• Etusivu
  • Rakentaminen

Eikka-mökki Reposaaren loma-asuntomessujen vetonaula

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 06.06.2008
20086_11316.jpg

Kohde numero 22, Eikka-mökki

Kastellin huvilat esillä Porissa

Kastellin ympärivuotiseen asumiseen soveltuvat täyslämpimät huvilat ovat hyvin edustettuina loma-asuntomessuilla. Kolmen huvilan lisäksi Kastellilla on messuilla kolme mielenkiintoista oheiskohdetta Porin Yyterissä. Messuilla esiteltävä Eino Grönin Eikka-talo on myös Kastellin huvilamallistosta. Näytteilleasettajana toimii Rakentaja.fi.

Kohde numero 22, Eikka-mökki, on varsinainen luksushuvila, jossa korostuvat selkeys, avaruus ja valoisuus. Einö Grönille rakennettu talo sijaitsee laulajatähden lapsuudenmaisemissa. Korkeasta oleskelutilasta on upeat merinäkymät ja suora käynti ulkoterassille. Merta voi ihastella myös makuuhuoneen erkkeristä, joka tuo ilmettä talon julkisivuun. Huvilan tilavalla lähes 20 neliön parvella on mukavasti majoitustilaa vieraille.

Tutustu kohteen rakennusvaiheisiin:Eikka-mökin seuranta

Kohde numero 9, Valokaari, on neljälle hengelle suunniteltu huvila. 99 neliöön mahtuu keittiön lisäksi 3 huonetta ja upeat saunatilat. Ison kaarevan ikkunaseinän ansiosta huvilan sisälle välittyy kauniiden maisemien lisäksi tilava tunnelma. Huoneet on sijoitettu siten, että huvilan saunaosastoa voidaan käyttää vaikkapa talvella muun asunnon ollessa pelkällä peruslämmöllä. Pihasaunan tupa tarjoaa hyvät tilat vieraiden majoittamiseen. Yhteen kerrokseen rakennettu huvila on helppokäyttöinen myös pyörätuolilla liikkuvalle.

Kohde numero 17, Tummuva yö, on tunnelmallisen taiteellinen ja moderni loma-asunto. Neliöitä on 49,5 ja lisätilaa tuo 7,5 neliön parvi, joka soveltuu moneen käyttöön. Pihassa on samaan tyyliin rakennettu erillinen 24 neliön rantasauna. Mökin oleskeluryhmä on omassa nurkkauksessaan, mutta ruokailu- ja keittiötila on sopivan lähellä. Rantasauna takkahuoneineen tuo runsaasti lisää oleskelutilaa vapaa-ajan asuntoon.

Kohde numero 19, Meriranta, on valoisa, osittain 2-kerroksinen 56 neliön kokonaisuus. Pihassa on erillinen autokatos. Korkea olohuone ja avarat tilat tuovat näyttävyyttä taloon ja päästävät valtavasti luonnonvaloa sisään. Näköala merelle ja omaan pihaan on tärkeä osa kokonaisuutta. Nukkumaparvi tarjoaa omaa tilaa perheen lapselle tai vieraille ja myös makuuhuone on omassa rauhassaan. Iso katettu terassi houkuttelee viettämään kesäpäiviä ulkona.

Golfari ja motoristi sisustaa omalla tyylillään

Oheiskohteet 26-28 Yyterissä ovat periaatteessa samanlaisia keskenään, mutta täysin eri tyylein sisustettuja. Kerrosalaltaan 68 neliön huviloiden tyylien takana ovat golfari, motoristi ja lintubongari. Golfarin vapaa-ajan kodissa näkyy viimeistelty ilme ja kodikkuus, motoristin huvilassa puolestaan menemisen meininki. Lintubongarin mökki taas on paratiisi luonnon helmassa, jossa yöpyy vaikka isompikin bongariseurue.

Kastellin huvilat rakennetaan paikan päällä. Turvalliset ja jykevät rakenneratkaisut takaavat vapaa-ajan kodin energiatehokkuuden. Huvilat ovat täyslämpimiä, joten loma-asunto voi olla käytössä kesät ja talvet. Kastellilta saa huvilan nykyään myös muutto- ja sisustusvalmiina.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20191_56064.jpg
Vanha ullakko käyttöön?
Tarvitsetko kotiisi lisää tilaa? Todennäköisesti vastauksesi on myönteinen.Vanhan ja kylmän käyttöullakon muuttaminen lämpimäksi tilaksi helpottaa akuuttia lisätilan tarvetta. Muutostyötä ei kuitenkaan saa lähteä tekemään tuosta vain, vaan tulee ottaa selvää, onko rakennuksessa jäljellä vielä rakennusoikeutta. Kylmän käyttöullakon muuttaminen lämpimäksi onnistuu yleensä toimenpideluvalla, tämä tulee kuitenkin tarkistaa omasta rakennusvalvonnasta.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20239_83063.jpg
Käyttövesijärjestelmä
LVI-suunnittelulla on aivan oma merkityksensä kestävien ja turvallisten ratkaisujen aikaansaamiseksi. Kosteusvaurioiden mahdollisuus tulee minimoida jo rakennusvaiheessa, samoin kunnostuksen yhteydessä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton