• Etusivu
  • Talo

Ekologinen ja kestävä pinnoite Vaasan asuntomessuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 15.07.2008
20087_12006.jpg

Ormax Protectorin pinta on kehitetty kestämään kovaakin uv-rasitusta ja hylkimään likaa.

Monierin Orimattilan kattotiilitehtaalla valmistettavassa Ormax Protectorissa on 30 prosenttia vastaavia pinnoitteita kestävämpi, täysin uudenlainen pinta, jonka vahva UV-suojaus estää kattotiilen värin haalistumista sekä antaa paremman suojan naarmuuntumista vastaan. Kattotiilen kiiltävä pinta syventää väriä ja hylkii myös tehokkaasti likaa.

Ormax Protectorin pinnoite on kehitetty kestämään kovaakin uv-rasitusta ja se on tarkkaan testattu sekä Monierin testilaboratorion tuulitunnelissa että kenttäolosuhteissa eri puolilla Eurooppaa sekä Yhdysvalloissa.

Ormax Protectorin värit ovat savitiilenpunainen, tupapunainen, harmaa, musta ja ruskea.

Sopiva kattotiili jokaiseen kohteeseen

Monierin betonikattotiilimalleja ovat Ormax Protectorin lisäksi Suomen suosituin betonikattotiili Ormax, luonnonläheinen Natur sekä sileä laattakattotiili Ormax Minster. Monierin korkealuokkainen saksalainen Granat on nimenomaan klassinen savikattotiili, joka sopiikin siksi erityisesti paitsi uudisrakennuksiin, myös jopa historiallisten rakennusten kunnostukseen. Se muistuttaa profiililtaan perinteisiä, käsinpuristettuja savikattotiiliä. Muita suosittuja savikattotiiliä ovat lukkiutuvat Hollander ja Nortegl sekä perinteinen Vittinge sekä yksi- että kaksikouruisena

20087_12007.jpg

Monier Oy:n Ormax Protector-betonikattotiileen voi tutustua tämän vuoden Asuntomessuilla Vaasassa 11.7-10.8. kohteessa 18, Honkaranta.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20212_68718.jpg
Ajatuksia takan valinnasta, hankinnasta sekä käytöstä
Kesän korvalla kannattaa suunnitella takkaremonttia, takan asennus on nopeaa ja vaivatonta. Mikä olisikaan sen mukavampaa kuin käpertyä pehmeälle sohvalle ja nauttia takan tuomasta lämmöstä ja katsella liekkien iloista tanssahtelua. Takan tuoma lämpö on suloisen pehmeää sekä miellyttävää. Tuollainen lämpö on mahdollista saada aikaan vain puulämmitteisellä tulisijalla. Vuolukivinen takka luovuttaa lämpöä ei vain lämmitettäessä vaan myös pidempään aktiivisen lämmittämisen jo loputtua.
Julkisivun rappaus
Julkisivun uusiminen rappauksella
Hyvään talonpitoon kuuluu säännöllinen, vähintään kerran vuodessa tehtävä ainakin silmämääräinen tarkistus kaikissa niissä rakenteissa – sisällä ja ulkona – joissa vesi tai kosteus voi mahdollisesti päästä rakenteisiin. Julkisivu, täysin pintamateriaalista riippumatta, on yksi keskeisistä tarkastuskohteista. Rapatuista pinnoista voi hakea mahdollisia halkeamia ja pinnoitteen irtoamisia silmämääräisesti ja koputtelemalla vaikkapa puupalikalla pintaa. Vaurioitunut rakenne antaa kyllä kuulua itsestään.
20092_14857.jpg
Kastellin ValmisHuvila
Nyt oman huvilan hankkiminen on helpompaa kuin koskaan! Muuttovalmiiksi rakennettu ValmisHuvila on pientalojen markkina-johtaja Kastellin vastaus vaivattomaan huvilarakentamiseen. Valitessasi Kastellin muuttovalmiin huvilan saat ykköslaatuisen vapaa-ajan asunnon ammattilaisten rakentamana ja sisustamana – helposti ja ennalta sovittuun hintaan. Voit jättää rakentamisen Kastellin ammattilaisten tehtäväksi ja luottaa täydellisesti Kastellin laatimaan kustannusarvioon ja aikatauluun.Voit valita myös Viittä Vaille Valmiina, ilman sisustustöitä ja -materiaaleja.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton