• Etusivu
  • Rakentaminen

Ovikilvet, postilaatikkokilvet ja talonnumerot nyt Jäsentukusta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 13.03.2008
20083_9507.jpg

Ovikilpi kotiovella kertoo ketkä talossa asuvat ja talon numero auttaa oikean osoitteen etsijää löytämään oikean talon. Vähintäänkin postilaatikossa pitää olla selkeä nimikilpi.

Jäsentukusta löydät nyt edullisesti erilaiset messinkiset ovikilpivaihtoehdot ja numerot. Erilaisia vaihtoehtoja on useita. Ovikilven sijaan voi valita myös kolkuttimen nimellä varustettuna. Nimi toteutetaan ammattimaisena kaiverrustyönä. Tutustu myös tarjouspakettiin, jossa ovikilven ostaja saa edullisesti myös postilaatikkoon asennettavan muovikyltin, johon niinikään kaiverretaan nimi.

Kilven valinnassa huomioitavaa

Jos kylttiin halutaan enemmän kuin yksi sukunimi, tulee valita isompi kilpi, esimerkiksi korkeampi tai ovaalin muotoinen vaihtoehto. Tarjolla on myös eri värisävyjä.

Kyltin kiinnitys

Tuotteiden mukana toimitetaan kilpiin sopivat kiinnitysruuvit ja muovinen postilaatikkokilpi sisältää tarvittavan tarrakiinnityksen.

Tutustu nyt tuotteisiin jäsentukussa ja osta itsellesi tai lahjaksi.

Tutustu vaihtoehtoihin

20083_9506.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20231_80537.jpg
Kasvit tarvitsevat talvella lisävaloa - nykyaikaiset kasvivalot kuluttavat vain vähän energiaa
Pimeään vuodenaikaan on tärkeää tarjota kasveille riittävästi lisävaloa, sillä muuten niiden lehdet kellastuvat ja kasvu hidastuu. Energiapihejä ledejä käyttävät kasvivalaisimet tarjoavat edullisen ja helpon keinon kasvien riittävän valonsaannin turvaamiseen. Lue viherpeukalon vinkit, mitä kasvivalaisimen valinnassa kannattaa huomioida.
20225_78077.jpg
Älykodin hana- ja suihkuratkaisut
Äly on löytänyt tiensä moneen paikkaan jo kotioloissakin. Hanat ja suihkut eivät tee tästä poikkeusta. Oras SMART on Bluetooth-teknologialla toimiva vesikalustesarja, joka nostaa hygieenisyyden, käyttömukavuuden ja turvallisuuden uudelle tasolle – ja vähentää samalla veden ja energian kulutusta käyttömukavuudesta tinkimättä.
20121_29210.jpg
Rakennusalapainotteinen tulityökorttikoulutus
TTS järjestää muun muassa monipuolista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää koulutusta. Tarjolla on kestoltaan lyhyempiä kursseja sekä pidempiä koulutuksia, jotka tähtäävät ammattitutkintoon. Ajankohtainen kurssi tällä hetkellä on esimerkiksi rakennusalapainotteinen tulityökorttikoulutus.Tutustu koulutuskalenteriin
20204_63975.jpg
Toimiva ilmanvaihto pelastaa mökin monelta harmilta
- Korjaa mökin ilmanvaihto kuntoon nopeasti ja edullisestiSuomessa on lähes puoli miljoonaa vapaa-ajan asuntoa. Suurinosa osa on vanhempaa rakennuskantaa: 83 prosenttia mökeistä on rakennettu 1980-luvulla tai aikaisemmin. Näistä mökeistä tulisi löytyä korvausilmaventtiilit. Useimmilla mökeillä ilmanvaihto on kuitenkin jäänyt kokonaan huomiotta.
20199_59838.jpg
Muista isää, puolisoa tai pappaa isänpäivänä
Pieni, kätevä ja ergonominen IXO-akkuruuvinväännin helpottaa lukuisia kodin askareita. Työkaluun liitettävillä lisäosilla voit ruuvata hankalissa ja ahtaissa paikoissa, porata, leikata tai vaikka avata viinipullon sekä sytyttää grillin. Yhdellä työkalulla selviät niin huonekalujen kasaamisesta kuin kasvien trimmaamisesta!
20154_43072.jpg
Löylyn henki kuntoon venttiilein
Saunaa remontoidessaSaunaa remontoidessa joudutaan monien valintojen eteen. Valitaan kiuas, laudemateriaali, seinien, katon ja lattian materiaalit sekä sävyt. Valinnat ovat usein kalliitakin. Kaiken kaikkiaan haluamme viihtyä ja nauttia saunomisesta. Kuitenkin liian usein löylyä ottaessa tuntuu kuin happi loppuisi ja alkaa ahdistaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton