Rica lämmitysratkaisut edustavat uusinta teknologiaa

Ympäristöystävällinen lämmitys ja tämän päivän energioiden hintatasot eivät salli pelkästään perinteisiä ratkaisuja. Rican valikoimasta löytyy muun muassa öljy-, puu- ja pellettikattilat sekä aurinkolämpöratkaisut.

Lue lisää eri lämmitysratkaisuista

Uuden teknologian RICA Combi 2000 öljykattilat

Kattilat mahdollistavat 20-30% alhaisemman kulutuksen. Kattilalla on tehokas käyttöveden tuotto. Kotimainen Rica Combi 2000 keskuslämmityskattila on pitkän tuotekehityksen tulos. Lämmönlähteenä voidaan käyttää kaasua, lämmitysöljyä, bionestettä ja bioöljyä. Rica Combi on kehitetty tuottamaan käyttövettä mahdollisimman edullisesti. Kiinteistön tarvitsema energia tuotetaan pääosin käyttöveden lämmityksen sivutuotteena.

Rica Atmos puukattilat puun polttamiseen

Rica puulämmityksessä yhdistyvät uuden teknologian puukattilat ja kiinteistön kokoon mitoitettu vesivaraaja. Rica Atmos -käänteispalokattilat tuovat tehoa ja ympäristöystävällisyyttä puun polttamiseen.

Rica Atmos puukattilat ovat suunniteltu asennettavaksi sekä uudis- että saneerauskohteeseen. Puukattilat toimivat käänteispalotekniikalla, jolloin puun palamisesta saadaan jopa 30% enemmän energiaa hyödyntäen puun toisiopaloa.
Kotimainen Rica Combi 2000 keskuslämmityskattila on pitkän tuotekehityksen tulos.Kotimainen Rica Combi 2000 keskuslämmityskattila on pitkän tuotekehityksen tulos.
Rica Atmos -käänteispalokattilat on kehitetty vaativiin Suomen olosuhteisiin.

Uuden teknologian RICA Atmos pellettikattilat

Rican pellettilämmitysjärjestelmässä yhdistyvät uuden teknologian pellettikattila ja kiinteistön kokoon mitoitettu vesivaraaja. Uuden teknologian kattilassa pelletti poltetaan mahdollisimman tehokkaasti. Keraamisten sisäpintojen ansiosta pelletti palaa mahdollisimman tarkasti - liekkiä ei sammuteta kylmillä teräspinnoilla. Pellettikattilassa käytetään pääsääntöisesti maljapoltinta ja tulipesän kaareva muoto keraamisilla pinnoilla mahdollistaa pelletin tehokkaan toisiopalon tulipesän kaarevassa yläosassa. Rica Atmos -pellettikattilat on helppo asentaa erilaisiin tiloihin. Kooltaan kattilat ovat pieniä ja poltinaukotus saatavissa joko kattilan oikealle tai vasemmalle puolelle.

Rica Solar Aurinkolämpö aurinkoenergian hyödyntämiseen

Aurinkolämpö on ekologinen ja saasteeton energialähde kiinteistön ja käyttöveden lämmittämiseen. Aurinko lähettää maahan suunnattoman määrän energiaa, Rica Solar aurinkolämpöjärjestelmä hyödyntää tätä energiaa.

Aurinkoenergian hyödyntäminen käyttää energiaa ainoastaan siirron aikana hehkulampun verran. Paras hyöty aurinkolämmityksestä saadaan yhdistämällä aurinkolämpöjärjestelmä sekä kiinteistön että käyttöveden lämmitykseen.
Aurinkolämpö on ekologinen ja saasteeton energialähde.Aurinkolämpö on ekologinen ja saasteeton energialähde.

RICA - Riihimäen Metallikaluste Oy

Riihimäen Metallikaluste Oy on metallituotteita valmistava yritys. Yritys toimii Riihimäellä, Mattilan teollisuusalueella. Rica on yrityksen tuotteiden markkinointinimi. Rica tekee mittatilaustyönä tuotteita alkaen suunnittelusta lopulliseen sarjavalmistukseen nykyaikaisin menetelmin. Vuosien kokemus voidaan kiteyttää perustekijöihin, joista Rica ei tingi: toimitusvarmuus, laatutietoisuus ja joustomahdollisuus.

Lue lisää eri lämmitysratkaisuista
Riihimäen Metallikaluste Oy
PL 49
11101 RIIHIMÄKI
Puh. (019) 764 210
www.rica.fi
 
Julkaistu
8.6.2012