Suomen ostetuin talomerkki - kuten sen itse haluat

Tutkimusten mukaan Kastelli täyttää parhaiten rakentajien yksilölliset rakentamistarpeet. Arkkitehdit ovat suunnitelleet suomalaisten toiveisiin suositut talomallit, joihin Kastellin joustava rakentamistapa antaa lisäksi runsaat yksilölliset muuntelumahdollisuudet. Kastelli tarjoaa laadustaan tunnettuja koteja myös eri hintaluokissa, alkaen edullisista Economy-malleista. Talopaketin toimitustavatkin ovat laajimmat – peruspaketista aina muuttovalmiiksi.

Lisää Kastelli-taloista...

Valinnan vapautta

Kastellin joustava rakentamisjärjestelmä mahdollistaa joustavasti myös omien toiveiden huomioimisen valmiisiin talomalleihin. Kastelli-kauppias auttaa muutoksissa ja neuvoo mikä on teknisesti ja toiminnallisesti järkevää.

MUUTTOVALMIISIIN talomalleihin on tehty valmiita muunnoksia, joiden avulla omasta kodista rakentuu yksilöllinen ja mieleinen, omalle tontille ja siinä vallitseviin ilmasuuntiin parhaiten sopiva. Toimitusvaihtoehdoksi voit valita omatoimisuutta ja talkootyötä arvostavan rakentajan peruspaketin, esim. VESIKATTO PÄÄLLE tai LÄMMITYSVALMIIKSI.

VIITTÄ VAILLE VALMIS –toimitussisältö sopii rakentajalle, joka haluaa sisustaa kotinsa itse. Kaikki vaativat vaiheet ja kodintekniikka on kuitenkin hoidettu kuntoon. Kastellin MUUTTOVALMIS vaihtoehto taas on noussut avaimet käteen rakentajien suosikiksi.

Sisustuksen voi suunnitella oman makunsa mukaan, minkä lisäksi MUUTTOVALMIIN Kastellin ostajalle on tarjolla uudet upeat COLLECTION sisustuskokonaisuudet, joista on helppo valita oman näköinen ja varmasti tyylikäs sisustus omaan kotiin tai huvilaan. Kiintokalusteet ja keittiö ovat laadukasta PUUSTELLIA, jonka valikoimista on laajasti valittavissa mieleiset ovivärit ja tasot.

Myös kustannuksissa voi tehdä valintoja. Kastelli on talomalliensa suunnittelussa laajimmin huomioinut erilaisissa elämäntilanteissa olevat rakentajaperheet. Talomalleja löytyy laajasti pienistä suuriin, neliöiltään tehokkaista ylellisen väljiin, ja myöskin kustannuksiltaan erilaisiin; superedullisista suoraviivaisista taloista aina monimuotoisiin ‘edustusmalleihin’. Kaikille on kuitenkin yhteistä Kastellin tinkimätön laatu.

Etsi sopiva talomalli

Kastellin www-sivuilta löydät myös kätevän työkalun sopivan talomallin hakemiseen. Haarukoit sopivan neliömäärän, valitset huoneiden halutun määrän ja kerrosluvun, joiden perusteella eteesi avautuvat Kastellin kaikki toiveesi täyttävät vaihtoehdot.

Etsi sopivaa mallia...
 
Julkaistu
8.2.2011