Tilaa Ormax-Tiilikatto nyt,
saat kattoturvatuotteet - 50 %

Kattoon kuuluu monia pakollisia ja tarpeellisia kattoturvatuotteita, nyt saat nämä edulliseen kampanjahintaan!

Kun tilaat ORMAX PROTECTOR+ -tiilikaton tarvikkeineen (ottamalla yhteyttä oheisen tarjouspyyntölinkin kautta), saat 50 % alennusta kaikista taloosi tarvittavista kattoturvatuotteista (lumiesteet, kattosillat ja tikkaat)!

Etu annetaan alennuksena Ormax Monier Oy:ltä tilatuista, yllä mainituista kattoturvatuotteista, kun tilauksessa on mukana myös kattotiilet. Tarjous koskee ennen 31.12.2014 pyydettyjä uusia tarjouksia. Tarjous koskee yksityisasiakkaiden omakotitalojen kattotiiliä sekä uudis- että remonttikohteisiin.

Nyt kannattaa tilata uusi katto!

Käytä oheista tarjouspyyntölinkkiä edun saadaksesi: Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tilaa MONIER / ORMAX PROTECTOR tiilikatto, 
saat kattoturvatuotteet - 50 %Tilaa MONIER / ORMAX PROTECTOR tiilikatto, saat kattoturvatuotteet - 50 %

Suomen ostetuin tiilikatto - Ormax

Kotimaisia Ormax-betonikattotiiliä on valmistettu jo yli kaksikymmentä vuotta ja niiden edeltäjiä aina 1974 alkaen. Nykyiset Ormax-tiilet sekä uuden sukupolven Ormax Protector+ valmistetaan Orimattilan tehtaalla Pennalassa. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi kotimaisuudesta. Ormax-tiili löytyy jo yli 150 000 suomalaisen kodin katolta.

Ormax Protector+

Ormax Monier Oy on kehittänyt Suomen suosituimmasta betonikattotiilestä vieläkin paremman, kestävällä pinnoitteella varustetun version. Ormax Protector+:ssa yhdistyvät klassinen ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Siinä on kauniin kiiltävä ja arvokas pinta, joka antaa värille syvemmän hehkun ja hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Sen erinomainen UV-suojaus estää kattotiilen värin haalistumista.

Protector-pinnoite on kehitetty ja testattu kestämään Suomen ankarat sää- ja ilmasto-olosuhteet kaikissa tilanteissa. Protector-pinnoite onkin 30% kestävämpi muihin vastaaviin pinnoitteisiin verrattuna.

Näin asentuu uusi Ormax tiilikatto

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
2.10.2014