• Etusivu
  • Talo

Deko 3/2007 on ilmestynyt !

Rakentajan toimitus
Julkaistu 02.03.2007
20073_3774.jpg

Maaliskuun numerossa

messuterveiset

Tukholmasta ja Kölnistä. Tukholman helmikuisilla sisustusmessuilla pyöreys oli out ja kantikkuus in.

Pihistä ja panosta

: trenditapetit. Tapetit ovat nyt tyylikkään mustavalkoisia tai metallinhohtoisia. Tee

pieniä ihmeitä tapetilla ja maalilla

, esittelyssä ihanimmat tapetit ja maalit sekä kätevimmät tuunausniksit.

Kodin muutos

-sarjassa aiheena kaupan takahuoneen muutostyöt kaksioksi.

Deko 3/2007


Tekniikka:

Retroradio soi

Matka:
Upeat desinghotellit maailmalla

Lisäksi mm.
-Väriä purkista
-Hitti: maljakko keväälle
-Kaupan takahuoneesta syntyi kaksio
-Pihistä & panosta: tapetit
-Kevät näkyy jo keittiössä
-Tyylimatkalla Brysselissä

Tilaa sisustusideoita ja unelmia koko vuodeksi, vain 45 €


Deko on uudenlainen, moderni sisustuslehti. Se antaa hyviä käytännön vinkkejä sisustamiseen ja kertoo, miten homma hoituu pienelläkin budjetilla. Dekon seurassa sisustaminen ja siitä unelmoiminen on kivaa! Vuosikertaan kuuluu 10+2 numeroa.


Nyt Dekon vuosikerta jäsenille vain 45 € (norm 65,20 €).

Lue lisää tarjouksesta Jäsentukusta

Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Nyt on aika tiivistää ikkunat talven varalle
Ikkunoiden tiivistys on edullisin energia- ja viihtyvyyskorjausSuomessa on noin 30 miljoonaa ikkunaa, joista jopa 20 miljoonan tiiveys on huono tai välttävä. Ympäristöministeriön julkaisemat ikkunantiivistysohjeet tulevat todella tarpeeseen, sillä tiivistäminen on edullisin tapa taloyhtiöiden energialaskun pienentämiseen ja asumisviihtyvyyden parantamiseen.
20115_25841.jpg
Viikon kysymys
Kysymys: Voiko mineriitin päälle laudoittaa?Vuonna 1965 rakennetun talon ulkoseinät ovat mineriittilevyä. Haluaisin ulkoverhouksen puupanelista.Täytyykö mineriittiley, joka on hyvässä kunnossa, poistaa (sisältää asbestia), vai voiko levyn jättää turvallisin mielin uuden verhouksen alle?
202112_74291.jpg
Pesuhuone kiiltäväksi kotikonstein – näitä kikkoja et ehkä tiennyt
Laattasaumojen puhdistus tuntuu varmasti hirveältä ajatukselta. Kalkkia kertyy saumoihin, lasioviin ja suihkun taakse. Peilit höyrystyvät. Netti on pullollaan nopeita ja hyviä ohjeita pesuhuoneen helppoon puhdistamiseen – tässä muutamia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton