Valokatteella yksilöllinen terassi-, roska- tai fillarikatos

Fastlock Uni taipuu vaikka kaarelle

Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua. Se suojaa myös terassin tai parvekkeen kasveja hallalta ja rankkasateelta päästäen kuitenkin auringon hellimään lehtiä. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.

Fastlock Uni valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokatetta on saatavana puhtaan kirkkaana sekä tilauksesta valkoisena. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Valokate kestää suuret lämpötilojen vaihtelut ja läpireiättömyys takaa katteen vesitiiviyden. Fastlock Unille myönnetäänkin kymmenen vuoden takuu. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.

Artikkeliin upotettu TV-esitys ei ole enää käytettävissä

Kiinnitys ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate kiinnitetään ilman läpireikiä, jolloin vesi ei pääse sisään kiinnityskohdista.

Fastlock Unilla rakentaminen sujuu tavallista katetta turvallisemmin, sillä kiinnitys tapahtuu katteen alapuolelta. Näin rakentajan ei tarvitse kiivetä katteen päälle. Katelevyt kiinnitetään toisiinsa painamalla reunassa olevat putkisaumat toisiinsa. Putkisaumat puolestaan kiinnitetään ruoteisiin järjestelmään kuuluvilla kiinnikkeillä. Jos katettava ala on pieni, voidaan katelevyt koota valmiiksi maassa ennen asennusta. Fastlock Unia on helppo käsitellä, sillä neliömetri katetta painaa alle kaksi kiloa.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
27.5.2013