• Etusivu
  • Rakentaminen

Asuntomessuilla Kokkolassa jo yli 50 000 kävijää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.07.2011
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Asuntomessuilla Kokkolassa on käynyt jo yli 50 000 messuvierasta. 50 000 kävijän määrä ylittyi heti keskiviikkona 27.7. porttien avauduttua.

Messuporteista astelivat tasaluvulla porvoolaiset Kati Immonen ja Marko Turunen sekä yksivuotias Lumi. Perhe kukitettiin messuluetteloiden, pääsylippujen sekä ruoka- ja juomakuponkien kera.

– Asuntomessuilla käyminen on ainut säännöllinen harrastus, mikä minulla on. Messuilla on kiva käydä joka vuosi katsomassa mitä uutta alalla on. Tämä onkin jo 15. kerta messuilla, kertoo rakennusalan koulutuksen omaava Turunen.

Siinä missä Turunen on kokenut messukävijä, Kati Immoselle asuntomessuvierailu on ensimmäinen.

– Tämä on viimeinen viikko äitiyslomaani, joten olemme pienellä automatkalla Kokkolan seudulla. Odotukset ovat korkealla, nyt näkee oikeasti kaikkia niitä ihanuuksia, joita sisustuslehdistä on tullut katseltua, Immonen tunnelmoi.

Immosen ja Turusen perheellä on ajatuksena hakea Asuntomessuilta ideoita sisustukseen ja hyödyntää ideoita omassa asunnossa syksyn tullen.

Tasaisia kävijämääriä messuilla

Asuntomessut Kokkolassa on kiinnostanut yleisöä. Kävijöitä on ollut keskimäärin 4150 päivässä. Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen on tyytyväinen messujen kävijämäärään.

– Kävijöitä on riittänyt ennakko-odotusten mukaisesti ja ihmiset ovat olleet tyytyväisiä. Suorakanavan tekemän messututkimuksenkin mukaan 94 prosenttia vastanneista piti messuja erinomaisina tai hyvinä. Kehuja on saanut erityisesti komea ja selkeä messualue, merimaisema ja toimiva kokonaisuus, Heiskanen pohtii.

Myös messutapahtuman projektipäällikkö Touko Rauma on tyytyväinen messujen saamaan kiinnostukseen.

– On hienoa kun 50 000 kävijän rajapyykki saavutettiin. Tästä on tulossa erinomainen viikko, Rauma hehkuttaa.

Asuntomessut Kokkolassa jatkuvat elokuun puoliväliin asti.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Seinän tasoitus
Laatoitus ja märkätilojen vedeneristykset
TTS järjestää muun muassa monipuolista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää koulutusta. Tarjolla on kestoltaan lyhyempiä kursseja sekä pidempiä koulutuksia, jotka tähtäävät ammattitutkintoon. Ajankohtainen kurssi tällä hetkellä on esimerkiksi laatoitus- ja märkätilojen vedeneristyskurssi.Tutustu koulutuskalenteriin
20194_57624.jpg
10 vinkkiä ilmanvaihtoon
Talon rakentaminen on useimmille elämän suurin investointi. Rakennusvaiheessa kodin ilmanvaihtoon ja ilmanvaihtokoneen valintaan kannattaa kiinnittää riittävästi huomiota, sillä se vaikuttaa suuresti sekä asumisviihtyvyyteen että energiakustannuksiin. Ohessa 10 kohtaa, jotka tulee huomioida ilmanvaihdon toteuttamisessa.
202212_80476.jpg
Maukasta ruokaa arkeen ja juhlaan takalla
Joulu on täynnä perinteitä, niin ruokien kuin tapojenkin suhteen. Mutta mitäpä jos hieman testaisikin jotain uutta tämän joulun kunniaksi ja kokkaisikin jouluherkut takalla?Takka on erinomainen keino valmistaa myös ruokaa – miksipä ei siis hyödyntäisi tuplasti sen suoman lämmön. Kodin lämmitykseen sekä ruoan laittoon.Ja miksi jättää takkakokkausta ainoastaan jouluun, hyödynnä monipuolisia reseptejä koko lämmityskauden ajan.
200710_6907.jpg
Tilaa tiilikatto nyt, saat kattotarvikkeista 40 % alennusta
Kattoon kuuluu monia pakollisia kattotarvikkeita. Kun tilaatte tiilikaton tarvikkeineen Lafarge Roofingilta saatte 40 % alennusta kaikista katollenne tarvittavista lumiesteistä ja kattosilloista kiinnikkeineen, tikasaskelmista sekä sadevesijärjestelmästä!Etu annetaan alennuksena Lafarge Roofingilta tilaamistanne, yllä mainituista kattotarvikkeista. Tarjous koskee ennen 31.12.2007 toimitettavia uusia tilauksia. Etua ei voi siirtää muihin tuotteisiin eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Mainitkaa TARVIKKEET-40 koodi tarjouspyyntöä tehdessänne edun saadaksenne. Voitte jättää yheteydenottopyynnön tiilikatosta Lafarge Roofingille tästä. Yhteydenottopyyntö Lafarge RoofingilleTiilikatto - katteiden kuningasKun suomalainen haluaa rakentaa talonsa parhaista, laadukkaista ja arvostetuista materiaaleista, hän valitsee vesikatteeksi kattotiilen. Tiilikatossa on yksilöllisyyden leima. Pyrkimys kestävämpään rakentamiseen sekä vuosisataisten hyvien perinteiden kunnioitus saa yhä useamman suomalaisen vaihtamaan vanhankin vesikatteen tiilikatoksi. Tiilikattoa voi hyvällä syyllä kutsua katteiden kuninkaaksi.
20186_53702.jpg
Vallox vaihtaa ilmaa
Porin asuntomessut olivat avoinna 6.7.–5.8.2018. Moni asuntomessurakentaja oli valinnut Vallox-ilmanvaihtokoneet.Näissä kohteissa on Vallox ilmanvaihtokone:Kohde 8 JukkataloKohde 9 ViikiläKohde 10 ValovoimaKohde 22 Wienerberger JokiDuoKohde 26 Talo HaltiatarKohde 30 Casa TerdeKohde 33 Villa Vaski
20132_33720.jpg
Ilmanvaihtokone hyödyntää maalämpöä
Vallox-ilmanvaihtokoneiden MLV-mallit on suunniteltu erityisesti maalämpöä hyödyntävien talojen ilmanvaihtokoneiksi. Näihin erikoismalleihin on valmiiksi asennettu MLV-patteri. Vallox MLV-patteria käytetään talvella ulkoilman esilämmitykseen ja kesällä viilennykseen. MLV-patterin avulla voidaan maalämpöputkistossa kiertävään nesteeseen sitoutunutta maan lämpöä hyödyntää talvella ilmanvaihdossa. Se tuo talviaikana säästöä energiakuluissa ja vastaavasti kesäaikana viilentää sisäilmaa.Tilaa esite esitepalvelusta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton