• Etusivu
  • Talo

Kastelli LUONTO -messukohteen luonnoskuvat ja pintamateriaalit

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 13.06.2011
20115_26327.jpg

Olohuoneessa lämpöä tuo Tulikiven tulisija.

Olohuone:

  • seinät: hirsipaneeli valkolakattu 170mm
  • lattia: parketti Tammi Granite
  • katto: paneeli 95mm valkolakattu
  • ikkunan karmit valkoiset

Keittiö:

  • lattia: parketti Tammi Granite
  • katto: paneeli 95mm valkolakattu
  • välitila: 97x300 valkoinen kiiltävä tasajaolla
  • Puustellin keittiökalusteet
Keittiössä tyylikkäät Puustellin kalusteet.
Keittiössä tyylikkäät Puustellin kalusteet.
Makuuhuoneen yhteydessä sijaitsee vaatehuone.
Makuuhuoneen yhteydessä sijaitsee vaatehuone.

Pesuhuone:

  • katto: lämpökäsitelty mäntypaneeli 95mm
  • suihkuseinä: 247x447 Pukkilan antracite
  • muut seinät: 247x447 valkoinen kiiltävä
  • lattia: 97x97 antracite (Pukkila)
  • saunan ovi: harmaa lasiovi
20115_26330.jpg
Kastelli LUONTO on talviasuttava, moderni vapaa-ajan asunto.
Kastelli LUONTO on talviasuttava, moderni vapaa-ajan asunto.

Huom. Irtaimisto ei kuulu kauppaan.

Lue lisää kohtesta...

Kastelli-Talot Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
202110_73096.jpg
Korosta mitä et voi piilottaa - näin toteutat näyttävän kylpyhuoneen
Myös pieni voi olla kaunista – miten siis tehdä pienestä kylpyhuoneesta todellinen helmi? Niin remontti- kuin uudiskohteessakin pätevät muutamat pienet vinkit, joiden avulla kylpyhuoneunelmasi on taattu.
20122_29804.jpg
Ilmanvaihdon nykyaikaistaminen
Ilmanvaihdon rakentaminen on tärkeä osa rakennuksen peruskorjausta ja nykyaikaistamistaTalon/asunnon lämmitysenergian kulutuksesta noin 30–40 prosenttia johtuu ilmanvaihdosta. Siksi ilmanvaihdon energiatehokkuus on tärkeä tekijä korjauksen toteuttamisessa. Lämmitysjärjestelmän saneerauksen, lisäeristyksen tai ikkunoiden uusimisen yhteydessä on erityisen tärkeää nykyaikaistaa ilmanvaihtojärjestelmä sellaiseksi, että se tukee niitä energiansäästöpyrkimyksiä, joita korjattavilla toimilla tavoitellaan.
53_P_29025.jpg
Energiatodistukset hyvin esillä
Energiatodistukset ovat eri puolella Suomea tehdyn selvityksen mukaan kattavasti esillä asuntonäytöissä. Todistus puuttui kokonaan vain 11 prosentissa näytöistä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton