. Edustettuina on suomalaisille tuttuja laatuhuone-kalujen tekijöitä kuten Adea, Artek, BoConcept, Boknäs, Calligaris, Fritz Hansen, HT-Collection, Hästens, Interface, Jensen, Muurame, Natuzzi ja Tempur. Huonekalujen ohella Vepsäläisen valikoimiin kuuluu myös muita sisustustuotteita. Liikkeiden valikoimat vaihtelevat jonkin verran paikkakunnittain.

Kaikkia Vepsäläisen yhteistyökumppaneita – huone-kalujen ja sisustustuotteiden valmistajia – yhdistää luja laatu, kestävyys ja korkeatasoinen suunnittelu. Edustamamme merkit kattavat suurimman osan parhaista itsenäisistä valmistajista. Laaja merkki-valikoima ja se, ettemme ole sidottuja yhden valmistajan tai valmistuttajan mallistoihin, tarjoaa myös asiakkaillemme enemmän valinnanvaraa.

Vepsäläisen "elämänkumppaneita tositarkoituksella" -ajatus lähtee siitä, että huonekalu on valmis vasta, kun se on päässyt tulevaan kotiinsa ja otettu käyttöön. Tätä varten tarjoamme asiakkaittemme käyttöön palveluja, joiden avulla sopivien huonekalujen valinta, kuljetus, kokoaminen ja rahoitus voidaan järjestää mahdollisimman vaivattomasti.

20081_8213.jpg

Vepsäläinen Oy

Vepsäläinen on vuonna 1956 perustettu verhoiluliikkeenä aloittanut yritys, jonka toiminta-ajatus kiteytyy sloganissa "Elämänkumppaneita tositarkoituksella". Elämänkumppanuus tarkoittaa pitkäaikaista yhteistyösuhdetta sekä asiakkaiden että tavarantoimittajien suuntaan. Myös Vepsäläiseltä hankitut huonekalut ovat "elämänkumppaneita" käyttäjilleen – pitkäikäisiä ja kestäviä merkkituotteita. Tositarkoituksella kuvaa yrityksen tapaa toimia: ammattitaitoa ja tinkimättömyyttä, tahtoa olla alan paras.
Viime vuosina Vepsäläinen on kasvanut voimakkaasti ja laajentunut valtakunnalliseksi ketjuksi. Vepsäläisellä on 30 myymälää eripuolilla Suomea. Ketjun päämyymälä on Kehä III:lla Espoossa.

Vepsäläinen Oy/ Päämyymälä
Juvankartanontie 11

02920 Espoo

www.vepsalainen.fi

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200711_7426.jpg
Kenen kanssa sinä vietät yösi?
Ihminen viettää elämästään keskimäärin kolmanneksen nukkuen. Useimmat nukkuvat yönsä omassa vuoteessaan. Sänky ja vuodevaatteet ovat myös pölypunkille mieluinen elinympäristö. Yhdessä sängyssä niitä voikin majailla noin 10 000. Pölypunkki on mikroskooppisen pieni niveljalkainen, joka käyttää ravinnokseen mm. ihosta irtoavaa hilsettä ja muita huoneilmassa esiintyviä hiukkasia. Se viihtyy erityisesti vuodevaatteissa, matoissa, verhoissa ja muissa kodin tekstiileissä, joihin kiinnittyvistä hiukkasista sen on helppo noukkia ravintonsa.
20084_10123.jpg
Finlaysonin kodintekstiilimallisto ammentaa ilmeensä luonnosta
Finlaysonin kevään ja kesän 2008 tekstiilimallisto jakautuu vuodenaikoja mukaillen kolmeen erihenkiseen teemaan, joiden yhteisinä nimittäjinä ovat luonto, vesi ja saaristo. Alkuvuosi on hiljaisuudesta nauttimisen, rauhoittumisen ja neutraalien värien aikaa. Keväällä luonto herää kylväen aurinkoa ja energiaa sekä vitamiinivärejä myös sisustukseen. Kesä tuo mukanaan veden äärellä puuhastelun ja lokoisat lomapäivät elämästä nautiskellen.
Keittiön remontointi
Huomioi nämä asunto-osakeyhtiön keittiöremontissa
Keittiöremontti asunto-osakeyhtiössä voi olla sekä jännittävä että haastava projekti. Huolellinen suunnittelu, realistinen budjetointi ja avoin kommunikointi niin taloyhtiön kuin naapureiden kanssa ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Olipa kyseessä pieni pintaremontti tai suurempi peruskorjaus, oikeilla valinnoilla voidaan luoda uutta ilmettä ja lisätä asunnon arvoa.
20115_25991.jpg
Suihku rintamamiestaloon?
Kysymys:Rakennan vuonna 1938 valmistuneeseen rintamamiestaloon kylpyhuoneen. Talossa ei ole ollut suihkua sisällä aikaisemmin joten joudun valamaan lattian. En ole vielä tutkinut juoksujen jakoa mutta ilmeisesti lattia on syytä vahvistaa. Talossa on rossipohja.Miten vahvistaminen on viisain toteuttaa ja kannattaako lattiaa tiputtaa, ettei valu nosta lattiatasoa? Vai valanko lattian kakun verran korkeammaksi?
20215_70469.jpg
Viikon sisustusidea: Mitä vanhan mosaiikkiparketin rinnalle?
KYSYMYS:Olemme ostaneet 70-luvun kerrostaloasunnon. Olohuoneessa ja eteisessä on siisti mosaiikkiparketti, joka on kellastunut. Kolmessa makuuhuoneessa ja keittiössä on erilaisia muovimattoa. Ajattelimme ensin laittaa kaikki lattiapinnat yhtenäisiksi uudella laminaatilla. Nyt kuitenkin ajatteluttaa parketin peittäminen.Jos säilyttäisimme vanhan parketin, mitä teemme muiden huoneiden lattioiden suhteen? Haittaako, jos ne ovat jotain muuta kuin parkettia tai kuinka ne saisi yhteensopiviksi parketin kanssa? Kellertävä mosaiikkiparketti ei liene kovin muodikasta, mutta jos ostamme sitä myös muihin huoneisiin, niin eihän lattioista sitenkään saa samanväristä, vai saako?
20083_9507.jpg
Jäsentukusta nyt kaiverretut ovikilvet ja talonnumerot
Ovikilpi kotiovella kertoo ketkä talossa asuvat ja talon numero auttaa oikean osoitteen etsijää löytämään oikean talon. Vähintäänkin postilaatikossa pitää olla selkeä nimikilpi.Jäsentukusta löydät nyt edullisesti erilaiset messinkiset ovikilpivaihtoehdot ja numerot. Erilaisia vaihtoehtoja on useita. Ovikilven sijaan voi valita myös kolkuttimen nimellä varustettuna. Nimi toteutetaan ammattimaisena kaiverrustyönä. Tutustu myös tarjouspakettiin, jossa ovikilven ostaja saa edullisesti myös postilaatikkoon asennettavan muovikyltin, johon niinikään kaiverretaan nimi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton