Kastellin Talvitulet –tapahtumissa uutuusmalleja ja kampanjaetuja!

Suomen ostetuin talomerkki KASTELLI avaa tulevana viikonloppuna suosittujen Talvitulet-tapahtumien sarjan. - Lauantaina ja sunnuntaina 14.-15.1. järjestettävä Talvitulien avajaisviikonloppu avaa rakentamisvuoden ja suuntaa katseet kesään, kertoo Kastellin markkinointijohtaja Jukka Vaaramo. Hän kertoo Talvituliin liittyvien tapahtumien jatkuvan ympäri Suomen tammi-helmikuun ajan. –Talonäytökset ovat olleet jo pitkään talvikauden odotetuimpia tapahtumia talo- ja huvilarakentajien keskuudessa.

Uusi Woodpecker-mallisto ensiesittelyssä

Uuden rakennusvuoden kunniaksi Kastelli julkistaa Talvitulilla kokonaan uuden, modernin talomalliston. Arkkitehtien Jari Haapalahden ja Petri Ilmarisen suunnittelemissa uutuusmalleissa on Kastellin tuttua toimivuutta, mutta jälleen myös uusia tuulia. – Halusimme luoda helposti lähestyttävän, sympaattisen sekä nykyaikaisen talomalliston, jonka kodit sopeutuvat erilaisille tonteille ja erilaisiin tarpeisiin, arkkitehdit kertovat. Malliston ideana on, että oleskelutilojen suuret ikkunat suuntautuvat etelä-länsi suuntaan tuoden valoa ja viihtyisyyttä kotiin ympäri vuoden.
Woodpecker-mallistoon kuuluu seitsemän vaihtoehtoista kotia erilaisille tonteille ja erilaisiin tarpeisiin. Hae uutuusesite viikonlopun talonäytöksistä tai Kastelli-kauppiaaltasi!

Kastelli - kuten sen itse haluat

Talvituli-tapahtumissa esitellään erityisesti Kastelli-rakentamisen mahdollisuuksia ja sen tarjoamaa valinnan vapautta rakentajille, niin talomallin, kustannusten kuin toimitussisällönkin suhteen. – Kastelli-kodin tai huvilan saa juuri sellaisena kuin sen itse haluaa, Jukka Vaaramo tiivistää Talvitulien teeman. Talvituli-kampanjaan kuuluvat perinteisesti runsaat Kampanja-edut, joita nopeimmat asiakkaat saavat päättäessään lähiviikkoina talo- tai huvilakaupastaan. Tänä vuonna kampanjaviikkojen edut ovat arvoltaan jopa 5000 euroa! -Tärkeintä on nyt olla ajoissa liikkeellä, suunnitella mieluisa talomalli ja varmistaa uuden kodin toimitusaika, Jukka Vaaramo kertoo rakentajaperheille. Kastellin talo- ja huvilamallistojen lisäksi kauppiaat laskevat edullisen tarjouksen myös asiakkaan omista talo- tai huvilasuunnitelmista.
Tarkat tiedot kaikista Kastellin Talvitulet-tapahtumista löytyvät osoitteesta www.kastelli.fi sekä alueellisista sanomalehti-ilmoituksista.
 
Julkaistu
10.1.2012